Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 4/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 (4/2);

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τη Σελήνη στον Σκορπιό την Πέμπτη 4/2;

Κριός

Ημέρα για να λάβεις πρωτοβουλίες σε κάθε τομέα της ζωής σου. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δώσει στα επαγγελματικά σου, καθώς οι απαιτήσεις αυξάνονται. Στα αισθηματικά σου, προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για το ταίρι σου.

Ταύρος

Έχεις ανάγκη από τρυφερότητα, ωστόσο δεν καταδέχεσαι να τη ζητήσεις ξεκάθαρα από το/τη σύντροφό σου. Μην κάνεις αυτό το λάθος και διεκδίκησε αυτό που έχεις ανάγκη. Οικογενειακά θέματα έρχονται στην επιφάνεια και ήρθε η ώρα να τα διευθετήσεις.

Δίδυμος

Υπάρχει πιθανότητα να συναντηθείς με κοντινά σου πρόσωπα και να περάσεις χαλαρές στιγμές. Μεγάλη προσοχή στα νεύρα, καθώς μπορεί να δυσανασχετήσεις με κάτι και να κάνεις εμφανή τον εκνευρισμό σου. Μίλα ανοιχτά στη σχέση σου, αν θέλεις να εξελιχθεί σε κάτι πιο ουσιαστικό.

Καρκίνος

Η αυτοπεποίθηση σου βρίσκεται αρκετά ψηλά, γεγονός που σε γεμίζει αισιοδοξία. Προσπάθησε να δεις πιο ρεαλιστικά τα πράγματα όσον αφορά τα επαγγελματικά σου και πιο συγκεκριμένα τις σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Η ρομαντική διάθεση που έχεις γίνεται πόλος έλξης.

Λέων

Ήρθε η στιγμή να κλείσεις μια και καλή ζητήματα που αφορούν το παρελθόν, ούτως ώστε να ηρεμήσεις ψυχολογικά. Μην γίνεις ευκολόπιστος στο εργασιακό σου περιβάλλον, γιατί τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως πίστευες. Μην πιεστείς να πάρεις αποφάσεις, αν πρόσωπα του παρελθόντος ζητήσουν ξανά μια θέση στη ζωή σου.

Παρθένος

Βλέπεις πως με το ταίρι σου έχετε έρθει πολύ κοντά και υπάρχει σχεδόν απόλυτη ταύτιση. Εκμεταλλεύσου αυτή την κατάσταση και μην απομακρυνθείς πάλι από κάποιον που σε κάνει να νιώθεις καλά.

Ζυγός

Σήμερα Ζυγέ μπορεί να σου ζητηθεί να παραστείς σε μια κοινωνική εκδήλωση. Βγάλε για λίγο τη δουλειά και τις υποχρεώσεις από το μυαλό σου και προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για σένα. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή σου και σου δημιουργούν αμφιβολίες για τη σχέση που βρίσκεσαι.

Σκορπιός

Η διαίσθηση είναι το ατού σου και θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσεις σχετικά με τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα. Έχεις καλή διάθεση και αυτό περνάει στο ταίρι σου με αποτέλεσμα να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί.

Τοξότης

Το πρωί η μέρα σου θα ξεκινήσει γεμάτη ζωντάνια, αλλά καθώς περνάνε οι ώρες θα σου δημιουργηθεί μια ανασφάλεια. Μην εμπιστευτείς άτομα που γνωρίζεις λίγο καιρό. Στα αισθηματικά σου θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσεις να αντιμετωπίζεις τα πάντα με καχυποψία.

Αιγόκερως

Η μέρα θέτει ως προτεραιότητα την επίλυση οικογενειακών ζητημάτων. Κάποια οικονομική διευθέτηση έρχεται στην επιφάνεια και θα πρέπει να δείξεις πυγμή. Εξωτερίκευσε επιτέλους τα συναισθήματα σου και σταμάτα να δείχνεις απόμακρος/η.

Υδροχόος

Ιδανική μέρα για να αποβάλεις το άγχος και αφοσιωθείς στον έαυτό σου. Αν είσαι αδέσμευτος θα πρέπει κάποια στιγμή να πάρεις την απόφαση και να προχωρήσεις, αφήνοντας πίσω αυτόν/αυτήν που σε πλήγωσε.

Ιχθύς

Τα επαγγελματικά σου φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν έντονα, ενώ οικονομικά ζητήματα θα λυθούν υπέρ σου. Μην δώσεις βάση σε λεπτομέρειες και προσπάθησε να δεις τι ουσιαστικά σου προσφέρει η σχέση σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM