Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 9/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021 (9/2);

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς την Τρίτη 9/2;

Κριός 

Κριαράκι μου, έρχεσαι κοντά με φιλικά σου πρόσωπα, και αυτό σου δίνει ζωντάνια και σε αναζωογονεί. Αν και θα περάσεις αρκετά καλά, υπάρχει το ενδεχόμενο ένα αγαπημένο σου πρόσωπο να κριτικάρει μια στάση σου, δημιουργώντας σου έντονο εκνευρισμό. Για όσους έχουν σχέση είναι μια δύσκολη μέρα, καθώς η γκρίνια θα είναι διάχυτη. Όσοι πάλι είναι αδέσμευτοι, θα πρέπει να προσέξουν μη γίνουν υπερβολικοί στην εκδήλωση ενός φλερτ.

Ταύρος

Τα επαγγελματικά ζητήματα βρίσκονται στην κορυφή της σημερινής ατζέντας, Ταυράκι μου. Αν και βρίσκεσαι πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου, πρόσεξε μη χαλάσει η διάθεσή σου από την υπερβολική σου ανάγκη για επιβεβαίωση. Όσοι βρίσκονται σε σχέση θα ακούσουν παράπονα από το ταίρι τους, που θα αφορούν τον χρόνο που περνάτε μαζί. Όσοι ψάχνονται ακόμα, καλό θα ήταν να μην εμπιστευτούν τον πρώτο άνθρωπο που θα βρεθεί στον διάβα τους.

Δίδυμοι

Έχεις μια μεγάλη ανάγκη για πνευματική αλλά και σωματική ξεκούραση. Οι ατασθαλίες που έκανες τις προηγούμενες ημέρες έρχονται στην επιφάνεια και σου «χτυπάνε την πόρτα». Ήρθε η ώρα να προσέξεις παραπάνω την υγεία σου και τη διατροφή σου. Αναφορικά με τα επαγγελματικά σου, μην κάνεις επιπόλαιες κινήσεις και λειτούργησε με λογική σε ό,τι ζήτημα προκύψει. Στα αισθηματικά σου γίνεσαι αδιάλλακτος/η, γεγονός που δημιουργεί τριβές στη σχέση σου.

Καρκίνος

Τα αισθηματικά του παρελθόντος έρχονται ξανά στο προσκήνιο, δημιουργώντας σου αναστάτωση και κάνοντας το τοπίο θολό. Σήμερα η υπερβολή είναι στο μεγαλείο της και θα πιάσεις τον εαυτό σου να ξεφεύγει πολλές φορές από τα όρια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το κλίμα στη σχέση σου είναι τεταμένο, καθώς βλέπεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Λογικέψου!

Λέων

Λιονταράκι μου, κάτι σε πιάνει σήμερα και νοιάζεσαι υπερβολικά για το τι εικόνα δίνεις στους άλλους. Ξέρουμε ότι είσαι από τα ζώδια που τα νοιάζει αρκετά η δημόσια εικόνα τους, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να χαλάς τη ζαχαρένια σου και να πέφτεις στα πατώματα. Τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους, και αυτό μας κάνει ακόμη πιο ενδιαφέροντες.

Παρθένος

Υποχρεώσεις, επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα κάνουν την εμφάνισή τους και εσύ αναγκάζεσαι να παραμερίσεις τον εαυτό σου, για να τα διευθετήσεις. Οκ, συμβαίνουν αυτά, δεν χρειάζεται να σε παίρνει από κάτω. Δες το σαν μια ευκαιρία να ξεμπερδέψεις μια ώρα αρχύτερα και να ασχοληθείς πιο γρήγορα με σένα.

Ζυγός

Ζυγέ μου, είναι μια ιδανική μέρα για να έρθεις πιο κοντά στα θέλω και τα ενδιαφέροντά σου.  Αυτό όμως θα έχει συνέπειες στα προσωπικά σου, καθώς θα δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου. Απομακρύνεσαι γιατί θέλεις να περάσεις καλά μόνος σου και δημιουργείται ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσα σε σένα και τον/τη σύντροφό σου.

Σκορπιός

Σήμερα σε πιάνουν τα συναισθηματικά σου και δείχνεις στους γύρω σου μια πιο ευαίσθητη πλευρά απ' ό,τι τους είχες συνηθίσει έως τώρα. Προσπάθησε να βρεις μια ισορροπία μέσα σου, καθώς λόγω της υπερβολής σου μπορεί να παρεξηγηθείς. Στη δουλειά μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που δεν θα έχουν γυρισμό, αλλά δώσε λίγο χρόνο και μετά διάλεξε.

Τοξότης

Ένα άτομο από το φιλικό ή οικογενειακό σου περιβάλλον θα σου φτιάξει τη διάθεση, στέλνοντάς σου ένα γλυκό μήνυμα. Ωστόσο, πρόσεχε μην προβείς σε αποκαλύψεις που μετά θα μετανιώνεις. Στα αισθηματικά σου είσαι αρκετά μπερδεμένος/η και λιγάκι απογοητευμένος/η γιατί δεν έρχεται αυτό που θες. Μην απελπίζεσαι. Όταν σταματάς να ψάχνεις, τότε έρχεται το καλό.

Αιγόκερως

Έχεις άγχος για οικονομικά ζητήματα που σε πιέζουν και δεν μπορείς να ησυχάσεις. Ηρέμησε, καθώς ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις και μετά χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο. Στα αισθηματικά σου επικρατεί μια έντονη ανασφάλεια και η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στον πάτο. Ακόμη κι αν δεν το δείχνεις στους άλλους, μην τα παίρνεις όλα τόσο κατάκαρδα.

Υδροχόος

Αν και όλα τα βλέμματα, Υδροχόε μου, είναι στραμμένα πάνω σου, κάτι κάνεις και το χαλάς, δημιουργώντας παρεξηγήσεις. Μην αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει και πρόσεξε μην ξεσπάσεις σε άτομα που νοιάζονται για σένα και δεν φταίνε. Στα αισθηματικά σου, κάποια στιγμή πρέπει να δεις ξεκάθαρα και όχι να εθελοτυφλείς.

Ιχθύες

Σήμερα, ψαράκι μου, σκέφτεσαι αρκετά το παρελθόν σου, γεγονός που σε ρίχνει ψυχολογικά και σου δημιουργεί ανασφάλεια. Θα επικρατήσει μια μικρή αναστάτωση με κοντινά σου άτομα, γιατί δεν θα επικροτήσουν κάποια κίνησή σου. Μην ανησυχείς, γιατί θα λυθεί σύντομα. Θες να βγεις από πάνω στη σχέση σου, αλλά δεν θα σου βγει σε καλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM