Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 17/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 (17/2);

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τον Ουρανό στον Ταύρο την Τετάρτη 17/2;

Κριός

Νιώθεις πως βρίσκεσαι λιγάκι στην απέξω και αυτό σε ρίχνει ψυχολογικά. Ωστόσο, αυτό θα είναι προσωρινό. Προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο για το ταίρι σου και πέρασε ποιοτικό χρόνο μαζί του, γιατί φαίνεται πως έχετε απομακρυνθεί.

Ταύρος

Αισθάνεσαι μια μικρή απογοήτευση από κοντινά σου πρόσωπα και κλείνεσαι στον εαυτό σου. Κάνε κάτι προκειμένου να ξεχαστείς και βρες τρόπους να αλλάξεις τη βαρετή καθημερινότητά σου, αλλιώς θα «πεθάνεις» από την πλήξη.

Δίδυμοι

Σε απασχολούν μερικά οικονομικά θέματα, καθώς ετοιμάζεσαι να κάνεις κάποια ανοίγματα, όπως π.χ. μια μετακόμιση. Μην ανησυχείς και οπλίσου με υπομονή. Δεν μπορούν να γίνουν όλα τη στιγμή που τα θέλεις.

Καρκίνος

Η δυναμικότητα και η ενεργητικότητά σου είναι έκδηλες και αυτό σε κάνει ιδιαίτερα γοητευτικό/ή. Αν βρίσκεσαι σε σχέση, τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και φαίνεται πως επιτέλους καταλαβαίνεστε με τη/τον σύντροφό σου.

Λέων

Νιώθεις μια μελαγχολία, καθώς σκέφτεσαι καταστάσεις του παρελθόντος που φαίνεται πως μέσα σου είναι ακόμα ανοιχτές. Παράλληλα, αισθάνεσαι αρκετά μόνος/η και πως κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει. Μη βαλτώνεις, λίγη αισιοδοξία δεν έβλαψε κανέναν.

Παρθένος

Έχεις ανάγκη να βγεις μια βόλτα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και, όπως φαίνεται, κανείς δεν μπορεί να σε σταματήσει, ούτε καν τα χιόνια. Η διάθεσή σου είναι πολύ καλή, κι αυτό περνάει και στους γύρω σου, αφού γίνεσαι η ψυχή της παρέας.

Ζυγός

Υποχρεώσεις κάνουν την εμφάνισή τους και εσύ δεν μπορείς να χαλαρώσεις ούτε στιγμή από το άγχος. Παράλληλα, το ταίρι σου ζητάει περισσότερο χρόνο μαζί σου, αλλά εσύ δεν είσαι στο ίδιο μήκος κύματος, γεγονός που δημιουργεί εντάσεις.

Σκορπιός

Η διάθεσή σου είναι αρκετά αισιόδοξη και κανείς δεν μπορεί να σου χαλάσει το κέφι. Σήμερα δεν μπορείς να μείνεις κλεισμένος/η στο σπίτι και ψάχνεις παρέα για βόλτα. Παράλληλα, στα αισθηματικά σου κάτι όμορφο αρχίζει να συμβαίνει.

Τοξότης

Έχεις έναν εκνευρισμό που κατά τη διάρκεια της ημέρας εντείνεται. Είναι πιθανό να προκύψουν οικονομικά ζητήματα που θα πρέπει να επιλύσεις άμεσα. Δεν έχεις και πολλή όρεξη για κοινωνικοποίηση, αλλά προσπάθησε να αφήσεις στην άκρη αυτά που σε προβληματίζουν και να δεις τη θετική πλευρά της ζωής.

Αιγόκερως

Σήμερα το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τις οποίες θέλεις να τονώσεις. Θα κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου λοιπόν για να ευχαριστήσεις στο μέγιστο τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Υδροχόος

Γίνεσαι ιδιαίτερα νευρικός με τα επαγγελματικά σου, ενώ το άγχος σε καταβάλλει. Αμφισβητείς τον εαυτό σου, πιστεύοντας πως δεν θα τα καταφέρεις αν σου ζητηθεί κάτι παραπάνω. Δεν χρειάζεται να προκαταβάλεις αρνητικά τον εαυτό σου.

Ιχθύες

Σήμερα θέλεις να περάσεις όμορφα με την οικογένειά σου, ωστόσο υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψει κάτι έκτακτο και να σου χαλάσει τα σχέδια. Μπορεί να σε πιάσει μια μικρή μελαγχολία λόγω αυτού, αλλά μην πτοηθείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM