Λόγοι που οι Τοξότες είναι απαραίτητοι στη ζωή μας

Οι Τοξότες είναι από τα ζώδια που έχουν ελεύθερο πνεύμα και τους αρέσει συνέχεια να εξερευνούν νέους ορίζοντες.

Ένα συνώνυμο για τους Τοξότες θα μπορούσε να είναι η λέξη «ταξιδιώτες», καθώς κυριολεκτικά και μεταφορικά δεν μπορείς να τους «πιάσεις» ποτέ. Όπως για όλα τα ζώδια, έτσι και ο Τοξότης μπορεί να θεωρείται από κάποιους παρεξηγημένος. Αν και η ελεύθερή του φύση πολλές φορές ζορίζει τα πιο προσγειωμένα ζώδια, είναι σίγουρο πως με έναν Τοξότη πλάι σας δεν θα βαρεθείτε σχεδόν ποτέ.

Ο Δεκέμβριος είναι και επίσημα ο μήνας του Τοξότη, γι' αυτό σας παρουσιάζουμε μερικούς καλούς λόγους που κάνουν τους Τοξότες απαραίτητους για τη ζωή μας.

Οι λόγοι που χρειάζεσαι έναν Τοξότη είναι: 

  1. Είναι εξωστρεφής και ότι θέλει να σου πει θα στο πει χωρίς δεύτερη σκέψη. Με λίγα λόγια είναι … αυθεντικός.
  2. Η ζωή για έναν Τοξότη είναι μπροστά. Προσπερνάει κακίες, μίση και πράγματα που παρελθόντος.
  3. Ο Τοξότης είναι η χαρά της ζωής. Μαζί του θα ξεχάσεις κάθε στεναχώρια, θα γελάς και θα σε κάνει να δεις την θετική πλευρά της ζωής, ακόμα κι αν δεν υπάρχει.
  4. Δεν μένει στάσιμος ποτέ. Βρίσκεται συνέχεια σε κίνηση και θέλει χώρο στη ζωή του. Μάλιστα, μαζί του θα νιώσεις πολλές φορές ότι περνάς τα όριά σου και θα σου αρέσει.
  5. Λατρεύει τα ταξίδια γι’ αυτό αν θες ταξίδι της τελευταίας στιγμής μην διστάσεις να του το προτείνεις. Θα σου απαντήσει «ναι» πριν καν ολοκληρώσεις την σκέψη σου.

Δείτε τους υπόλοιπους πέντε λόγους στο womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM