Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 8/3

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 8/3;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 8 Μαρτίου, και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις;

Κριός

Αγαπημένε μου Κριέ, σήμερα θα σε απασχολήσουν κυρίως τα οικονομικά σου, ενώ θα έχεις επιτυχία στα ερωτικά, αφού θα νιώσεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το ταίρι σου δεν θα μπορεί να σου αντισταθεί, με τη γοητεία σου στα ουράνια!

Ταύρος

Αγαπημένε μου Ταύρε, σήμερα η γοητεία και η ακτινοβολία σου είναι στα ύψη. Αυτό το γεγονός θα πρέπει να το αξιοποιήσεις στα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μη χάσεις την ευκαιρία που σου προσφέρει η μέρα να λύσεις τυχόν προβλήματα που έχεις με το ταίρι σου.

Δίδυμοι

Αγαπημένε μου Δίδυμε, σήμερα είναι πολύ πιθανό να ενισχυθούν οι ανασφάλειές σου και να οδηγηθείς σε εσωστρέφεια. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, το ταίρι σου ίσως να απορήσει με αυτή τη στάση σου. Προσπάθησε να μην απομονωθείς και αφιέρωσε χρόνο στη σχέση σου.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα είναι ευκαιρία να βάλεις σε σειρά τις υποχρεώσεις σου. Θα μπορέσεις να βάλεις προτεραιότητες σε μια σειρά από θέματα που σε άγχωναν στο παρελθόν. Η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη και θα είσαι σε θέση να βάλεις μια τάξη ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα.

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να σε απομακρύνουν. Να θυμάσαι ότι δεν πρέπει να επιτρέψεις σε κανέναν να μπει εμπόδιο στη ζωή σου.

Παρθένος

Παρθένε, σήμερα ευνοείσαι σε μεγάλο βαθμό και θα καταφέρεις να επιλύσεις μια σειρά από προβλήματα που σε ταλάνιζαν στο παρελθόν. Μεγάλη προσοχή μόνο, καθώς σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγεις να εμπλακείς σε θέματα που δεν σε αφορούν, γιατί θα σε φθείρουν ψυχικά.

Ζυγός

Αγαπημένε μου Ζυγέ, σήμερα θα δεις πως οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώσεις καλύτερα. Μάλιστα, ενδεχόμενα οικογενειακά προβλήματα που σε απασχολούν αυτόν τον καιρό θα λυθούν.

Σκορπιός

Για τους αδέσμευτους Σκορπιούς έρχεται μια νέα γνωριμία, ενώ όσοι έχουν ήδη ταίρι σήμερα θα περάσετε πολύ δημιουργικά και ωραία τον χρόνο σας.

Τοξότης

Αγαπημένε μου Τοξότη, σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να αφιερώσεις τον χρόνο σου και την ενέργειά σου σε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας. Δεν αποκλείεται να είναι μια ιδιαίτερα στρεσαρισμένη μέρα, όμως θα καταφέρεις να αποφορτιστείς από αυτήν στην αγκαλιά του συντρόφου σου.

Αιγόκερως

Αγαπημένα Αιγοκεράκια, η σημερινή μέρα σάς βρίσκει με πολλές υποχρεώσεις, γι' αυτό και θα πρέπει να δείξετε την κατάλληλη ψυχραιμία, προκειμένου να συνεχίσετε απερίσπαστοι τη δουλειά σας.

Υδροχόος

Η ημέρα θα σε κάνει να κατανοήσεις πως το σπίτι σου και η οικογένειά σου είναι πάνω από όλα και θα πρέπει να τους δείξεις την αγάπη σου στον υπερθετικό βαθμό. Από την άλλη, αγαπημένε μου Υδροχόε, το απόγευμα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να συναναστραφείς με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου.

Ιχθύες

Φίλε Ιχθύ, μην πιέζεις σήμερα τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου. Δες μερικές καταστάσεις με περισσότερη αισιοδοξία και απόφυγε να κλείνεσαι στον εαυτό σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM