Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Στις 13 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, η οποία επηρεάζει κατά κύριο λόγο τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

Τι λένε οι προβλέψεις των ζωδίων;

Κριός

Κριέ, τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν όπως ακριβώς τα περίμενες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τα παρατήσεις. Ίσως απλά να χρειάζεται να αλλάξεις στρατηγική ή και στόχους. Οι φίλοι φαίνεται ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου, όχι τόσο οι απόψεις τους, αφού μπορεί να αποκλίνουν αρκετά από τις δικές σου, αλλά η παρουσία τους, οι ιδέες και η στήριξή τους. Η εκπληκτική νέα Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει ευκαιρίες και νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα κατά το δεκαήμερο που θα ακολουθήσει.

Ταύρος

Ταύρε, η νέα Σελήνη στις 13/1 στον ένατο οίκο σου ανοίγει τη σκέψη σου και ένα νέο κεφάλαιο μπροστά σου. Μπορεί να σε φέρει και περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου και να σου δείξει έναν δρόμο ευκαιριών. Όλα αυτά ισχύουν τουλάχιστον για το δεκαήμερο που ακολουθεί. Δεν είναι ακριβώς ξεκάθαρο τι είναι ψευδαίσθηση και τι πραγματικότητα σε μια αισθηματική υπόθεση. Γι’ αυτό καλό είναι να περιμένεις προτού βγάλεις κάποιο συμπέρασμα.

Δίδυμος

Δίδυμε, μπορεί αυτήν τη στιγμή τα πράγματα να μοιάζουν αβέβαια για εσένα, αλλά και για πολύ κόσμο. Αν αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς αυτή την αβεβαιότητα μόνος σου, μπορείς πάντα να μιλήσεις σε ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και που ξέρεις πως θέλουν το καλό σου. Μην αποκλείεις άτομα από την ζωή σου αν δεν τα γνωρίσεις πρώτα πραγματικά. Μπορεί να έχουν να σου δώσουν πολλά περισσότερα πράγματα απ’ όσα νομίζεις. Η νέα Σελήνη στις 13/1 πραγματοποιείται στον Αιγόκερω και είναι πολύ θετική για τον οικονομικό τομέα, κυρίως για οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους.

Καρκίνος

Καρκίνε, αν θες κάτι πολύ αυτές τις μέρες, τότε διεκδίκησέ το, ακόμα κι αν δεν είσαι σίγουρος για το ποια θα είναι η έκβαση. Καμιά φορά δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, αλλά το τι κάνεις για να φτάσεις μέχρι εκεί. Η νέα Σελήνη στις 13/1 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τη συντροφική σου ζωή. Τις μέρες που θα ακολουθήσουν, μέχρι περίπου το τέλος του μήνα, μπορεί να γίνει μια ρομαντική γνωριμία.

Λέων

Λέων, αν αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε κάποιο αδιέξοδο, είτε προσωπικό είτε επαγγελματικό, πάρε μερικές βαθιές ανάσες και σκέψου τα όσα έχεις πετύχει μέχρι τώρα. Κάποιες φορές δεν είναι κακό να ρίχνεις τους ρυθμούς. Αισθάνεσαι λίγο ανασφαλής στην σχέση σου και δεν ξέρεις από που προέρχεται αυτή η ανασφάλεια. Αν δεν μπορείς να την εντοπίσεις μόνος σου, μπορείς πάντα να συζητήσεις με το ταίρι σου. Η νέα Σελήνη στις 13/1 πραγματοποιείται στον έκτο οίκο σου που αφορά την εργασία και είναι πολύ θετική. Μπορεί να φέρει ένα νέο επαγγελματικό εγχείρημα και οι ευκαιρίες να είναι πολλές μέχρι το τέλος του μήνα.

Παρθένος

Παρθένε, καλό είναι που έχεις στόχους, ακόμα καλύτερο όμως θα ήταν να επικεντρώνεσαι σε έναν κάθε φορά και όχι να σκορπίζεσαι σε πολλούς ταυτόχρονα. Με λίγη καλύτερη στρατηγική θα πετυχαίνεις όσα στοχεύεις πολύ πιο γρήγορα. Η νέα Σελήνη στις 13/1 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου που σχετίζεται με την αισθηματική σου ζωή και είναι πολύ θετική. Ίσως μιλάμε για ένα δημιουργικό νέο ξεκίνημα ή για έναν έρωτα μέχρι το τέλος του μήνα. Ο έρωτας μπορεί να υπάρχει ήδη και να εδραιώνεται ή να ξεκινάει κάτι εντελώς νέο.

Ζυγός

Ζυγέ, η νέα Σελήνη στις 13/1 πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο σου που αφορά το σπίτι και την οικογένεια και είναι ιδιαίτερα θετική – ένας αέρας ανανέωσης. Μπορεί κάτι νέο να ξεκινήσει σε αυτόν τον τομέα ή να εμφανιστεί μια ευκαιρία που να προέρχεται από το σπίτι ή ένα οικογενειακό πρόσωπο. Αν δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να κρατήσεις μια υπόσχεση, καλό θα ήταν να μην την δώσεις εξαρχής. Γενικότερα τα μεγάλα λόγια, σπάνια βγαίνουν σε καλό.

Σκορπιός

Σκορπιέ, τα όνειρα και η θετικότητα είναι όμορφα πράγματα, πρέπει όμως να κάνεις και κινήσεις για να γίνουν πραγματικότητα. Άσχετα με τα όσα λέει γνωστός συγγραφέας, το σύμπαν από μόνο του δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Η νέα Σελήνη στις 13/1 ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στον τομέα της επικοινωνίας και των γνωριμιών και μέχρι το τέλος του μήνα σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους. Μπαίνεις σε μια πιο κοινωνική φάση με πολλές πιθανότητες να ερωτευτείς.

Τοξότης

Τοξότη, αν υπάρχουν πράγματα στην καθημερινότητά σου που αντί να την διευκολύνουν, την κάνουν πιο δύσκολη, θα πρέπει να βρεις τρόπους να τα αποβάλεις. Δεν χρειάζεται να το κάνεις μόνος σου. Σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που θα θέλουν να σε βοηθήσουν. Καλό είναι να μην δημιουργείς μεγάλες προσδοκίες στους ανθρώπους γύρω σου, ειδικά αν αυτές έχουν να κάνουν με τα συναισθήματά τους. Είναι πάντα προτιμότερο να είσαι ξεκάθαρος από την αρχή. Η νέα Σελήνη στις 13/1 πραγματοποιείται στον δεύτερο οίκο σου και είναι μια ένδειξη ότι έρχονται ευκαιρίες στα οικονομικά και μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα .

Αιγόκερως

Αιγόκερε, όχι μόνο έχεις απαλλαγεί από τον Κρόνο πλέον, αλλά και η εκπληκτική νέα Σελήνη στις 13/1 στο ζώδιό σου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Μέχρι το τέλος του μήνα έρχονται ευκαιρίες και μπορεί να γίνει ένα σημαντικό νέο ξεκίνημα. Φαίνεται πως αρχίζουν και μπαίνουν πιο σταθερές βάσεις σε μια σχέση που ίσως θεωρούσες εφήμερη. Αν διαχειριστείς την αλλαγή αυτή με την ωριμότητα που της αρμόζει, τότε θα μπορέσεις να απολαύσεις την νέα κατάσταση.

Υδροχόος

Υδροχόε, κάποια άγχη που είχες καιρό θαμμένα μέσα σου αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια. Αν δε ξέρεις πως να τα διαχειριστείς μόνος σου, μπορείς πάντα να συμβουλευτείς ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Η νέα Σελήνη στις 13/1 είναι πολύ θετική και αποτελεί ένδειξη ότι έρχεσαι περισσότερο κοντά στον εαυτό σου, στις επιθυμίες και τις ανάγκες σου. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα βήματα για να έρθεις πιο κοντά και σε έναν άνθρωπο που σε ενδιαφέρει.

Ιχθύς

Ιχθύ, η δημιουργικότητα σου έχει μεγάλη σημασία και τώρα είναι η ευκαιρία σου να αποδείξεις τι αξίζεις. Παραδώσου στις επιθυμίες σου και μην σκέφτεσαι τι μπορεί να πουν οι άλλοι. Η νέα Σελήνη στις 13/1 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που είναι ο πιο κοινωνικός. Μέχρι το τέλος του μήνα είναι πολύ πιθανό να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στην κοινωνική σου ζωή και μια νέα γνωριμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

πηγή: zwdiasimera.gr