Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει η ανάδρομη πορεία του Ερμή;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η ανάδρομη πορεία του Ερμή στις 14 Οκτωβρίου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, χρειάζεσαι χρόνο για να μείνεις μόνος σου με τις σκέψεις σου. Δεν είναι κακό αν αποκοπείς από τους γύρω σου για κάποιες μέρες. Θα γυρίσεις πολύ σύντομα κοντά τους με μεγαλύτερη διαύγεια πνεύματος. Λαμβάνεις νέες πληροφορίες από διάφορες μεριές και για ποικίλα θέματα. Προσπάθησε να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτές και να τις απορροφάς, γιατί πολύ πριν το καταλάβεις θα σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμες. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον όγδοο οίκο σου και οι καθυστερήσεις είναι πιθανές αυτήν την περίοδο, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με χρήματα που σου οφείλονται.

Ταύρος

Ταύρε, δες το πρόγραμμά σου και σκέψου αν είναι φτιαγμένο με τρόπο που όντως σε βοηθά να γίνεσαι πιο παραγωγικός. Μήπως δεν πρέπει από δω και πέρα να δεσμεύεσαι σε πράγματα που δεν εξυπηρετούν πραγματικά την πρόοδό σου; Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον έβδομο οίκο σου και μπορεί μεν να δεις πρόσωπα από το παρελθόν, αλλά οι σχέσεις μπορεί να είναι αρκετά δύσκολες αυτήν την περίοδο. Η επικοινωνία θέλει αρκετή προσοχή. Αξιοποίησε ιδέες, προγραμματίσου, κάνε τις απαραίτητες επαφές με άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν.

Δίδυμος

Δίδυμε, προσπάθησε να επενδύσεις στον εαυτό σου, να βρεις την ισορροπία σου και να αγαπήσεις και πάλι τον εαυτό σου. Είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, αλλά η πλέον ανταποδοτική. Εκφράσου και πες αυτό που θέλεις να πεις, όχι απαραίτητα για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά για να φεύγουν από μέσα σου σιγά σιγά αυτά που δεν γίνεται να μείνουν άλλο. Ο Ερμής από τις 14/10 θα κινείται ανάδρομα και επειδή είναι κυβερνήτης σου η ανάδρομη πορεία του σε επηρεάζει αρκετά περισσότερο. Ίσως επανέλθουν πρότζεκτ από το παρελθόν, όμως η λεπτομέρεια στην εργασία θέλει προσοχή.

Καρκίνος

Καρκίνε, είσαι σε μια φάση που αισθάνεσαι πιο ανοιχτόμυαλος από ποτέ. Δες το αυτό σαν μια ευκαιρία να ξαναέρθεις κοντά με ανθρώπους που ίσως σας είχαν χωρίσει οι διαφορές στην νοοτροπία σας, αλλά και στο πως βλέπατε τον κόσμο. Ο Ερμής από τις 14/10 θα κινείται ανάδρομα και μπορεί να δεις πρόσωπα από το αισθηματικό σου παρελθόν. Η επικοινωνία πάντως είναι προβληματική και μπορεί να στην πορεία σου να υπάρξουν κάποιες αναβολές ή καθυστερήσεις.

Λέων

Λέων, ο Ερμής από τις 14/10 θα κινείται ανάδρομα στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Η επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη αυτήν την περίοδο και ίσως να χρειαστεί να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα με οικογενειακά πρόσωπα. Από την άλλη μπορείς να ασχοληθείς με το σπίτι και να απαλλαγείς από εκκρεμότητες. Σιγά-σιγά χάνεις το ενδιαφέρον σου για τα υλικά πράγματα και αναζητάς την ουσία στα άυλα. Ψάχνεις χρόνο για να βρεθείς με φίλους, αλλά και στιγμές για να περάσεις με την οικογένειά σου.

Παρθένος

Παρθένε, ο Ερμής από τις 14/10 θα κινείται ανάδρομα στον τρίτο οίκο σου που σχετίζεται με την επικοινωνία, έναν τομέα που μπορεί να παρουσιάσει κάποια προβλήματα. Μπορεί όμως να δεις πρόσωπα από το παρελθόν και αυτό να είναι πολύ ανακουφιστικό. Έχεις ανάγκη από μια αλλαγή στη ζωή σου και συγκεκριμένα στην προσωπική σου ζωή. Αναζητάς τον έρωτα και την συντροφικότητα και φαίνεται πως η εβδομάδα αυτή οδηγεί προς τα εκεί.

Ζυγός

Ζυγέ, έχεις επιτέλους ενέργεια που έψαχνες για να κάνεις τα πάντα – ή τουλάχιστον για να κάνεις όσα θέλεις πραγματικά και για να ασχοληθείς σοβαρά με τους στόχους σου. Αυτήν την περίοδο θα χρειαστεί να κάνεις μια εκ βαθέων συζήτηση και φαίνεται πως όλα είναι με το μέρος σου. Οι ιδέες και τα λόγια σου σήμερα θα αφήσουν το αποτύπωμά τους. Ο Ερμής από τις 14/10 θα κινείται ανάδρομα στον δεύτερο οίκο σου. Μπορεί αυτό να σημαίνει κάποιες καθυστερήσεις στον οικονομικό τομέα και γενικότερα κάποια προβλήματα στην επικοινωνία

Σκορπιός

Σκορπιέ, ο Ερμής από τις 14/10 θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου και αυτό έχει δύο πλευρές: από τη μία σημαίνει καθυστερήσεις και αναβολές και κάποιες φορές προβλήματα στην επικοινωνία, από την άλλη μπορεί να φέρει πρόσωπα από το παρελθόν και κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Απελευθερωτικό ακούγεται αυτό. Πάρε τον χρόνο σου, αν αισθάνεσαι πως όλα κυλούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Δεν χρειάζεται να ακολουθείς πάντα τους άλλους. Ίσως ήρθε η ώρα να θέσεις εσύ τον βηματισμό.

Τοξότης

Τοξότη, ο Ερμής από τις 14/10 θα κινείται ανάδρομα στον δωδέκατο οίκο σου και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι η επικοινωνία μπορεί να είναι δύσκολη ή ότι παίζουν αρκετές καθυστερήσεις και αναβολές. Από την άλλη έρχονται διάφορα θέματα στην επιφάνεια, όπως σκέψεις και συναισθήματα που χρειάζονται κάποια επεξεργασία από την πλευρά σου. Βρες λίγο χρόνο από το φορτωμένο σου πρόγραμμα για να μπορέσεις να ανακαλύψεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Κάνε αργά, αλλά σταθερά βήματα προς την αυτογνωσία. Αυτό είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να κάνεις για να είσαι καλά και με τους άλλους.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, ήρθε η ώρα να κάνεις μια επανεκκίνηση, να γεμίσεις τις μπαταρίες σου και να αντιμετωπίσεις την εβδομάδα που έρχεται με μεγαλύτερο θάρρος και αποφασιστικότητα. Ο Ερμής από τις 14/10 θα κινείται ανάδρομα και αυτό μπορεί να σημαίνει καθυστερήσεις και αναβολές και ίσως κάποια θέματα στην επικοινωνία. Από την άλλη είναι μια καλή ευκαιρία να δεις φιλικά πρόσωπα από το παρελθόν.

Υδροχόος

Υδροχόε, μην κουράζεις το σώμα και το μυαλό σου πιο πολύ απ’ όσο πρέπει. Προσπάθησε να θέσεις προτεραιότητες και άφησε όλα τα υπόλοιπα για κάποια άλλη στιγμή. Δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι συνεχώς απασχολημένος με κάτι. Οι φίλοι σου απαιτούν τον χρόνο και την προσοχή σου, αλλά εσύ αυτό που έχεις ανάγκη, είναι χρόνος με τον εαυτό σου. Μην αγνοείς τους ανθρώπους σου, αλλά μην αγνοείς και εσένα. Κάνε αυτό που είναι καλύτερο για την ευεξία σου.

Ιχθύς

Ιχθύ, ο Ερμής από τις 14/10 θα κινείται ανάδρομα και αυτό μπορεί να είναι προβληματικό για την επικοινωνία. Ίσως κάποιες καθυστερήσεις σε σχέση με τους στόχους σου να σε προβληματίζουν, αλλά καλύτερα είναι να μην πιέζεις τα πράγματα αυτήν την περίοδο, αν βλέπεις ότι υπάρχουν αντιστάσεις. Να θυμάσαι πως όλα ξεκινούν από εσένα τον ίδιο και δεν χρειάζεται να ψάχνεις πάντα την επιβεβαίωση στους άλλους. Επίσης, δώσε λίγη παραπάνω προσοχή στην επικοινωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM