Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 6/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021 (6/2);

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από την Αφροδίτη που σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον Υδροχόο το Σάββατο 6/2;

Κριός

Προτεραιότητα σήμερα έχει η προσωπική σου ζωή και θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να περάσεις χρόνο με το ταίρι σου. Αν ωστόσο αγνοήσεις τη σχέση σου, ετοιμάσου να ακούσεις αρκετά παράπονα.

Ταύρος

Γίνεσαι καχύποπτος και ξεσπάς σε αγαπημένα πρόσωπα, χωρίς λόγο και αιτία. Κυριαρχεί το συναίσθημα έναντι της λογικής και σε κάνει να χάνεις τον έλεγχο. Πρόσεξε μη βρεθείς προ εκπλήξεων.

Δίδυμος

Η μέρα έχει συναντήσεις με φιλικά πρόσωπα και δεν είναι απίθανο να κάνεις νέες γνωριμίες από το πουθενά. Σε αυτό συμβάλλει ο αρκετά επικοινωνιακός σου χαρακτήρας και η ευχάριστη διάθεσή σου.

Καρκίνος

Τι και αν είναι Σάββατο δεν έχει σημασία, καθώς θα βάλεις στην άκρη την προσωπική σου ζωή και θα δώσεις βάση στα επαγγελματικά σου. Αν βρεις χρόνο πριν την απαγόρευση προσπάθησε να περάσεις λίγη ώρα με τους φίλους σου προκειμένου να χαλαρώσεις.

Λέων

Ιδανική μέρα για να έρθεις πιο κοντά στα θέλω σου. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, γεγονός που βοηθάει σε μια εποικοδομητική επικοινωνία με τους γύρω σου.

Παρθένος

Συνεχίζεται η εσωστρέφεια σου με αποτέλεσμα να θες να μείνεις μόνος και συλλογιστείς με τον εαυτό σου. Ακόμα και να σου δοθεί η δυνατότητα να βγεις από το σπίτι, εσύ θα επιλέξεις να κάτσεις μέσα.

Ζυγός

Σήμερα θα ασχοληθείς με μια νέα συμφωνία στα επαγγελματικά σου, στην οποία θα πρέπει να δώσεις τεράστια προσοχή. Αν είσαι μόνος, μη χάσεις την ευκαιρία να βρεθείς με φίλους.

Σκορπιός

Νιώθεις αρκετά κουρασμένος τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά, γεγονός που θα σε κάνει να διαχειριστείς κάποια ζητήματα με λάθος τρόπο. Προσπάθησε να βάλεις μπροστά τη λογική σου.

Τοξότης

Σήμερα έχεις τα πάνω σου και η διάθεση σου εκπέμπει μια αισιοδοξία και στο φιλικό σου περιβάλλον. Προσπάθησε να κρατήσεις την ευχάριστη διάθεση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και μην αφήσεις τίποτα να σε ρίξει.

Αιγόκερως

Μια διαφωνία μέσα στο σπίτι θα διαταράξει την ισορροπία της οικογένειάς σου και εσύ θα κληθείς να διαχειριστείς ό,τι προκύψει. Μην αφήσεις την κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου.

Υδροχόος

Σήμερα γίνεσαι το επίκεντρο της παρέας και η λάμψη σου δεν περνά απαρατήρητη. Τηλεφωνικές επαφές με φίλους ή συγγενείς θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

Ιχθύς

Πρέπει να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα και να μην τα αφήσεις τελευταία στιγμή, γιατί θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Μην αφήσεις την ανασφάλειά σου να σε καταβάλλει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM