Aστρομίτινγκ τώρα: Τι «δείχνουν» τ' άστρα για την εβδομάδα που ξεκίνησε - αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο

Άλλη μια εβδομάδα ξεκίνησε σήμερα. Άλλη μια εβδομάδα κατά τη διάρκεια της οποίας πολλά μπορεί να ανατραπούν. Ίσως όμως και όχι. Να δούμε αναλυτικά τι «δείχνουν» τ' άστρα για τον καθένα από εμάς; Να δούμε. Αφού πρώτα όμως εξετάσουμε τις θέσεις των πλανητών και τι σημαίνουν για κάθε ζώδιο. Για να μην μακρηγορούμε, περνάμε απευθείας στις 24.11, που είναι και η μόνη αστρολογικά σημαντική ημερομηνία.

Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον Τοξότη, λοιπόν, φέρνει παροχές -κάθε είδους- και κοινωνική επιτυχία σε ασταθή του 2ου και του 3ου δεκαήμερου. Το ίδιο 24ωρο, βέβαια, χρειάζεται να έχουν τα μάτια τους ανοικτά καθώς είναι επιρρεπή σε ατυχήματα, τα σταθερά του 1ου δεκαήμερου. Αυτό, λόγω της αντίθεσης του Άρη στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο.

Περνάμε τώρα και στα επιμέρους.

KΡΙΟΣ

Είναι καλή περίοδος για να ρυθμίσετε φορολογικά, κληρονομικά ή άλλες οφειλές που έχετε,  όπως και για ν' απαλλαγείτε από μια συνεργασία που ενδεχομένως σάς πρεσάρει. Μια ξαφνική αλλαγή στα οικονομικά σας είναι προ των πυλών, τα καλύτερα όμως έρχονται.

Ειδικά για εσάς του 1ου δεκαήμερου, ανατέλλει μια νέα μέρα από τις 23.11. Τότε, θα μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή και καθ' όλους τους τρόπους τα πλέον μεγαλεπήβολα πλάνα σας. Ακόμα και να ερωτευθείτε και να ταξιδέψετε όπου θέλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπερθεματίζω την προσοχή σε ατυχήματα που οφείλετε να δείξετε αν είστε γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο στις 24.11 και να σας πω ότι, ειδικά για εσάς, ξεκινάει μια περίοδος με εντάσεις. Είστε άτομα που μαζεύετε, μαζεύετε, ξαφνικά το «ηφαίστειο» εκρήγνυται και γίνεστε όντως Ταύροι σε υαλοπωλείο. Προσοχή, λοιπόν, ειδικά εσείς του 1ου.

Εσείς, του 2ου, κάνετε διάλογο με τα πρόσωπα που θέλετε και λύνετε καίρια προβλήματα. Οι τού 3ου, πιο τυχεροί απ' όλους, αφού προλειαίνετε το έδαφος για να εξασφαλίσετε νέα πηγή εισοδήματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιθετικότητα στον χώρο της εργασίας σας ή ακόμα μια επιπόλαια κίνηση μπορεί να κοστίσει πολλά, ειδικά αν είστε γεννημένοι το 1ο δεκαήμερο. Έχετε, επίσης κι εσείς τον νου σας για ατυχήματα.

Οι τού 2ου, ρυθμίζετε εκκρεμότητες, λύνετε παρεξηγήσεις με το... σύμπαν όλο. Ίσως κιόλας ξεκινήσετε διατροφή. Τέλος, για εσάς του 3ου δεκαημέρου, κάνετε υπομονή. Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν ευκαιρίες για μία νέα συνεργασία ή για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Ακόμα και να παντρευτείτε αν δεν είστε ήδη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Δημιουργικοί, αισιόδοξοι, άκρως ερωτικοί είστε «καβουράκια» όλο αυτό το διάστημα. Όμως, ειδικά αν είστε σε σχέση, κρατήστε χαμηλούς τους τόνους και μη βιάζεστε να πάρετε αποφάσεις. Ιδίως αν έχετε γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο.

Οι τού 2ου, ειδικά από την Τετάρτη,  μπορείτε να βρείτε τρόπο επικοινωνίας με πρόσωπα που τυχόν είχατε παρεξηγηθεί. Οι τού 3ου, πάλι, καλό είναι να κοιτάξετε την υγεία σας και αν είστε in love, να δημιουργήσετε ένα όμορφο κλίμα για εσάς και τον άνθρωπό σας.

ΛΕΩΝ

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη, κυρίως αν έχετε γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο και μάλιστα για εσάς του 1ου, τα πράγματα δυσκολεύουν. Μικροατυχήματα και αναποδιές στο σπίτι βρίσκονται στο «μενού», κυρίως στις 24.

Οι τού 2ου, αισιόδοξοι γαρ τώρα, όπως και τ' άλλα ζώδια του 2ου, μπορείτε να επικοινωνήσετε τα «θέλω» σας όπου επιδιώκετε. Εσείς, του 3ου, μπορείτε -αν είστε σόλο- να βγείτε έξω και να αναζητήσετε τον έρωτα στην καλύτερη αγκαλιά.  Αν, δε, είστε γονείς, θα σας φέρουν υπέροχα νέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δραστήριοι μεν, νευρικοί, δε, αν σας πιάσει πρώτη φορά κρίση πανικού -εσάς, του 1ου δεκαήμερου- μη «σαλτάρετε». Απ' τις 22.11 άλλωστε αναγκαστικά όλοι οι Παρθένοι θ' ασχοληθείτε εντονότερα με οικογενειακά ζητήματα.

