Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 8/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021 (8/2);

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τη Σελήνη στον Αιγόκερω τη Δευτέρα 8/2;

Κριός 

Σήμερα θα ασχοληθείς με ένα θέμα που αφορά τις σπουδές σου ή την επαγγελματική σου κατάρτιση. Ιδανική μέρα για να πετύχεις τους στόχους σου. Βρίσκεις την αυτοπεποίθησή σου και λειτουργείς καλύτερα μέσα στη σχέση.

Ταύρος

Κάποιοι εσωτερικοί φόβοι έρχονται στην επιφάνεια, γεγονός που σε κάνει να ξεσπάσεις. Κάποια γεγονότα που σε πλήγωσαν ήρθε η ώρα να τα διαχειριστείς και όχι να τα κουκουλώσεις.

Δίδυμοι

Ζητάς βοήθεια από τα κοντινά σου πρόσωπα πάνω σε θέματα που σε απασχολούν ακόμα, γεγονός σπάνιο για τον χαρακτήρα σου. Αν είσαι σε σχέση, καλά θα κάνεις να βάλεις τα όριά σου.

Καρκίνος

Έκτακτες υποχρεώσεις κάνουν την εμφάνισή τους και σε βγάζουν για λίγο εκτός προγράμματος. Μην αγχωθείς, με ένα σωστό πρόγραμμα θα τα φέρεις όλα εις πέρας.

Λέων

Η ψυχολογία σου παίζει τον κυριότερο ρόλο σήμερα, οπότε καλό θα ήταν να συλλογιστείς τι σε κάνει να νιώθεις πραγματικά καλά και όχι φαινομενικά. Τα αισθηματικά σου ενισχύονται και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες.

Παρθένος

Επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου, αλλά εμφανίζονται ζητήματα στο σπίτι που θέλουν την προσοχή σου. Μη φοβηθείς να βγάλεις στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου, καθώς θα εκτιμηθεί.

Ζυγός

Σήμερα σε πιάνει η καταναλωτική σου μανία και μπορεί να προβείς σε άσκοπες αγορές, για να νιώσεις καλύτερα. Ιδανική μέρα για βόλτα με το ταίρι σου.

Σκορπιός

Η μέρα σου είναι γεμάτη άγχος, καθώς προκύπτουν οικονομικά ζητήματα. Καλό θα ήταν να τα βάλεις κάτω και να κάνεις αποταμίευση όσο μπορείς, γιατί τα έξοδα τρέχουν.

Τοξότης

Η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη, οπότε φρόντισε να περάσεις καλά. Μην αφήσεις την κυκλοθυμία να κουμαντάρει την καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως

Μέσα στην ημέρα είναι πολύ πιθανό να ακούσεις κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό. Προσπάθησε να μην το πάρεις στα σοβαρά και χαλάσεις όλη σου τη μέρα.

Υδροχόος

Έρχεσαι κοντά στα φιλικά σου πρόσωπα, καθώς τον τελευταίο καιρό είχες απομακρυνθεί. Μάλιστα, δεν είναι απίθανο να τους ζητήσεις τη συμβουλή τους σε κάτι που σε απασχολεί.

Ιχθύες

Ο μόνος στόχος σήμερα θα είναι τα επαγγελματικά σου. Θα δουλέψεις σκληρά και καλά θα κάνεις, καθώς οι κόποι σου δεν θα πάνε χαμένοι και θα αναγνωριστούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM