Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 10/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021 (10/2);

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από το τετράγωνο του Ερμή στον Υδροχόο την Τετάρτη 10/2;

Κριός

Κριέ μου, γενικώς ψάχνεσαι, αλλά ειδικά σήμερα χάνεσαι στις σκέψεις σου για το μέλλον. Μην ανησυχείς και προφανώς μην πιέσεις καταστάσεις ούτε και ανθρώπους, καθώς όλα θα γίνουν την κατάλληλη στιγμή είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά σου.

Ταύρος

Ταύρε μου, σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για να επενδύσεις στην επαγγελματική σου κατάρτιση, είτε με κάποιο σεμινάριο είτε με διάβασμα. Ωστόσο, θα είναι μια ανήσυχη μέρα, γιατί σε απασχολεί ένα προσωπικό σου ζήτημα από το παρελθόν, το οποίο συνεχίζεις να το θάβεις και σε πονάει.

Δίδυμοι

Δίδυμέ μου, πρέπει λίγο να χαλαρώσεις και να μην τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα σου. Στη δουλειά προσπάθησε να κάνεις υπομονή, όσο δίκιο κι αν νομίζεις ότι έχεις. Είναι αρκετά τεταμένο το κλίμα και η παραπάνω ένταση μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Καρκίνος

Καρκίνε, σήμερα καλείσαι να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τα αισθηματικά σου αναφορικά με το μέλλον σου σε μια σχέση. Ενδεχομένως να νιώθεις ότι πιέζεσαι από τα θέλω που έχει το ταίρι σου, αλλά έχεις σκεφτεί μήπως έχει δίκιο σε ό,τι ζητάει;

Λέων

Λιονταράκια μου, αυτή η μέρα θα είναι λίγο περίεργη για εσάς, καθώς θέματα της προσωπικής σας ζωής έρχονται στο προσκήνιο. Η ανάγκη σας για σταθερότητα και επισημότητα ίσως πιέσει τη σχέση σας και φέρει τριβή μεταξύ σας.

Παρθένος

Παρθένε, ήρθε η ώρα να αποχωριστείς την έμφυτη γκρίνια σου και να απολαύσεις αυτά που θεωρείς δεδομένα. Είναι κρίμα να χαλάς την καθημερινότητά σου κάνοντας σενάρια στο μυαλό σου που δεν αντιστοιχούν με την πραγματικότητα.

Ζυγός

Ζυγέ, ήρθε η ώρα να αποφασίσεις. Ναι, κι όμως! Ξέρουμε πως είναι το πιο δύσκολο για σένα, αλλά πρέπει. Σκέψου λίγο αν είσαι όντως ερωτευμένος/η με το άτομο δίπλα σου και σταμάτα να μένεις κάπου που δεν ταιριάζεις απλώς και μόνο επειδή δεν μπορείς να είσαι μόνος/η και θες μια σχέση.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, οι αυξημένες υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σου θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Προσπάθησε να μην απομακρύνεσαι από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Κάποια στιγμή θα πρέπει και εσύ να κάνεις την πρώτη κίνηση και να μην είσαι εγωιστής.

Τοξότης

Τοξότη μου, κάποια θεματάκια στη δουλειά θα σε απασχολήσουν, αλλά δεν θα δώσεις και πολλή βάση. Τα αισθηματικά σου σε προβληματίζουν, γιατί ακόμα δεν έχει έρθει κάτι που θα σε κάνει να αφεθείς πλήρως.

Αιγόκερως

Αιγόκερέ μου, σε απασχολούν πολύ τα επαγγελματικά σου, καθώς τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως δεν περνάς καλά στον εργασιακό χώρο. Προσπάθησε, όσο μπορείς, να φέρεις μια ισορροπία στην ψυχολογία σου και να μη σε παίρνει από κάτω.

Υδροχόος

Υδροχόε, αρχίζεις να ασχολείσαι με νέα ενδιαφέροντα, τα οποία τραβάνε την προσοχή σου από θέματα που παλαιότερα σε βασάνιζαν. Μείνε σε αυτό και σταμάτα να κάνεις σκέψεις που αφορούν το παρελθόν.

Ιχθύες

Ψαράκι μου, ιδανική μέρα για να δείξεις τι αξίζεις στον χώρο εργασίας σου. Οι προσπάθειές σου και η σκληρή δουλειά αναγνωρίζονται, γεγονός που σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο/η.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM