Εμπρός, λοιπόν, καλά μου άστρα: Τι μας επιφυλάσσουν ως το τέλος του μήνα

Εντάξει, το ξέρετε, τα άστρα δεν μας κάνουν πάντα όλες τις χάρες. Πειράζει όμως -όχι, δεν πειράζει- να γνωρίζουμε πού πατάμε και τι μας επιφυλάσσουν γενικά ως το τέλος του μήνα. Ποιες, με άλλα λόγια, είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να κερδίσουμε και ποιες για να την... πατήσουμε. Εμπρός, λοιπόν, καλά μου άστρα, φύγαμε! 11/11
  • Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή στον Σκορπιό

Οι μετακινήσεις δεν θα λείψουν, ποντάρουμε όμως στο επικοινωνιακό μας ταμπεραμέντο για να προωθήσουμε το έργο μας, κυρίως αν είμαστε σταθερά -το news2u.gr είναι- και ειδικά αν ανήκουμε στο 2ο δεκαήμερο - yes, we do! Thank you very much stars - ανώνυμα και επώνυμα.

▸ 12/11
  • O Άρης στον Ζυγό σε εξάγωνο με τον Δία στον Τοξότη

Ποιοι θα ρισκάρουν σήμερα στα επαγγελματικά τους και με επιτυχία; Κυριαρχικά και ασταθή του 3ου δεκαήμερου. Τρέξτε!

▸ 13/11
  • Ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω

Διευθέτηση υποθέσεων, ενασχόληση με πρακτικά ή γραφειοκρατικά θέματα, αξιοποίηση ενός μέσου ή παλιού αντικειμένου φέρνει η συγκεκριμένη θέση και αφορά σταθερά και κυριαρχικά το 2ου δεκαήμερου. 

  •  Ο Ήλιος στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Την ίδια μέρα, για τα προαναφερθέντα ζώδια, πλην όμως του για τους γεννημένους στις αρχές του 3ου δεκαημέρου έρχονται αποκαλύψεις. Μη μιλήσετε για τίποτα αν πρώτα δεν ακούσετε τι έχουν οι άλλοι να (σας) πουν.

  •  Ο Ερμής στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς ενισχύει τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα σταθερών και ασταθών το 2ου δεκαήμερου. 
▸ 14/11
  • Η Αφροδίτη στον Τοξότη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς

Για απιστία και εξαπάτηση προειδοποιούν τα ασταθή του 2ου δεκαήμερου τ' άστρα. Έχετε τον νου σας και τα μάτια σας ανοικτά, κυρίως αν υπογράψετε συμβόλαια!

▸ 24/11
  • H Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία στον Τοξότη

Τυχερές γνωριμίες, απολαύσεις και διασκεδάσεις έρχονται για ασταθή και του 2ου και του 3ου δεκαήμερου: εκμεταλλευτείτε την ημέρα για έξοδο!

  • Ο Άρης στον Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο επιφυλάσσουν αιφνιδιασμούς και ακραίες συμπεριφορές που θα βιώσουν σταθερά του 1ου δεκαήμερου. Oh, no! Προσοχή, παίδες. Μέγιστη.
28/11
  • Ο Ερμής στον Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς Ονειροπόληση, αλλά και οξυμένη διαίσθηση, αναβολή για καλό "δείχνει" για σταθερά και ασταθή του 2ου δεκαήμερου. 
  • Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει ξαφνικές καινούργιες γνωριμίες, κεραυνοβόλους έρωτες και συναρπαστικές σεξουαλικές εμπειρίες σε κυριαρχικά και σταθερά του 1ου δεκαήμερου.
30/11
  • Ο Ερμής στον Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω

Eυκαιρία για να διευθετήσουν τις υποθέσεις τους θα έχουν όσοι το επιδιώκουν σήμερα. Η γραφειοκρατία, πάντως, δεν θα λείψει. Ας ετοιμαστούν για φουλ τρέξιμο σταθερά και παρορμητικά του 2ου δεκαήμερου.

TIP Κυριαρχικά/Παρορμητικά: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως Σταθερά: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος  Ασταθή/Μεταβλητά: Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς

Let's go!