Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 15/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 (15/2);

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τη Σελήνη στον Κριό τη Δευτέρα 15/2;

Κριός

Η ανάγκη σου για επικοινωνία είναι έντονη, γι' αυτό είναι μια ευκαιρία να έρθεις κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσοχή στην κυκλοθυμία σου, καθώς η συνεχείς ψυχολογικές σου μεταπτώσεις μπορεί να κουράσουν το περιβάλλον σου.

Ταύρος

Οικονομικά ζητήματα σε ζορίζουν και εσύ δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς κάτι άλλο πέρα από τη διευθέτησή τους. Αρχίζεις και νιώθεις ανασφάλεια, ενώ η αυτοπεποίθηση σου μειώνεται λόγω των έκτακτων εξόδων. Είναι πιθανό να έρθεις σε ρήξη με το ταίρι σου εξαιτίας της κτητικότητάς σου.

Δίδυμος

Η ενεργητικότητα σου είναι στα ύψη, γεγονός που αναγνωρίζεται από το εργασιακό σου περιβάλλον. Όμως δώσε προσοχή, για να μην εμφανίσεις εγωιστικές τάσεις και απομακρύνεις τους κοντινούς σου ανθρώπους.

Καρκίνος

Η μελαγχολία σου βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και με την εσωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει κλείνεσαι ακόμη περισσότερο στον έαυτό σου. Γενικά απομονώνεσαι και σκέφτεσαι τις πληγές του παρελθόντος που δεν έχουν κλείσει.

Λέων

Η πνευματικότητα σου σε κάνει το κέντρο του ενδιαφέροντος, καθώς όλοι μιλούν για σένα. Αυτό το γεγονός σε γεμίζει αισιοδοξία για τους μελλοντικούς σου στόχους. Στο μυαλό σου σκέφτεσαι συνέχεια τρόπους για να ανανεώσεις τη σχέση σου.

Παρθένος

Έχεις έντονη ανάγκη να αναγνωριστούν οι κόποι σου, γι' αυτό αρκετά συχνά προβάλλεις τον εαυτό σου. Πρόσεχε μην προκαλέσεις δυσαρέσκεια με τη συμπεριφορά σου. Σήμερα μπορεί να αγνοήσεις το ταίρι σου και να δώσεις βάση στα επαγγελματικά σου.

Ζυγός

Έχεις ανάγκη να βγεις έξω με φίλους και να ξεσκάσεις, αλλά και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Πιθανόν να υπάρξει τριβή με το ταίρι σου λόγω της εξωστρέφειας σου, καθώς θα την/τον κάνεις να νιώσει ανασφάλεια. Μάλιστα δεν αποκλείεται να μπεις σε μια νέα σχέση που θα σε καλύπτει περισσότερο.

Σκορπιός

Σήμερα γίνεσαι αρκετά νευρικός και υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να χάσεις την ψυχραιμία σου. Σκέφτεσαι την σχέση με ένα συγγενικό σου πρόσωπο που έχει χαλάσει και απ' ότι φαίνεται φέρεις εσύ το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Τοξότης

Σε πιάνει άγχος καθώς θέλεις να προστατεύσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν χρειάζεται όμως να φτάνεις σε σημείο πανικού, καθώς όσοι σε ξέρουν πραγματικά δεν θα σε απομακρύνουν με τη στάση τους.

Αιγόκερως

Ο φόρτος εργασίας είναι αρκετά μεγάλος με αποτέλεσμα να νιώθεις εξουθενωμένος τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Προσπάθησε να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση, προκειμένου να εκτονώσεις την ένταση.

Υδροχόος

Σήμερα για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχεις πολύ ανεβασμένη διάθεση και η αισιοδοξία σου καλπάζει. Παρ' όλα αυτά θα πρέπει να είσαι λιγάκι εγκρατής και προσγειωμένος στη γη, για να μη θολώσει η κρίση σου.

Ιχθύς

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις βρίσκονται σήμερα στο προσκήνιο, γεγονός που δεν θα σου αφήσει πολύ χρόνο για τον εαυτό σου. Έτσι κατά τη διάρκεια της ημέρας θα απομονωθείς και θα θες να μείνεις μόνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM