Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 25/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη 25/2;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από την Αφροδίτη στους Ιχθύς την Πέμπτη 25/2;

Κριός

Άγχος, πίεση και νεύρα θα κάνουν την εμφάνισή τους και η μέρα σου θα είναι αρκετά δύσκολη, αν δεν μπορέσεις να τα διαχειριστείς έστω σε έναν βαθμό. Ωστόσο, στα αισθηματικά σου η μέρα θα κυλήσει όμορφα και θα διαπιστώσεις πως το ταίρι σου σε καταλαβαίνει.

Ταύρος

Σήμερα η μέρα επιβάλλει να αναλογιστείς τα λάθη σου και να κάνεις έναν απολογισμό στα άτομα που σε περιβάλλουν. Αν και δεν είναι του χαρακτήρα σου, πρόσεχε μη βιαστείς και πάρεις λανθασμένες αποφάσεις. Στα αισθηματικά σου, επικρατεί μια ψυχρότητα, οπότε πρόσεχε τις εντάσεις.

Δίδυμοι

Αρκετά κουραστική θα είναι η σημερινή μέρα, καθώς θα προκύψουν έκτακτες υποχρεώσεις. Μερικές καθυστερήσεις σε σοβαρά ζητήματα θα σε εκνευρίσουν, αλλά θα πρέπει να οπλιστείς με ψυχραιμία. Στα προσωπικά σου, θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσεις να φοβάσαι να δείξεις αυτά που νιώθεις και απλά να αφεθείς.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα επιβάλλει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να δράσεις άμεσα, προκειμένου να λύσεις αυτά που σε απασχολούν. Μην περιμένεις το πλήρωμα του χρόνου να λύσει τα προβλήματά σου. Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να μιλήσεις στον σύντροφό σου γι' αυτά που σε ενοχλούν και, αν δεις ότι δεν αλλάζει κάτι, να προχωρήσεις επιτέλους παρακάτω.

Λέων

Οικογενειακά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και σε απασχολούν, ωστόσο θα εξελιχθούν θετικά για σένα, οπότε μην ανησυχείς. Στα προσωπικά σου, προσπάθησε να μην είσαι και πολύ αυθόρμητος/η, γιατί είναι πολύ πιθανό να πληγώσεις το ταίρι σου άθελά σου.

Παρθένος

Εσωτερικές συγκρούσεις κάνουν την εμφάνισή τους και εσύ θα πρέπει κάποια στιγμή να δεις ξεκάθαρα τι πραγματικά σε κάνει χαρούμενο/η. Άκου το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις, άλλωστε αυτό ξέρει σίγουρα καλύτερα.

Ζυγός

Ήρθε η ώρα να ασχοληθείς επιτέλους με καταστάσεις που τόσο καιρό απέφευγες. Φίλοι και οικογένεια θα είναι δίπλα σου στο ξεκαθάρισμα που θα κάνεις και εσύ θα νιώσεις καλύτερα βλέποντας τη στάση τους. Στα αισθηματικά σου, η γκρίνια και η ένταση κάνουν την εμφάνισή τους και η ρήξη με το ταίρι σου είναι αρκετά πιθανή.

Σκορπιός

Σήμερα θα πρέπει να κατασταλάξεις με ηρεμία και σύνεση σε αυτά που θέλεις. Άσε στην άκρη τις σπασμωδικές κινήσεις και την επιπολαιότητά σου και ζύγισε καλά τα πράγματα. Στα αισθηματικά σου, μην αγνοήσεις τα προβλήματα που θα σου επισημάνει το ταίρι σου.

Τοξότης

Αρκετά κουραστική θα είναι η σημερινή μέρα για σένα, τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Προσπάθησε να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να ηρεμήσεις. Στα αισθηματικά σου, το ταίρι σου φαίνεται πως σε βοηθά και σε στηρίζει έμπρακτα.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα επιβάλλει να είσαι ιδιαίτερα αποφασιστικός/ή σχετικά με προβλήματα που προκύπτουν. Η εξυπνάδα σου και η πρακτικότητά σου φαίνεται να σε βοηθούν. Όμορφες στιγμές  σε περιμένουν με το ταίρι σου, αν αποφασίσεις να αποβάλεις το άγχος σου.

Υδροχόος

Προγραμμάτισε τη διευθέτηση των υποχρεώσεών σου, για να μην πελαγώσεις. Παρεξηγήσεις με φίλους ήρθε η ώρα να λυθούν μια και καλή, οπότε πάρε τηλέφωνο να βρεθείτε να μιλήσετε.

Ιχθύες

Το άγχος σου σε καταβάλλει και καλό θα ήταν να το διαχειριστείς με παραγωγικό τρόπο. Μη χαλάς τη διάθεσή σου για πράγματα που δεν γίνονται τη στιγμή που τα θέλεις. Στα αισθηματικά σου, ήρθε η ώρα να είσαι ξεκάθαρος/η και να δείξεις όσα νιώθεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM