Βαρουφάκης: Πήγε ξανά στην Αίγινα χωρίς κανένα δικαιολογητικό- Σχηματίστηκε δικογραφία από το λιμεναρχείο

Για άλλη μια φορά ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης πήγε στην Αίγινα, χωρίς κανένα δικαιολογητικό, αγνοώντας τα περιοριστικά μέτρα.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Παρασκευής (24.04) μπήκε στο πλοίο και έφτασε στο νησί. Όπως φαίνεται, στο λιμάνι τη στιγμή εκείνη βρισκόταν και ο δήμαρχος, Γιάννης Ζορμπάς ο οποίος ελέγχει όλα τα δρομολόγια προκειμένου να αποτρέψει την είσοδο σε μη μόνιμους κάτοικους.

Το πλοίο της γραμμής έδεσε στο λιμάνι και ακολούθησε ο καθιερωμένος έλεγχος από τις Λιμενικές Αρχές. Αυτή τη φορά, ο κ. Βαρουφάκης δεν εξαφανίστηκε, ούτε διαπληκτίστηκε με αστυνομικούς, αλλά περίμενε μέχρι οι λιμενικοί να απολυμάνουν το όχημά του.

Κατά την αναχώρησή του από τον Πειραιά όταν του ζητήθηκε να παρουσιάσει το έγγραφο μετακίνησής του, απάντησε πως «δεν έχω καμία υποχρέωση να σας δείξω το Ε1 γιατί, σύμφωνα με τη βουλευτική μου ικανότητα, μπορώ να πηγαινοέρχομαι όπου θέλω».

Για το περιστατικό έχει σχηματιστεί δικογραφία από το λιμεναρχείο και έχουν δώσει κατάθεση δύο λιμενικοί από την Αίγινα.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM