Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 5/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 (5/2);

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς την Παρασκευή 5/2;

Κριός

Η διάθεσή σου θα πέσει κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα αποφασίσεις να μείνεις για λίγο μόνος σου. Το βράδυ η ψυχολογία σου θα ανέβει και θα προσπαθήσεις να κάνεις πράγματα που θα σε χαλαρώσουν. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη σχέση σου, είναι μια καλή μέρα για να βρείτε μια λύση.

Ταύρος

Θα περάσεις χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα, όμως αυτό δεν θα είναι αρκετό για να ανέβεις ψυχολογικά. Κάνεις περίεργες σκέψεις που αφορούν το παρελθόν και κατά πόσο διαχειρίστηκες σωστά μερικές καταστάσεις. Θες χρόνο για σένα και απομακρύνεσαι από τον/τη σύντροφό σου.

Δίδυμοι

Νιώθεις μια ασφυκτική πίεση χωρίς λόγο και δεν ξέρεις τι σου φταίει. Ενδεχομένως να βρεθείς με ένα φιλικό σου πρόσωπο, το οποίο θα σε κάνει να ξεχαστείς. Αν είσαι δεσμευμένος, η συναναστροφή με τους φίλους σας θα ανανεώσει τη σχέση.

Καρκίνος

Θα διευθετήσεις μερικές επαγγελματικές υποχρεώσεις που εκκρεμούν, ενώ δεν είναι απίθανο να λάβεις μέρος σε κάποιο διαδικτυακό σεμινάριο. Παράλληλα, υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξει φλερτ από έναν/μια συνάδελφο.

Λέων

Σήμερα χάνεις τον αυτοέλεγχό σου και υπάρχει πιθανότητα να παρεξηγηθείς, εκφράζοντας μερικές βαθύτερες σκέψεις και συναισθήματά σου. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, θα περάσεις μια όμορφη βραδιά με το ταίρι σου.

Παρθένος

Συναισθηματική κούραση προβλέπει η σημερινή μέρα, καθώς οι απαιτήσεις του κοντινού σου περιβάλλοντος θα είναι αρκετές. Προσπάθησε να μην ξεσπάσεις τον εκνευρισμό σου στα άτομα που αγαπάς.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα, αφήνοντας στην άκρη τα προσωπικά σου. Ωστόσο, αν υπάρχουν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, να είσαι σίγουρος πως θα λυθούν αν υπάρξει κοινή προσπάθεια.

Σκορπιός

Θα βρεις χρόνο να κάνεις πράγματα για σένα και θα παραγκωνίσεις υποχρεώσεις που σε πιέζουν. Θα κληθείς να δώσεις τη βοήθειά σου σε ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος που σε έχει ανάγκη.

Τοξότης

Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να μην παίρνεις τοις μετρητοίς ό,τι ακούς και σε πειράζει. Πρόσεξε τη συμπεριφορά σου και μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τα θέλω σου στους άλλους.

Αιγόκερως

Άλλη μια μέρα που οικογενειακά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και σου ζητάνε να τα επιλύσεις. Θα είσαι ιδιαίτερα εσωστρεφής κατά τη διάρκεια της ημέρας, ωστόσο μπορεί να γνωρίσεις τυχαία ένα άτομο που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Δύσκολη μέρα, καθώς θα κάνεις συνέχεια αρνητικές σκέψεις, από τις οποίες δεν θα μπορείς να ξεφύγεις. Πρόσεξε τις σπατάλες και άσε στην άκρη την καταναλωτική σου μανία.

Ιχθύες

Παίρνεις τα πάνω σου, και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δώσε βάση στα οικονομικά σου και πλήρωσε έγκαιρα λογαριασμούς που περιμένουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM