Μπαλατσινού: «Ο Βασίλης βοηθάει, είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας»

Κικίλιας Μπαλατσινού
© NDP

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη για τη νέα καθημερινότητα στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια μετά τον ερχομό του γιου τους.

Η ίδια ανέφερε πως ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας βοηθάει σε ό,τι έχει να κάνει με το μωρό, ενώ και οι δύο έχουν μπει σε ένα πρόγραμμα πλέον.

«Η καθημερινότητα είναι, όπως ξέρεις κι εσύ που έχεις παιδιά, όταν έχεις και μωρό είναι λίγο πιο ζορισμένη, πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά δόξα τω Θεώ όταν υπάρχει πρόγραμμα τα καταφέρνουμε όλα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, εγώ δεν περίμενα να νιώσω τέτοια συναισθήματα. Τέταρτη φορά μητέρα και ευχαριστώ το Θεό που με ευλόγησε και τα κατάφερα. Δόξα τω Θεώ το μωράκι κοιμάται τα βράδια», ανέφερε αρχικά η Τζένη Μπαλατσινού.

Και συμπλήρωσε: «Έχουμε μπει σε ωραίο πρόγραμμα από τότε που σταμάτησα τον θηλασμό. Ο Βασίλης βοηθάει, είναι εξαιρετικός στην αλλαγή πάνας. Μόλις γέννησα μου είπαν οι γιατροί ότι ήμουν πολύ σπάνια περίπτωση. Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που τα καταφέραμε. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό, δόξα τω Θεώ τέλος καλό όλα καλά».

Η εξομολόγηση για τη γνωριμία τους

Σε παλαιότερη συνέντευξη στο περιοδικό «DownTown» η Τζένη Μπαλατσινού είχε αναφέρει συγκεκριμένα για τη γνωριμία τους: «Μπορείς να πεις ότι ήταν καρμικό να βρεθούμε. Πήγαμε για ένα φαγητό και εκεί είπε όλα τα σωστά. Είναι φίλος μου και γελάμε πολύ. Και το πιο σημαντικό: επικοινωνούμε με τα μάτια.

Με τον Βασίλη όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μείναμε μαζί από τον πρώτο μήνα. Ξεπέρασα τα όριά  μου και γιατί γνώρισα πολύ γρήγορα κάποιον στα παιδιά μου. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα, χωρίς να είμαστε έτοιμοι να διαχειριστούμε πολλούς εξωγενείς παράγοντες. Όταν διακόψαμε για ένα διάστημα, ήταν αρκετό για να καταλάβουμε ότι αυτό που νιώθουμε δεν ήταν απλώς ενθουσιασμός. Τότε καταλάβαμε πως δεν μπορούμε να ζούμε χώρια»

Πώς σας φάνηκε αυτό το άρθρο;

  • Διαφωνώ απόλυτα
  • Συμφωνώ απόλυτα