Εδώ, προσοχή και κυρίως εσείς, του 2ου, να μην είστε εριστικοί σε περίπτωση που «ξεπηδήσουν» διαφωνίες με άλλα μέλη της οικογένειάς σας. Κατά τα άλλα, όλα καλά. Περισσότερο, ωστόσο, για εσάς, του 3ου. Οι τελευταίοι όχι μόνο θα είστε cool, αλλά θα στηριχθείτε και οικονομικά απ' τους οικείους σας.

ΖΥΓΟΣ

Καλά μου Ζυγάκια, τι προβληματική περίοδος. Aφενός, δεν θα μπορείτε να διαχειριστείτε τα οικονομικά σας, λόγω εξωγενών παραγόντων που μεταφράζονται σε έκτακτα έξοδα, αφετέρου, εσείς του 2ου, πρέπει να τσεκάρετε πολύ προσεκτικά τι υπογράφετε. Ηρεμία δεν πρόκειται να υπάρξει, ξεχάστε την.

Όχι όμως για όλους, γιατί εσείς, του 3ου, αβαντάρεστε αστικά. Τώρα μπορείτε και να αγοράσετε κάτι καινούριο που το θέλατε καιρό και να ερωτευθείτε και να ταξιδέψετε και τα πάντα όλα. Μόνο μην είστε επιπόλαιοι - ως συνήθως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Aπό τους λίγους του 1ου δεκαήμερου, που, αν εξαιρέσετε την 24η του μήνα, οπότε πρέπει να προσέχετε για τυχόν ατυχήματα, όλα θα πάνε καλά. Ρεζουμέ: Βρίσκετε το δίκιο σας παντού και το απολαμβάνετε, ειδικά αν κάποιοι σάς είχαν συκοφαντήσει στο παρελθόν. Ενδεχόμενη διακοπή μιας σχέσης, δε, συνεπάγεται τέλος στις πιέσεις.

Η σχέση βέβαια αυτή μπορεί να είναι ο έρωτας ή η συνεργασία της ζωής σας, αλλά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Εσείς, του 2ου, πάλι επικοινωνείτε τα πάντα σούπερ, ενώ του 3ου, κάνετε επενδύσεις που σας «βγαίνουν».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έντονο άγχος και παρασκήνιο - κυρίως για εσάς του 1ου δεκαήμερου. Και εσείς, του 2ου όμως, δεν θα μείνετε... παραπονεμένοι. Εσείς, μην εμπιστεύεστε τα μελλοντικά πλάνα σας σε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καλά και προσέξτε γιατί η υπερκόπωση σάς κλείνει από τώρα απειλητικά το μάτι.

Οι τού 3ου, τέλος, είστε οι τυχεροί της παρέας. Ταξίδια, νέα, προσοδοφόρα ντιλ, έρωτες, έξοδοι, καινούρια χόμπι... Όλα βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη το διάστημα που μας αφορά και εσείς  το απολαμβάνετε. Μαζί σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγωνίζεστε για να πετύχετε τους στόχους σας, οι μικροεγωισμοί, όμως, δεν βοηθούν! Οπότε, κυρίως εσείς του 1ου δεκαήμερου, χαλαρώστε και οργανωθείτε παραπάνω.

Οι τού 2ου, αφενός από τις 22.11 λειτουργείτε με μυστικοπάθεια, αφετέρου ξεκαθαρίζετε σχέσεις, φιλίες, συνεργασίες. Εσείς, πάλι, του τρίτου δεκαημέρου, κυρίως τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας νιώθετε προστασία συμπαντική, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε μια εποικοδομητική συμφωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξαιρετικά δημιουργικό διάστημα, κυρίως για εσάς του 1ου δεκαήμερου, που με τη σειρά σας έχετε τον νου σας στις 24.11. Τότε εγκυμονούν ατύχημα. Παράλληλα, να σας συμβουλεύσω να μη  λειτουργήσετε  παρασκηνιακά γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

Εσείς, πάλι του 2ου, από τις 20.11 ρυθμίζετε εκκρεμότητες και σας φεύγουν πολλά βάρη απ' το κεφάλι, ενώ οι τού 3ου κάνετε πράξη ένα σχέδιό σας. Υπάρχει, δε, περίπτωση να μιλάμε  για μια σχέση-απωθημένο, που επιτέλους έρχεται στη ζωή σας. Pas mal du tout, γλυκά μου.

ΙΧΘΕΙΣ

Ταξίδια στο εξωτερικό, ακόμα και επισκέψεις από οικείους σας που μένουν μακριά βρίσκονται στην «ατζέντα» της εβδομάδας. Λίγη παραπάνω προσοχή στην οδήγηση, αλλά και στη... γλώσσα σας προκειμένου να μην τρέχετε έπειτα στα δικαστήρια, συνιστώνται. Ανεπιφύλακτα. Κυρίως αν ανήκετε στους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Οι τού 2ου, από  τις 20 Νοεμβρίου μπορείτε να λύσετε παρεξηγήσεις και μπερδέματα που ίσως υπήρχαν, και να προωθήσετε θέματα σπουδών ή νομικά που τα είχατε αφήσει στην άκρη. Εσείς του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε ευκαιρίες για επαγγελματική καταξίωση ή, αν είστε σόλο για να κάνετε μια σχέση ζωής με το πρόσωπο που επιδιώκετε.