Προβλέψεις 2021: Τι θα φέρει στα ζώδια η νέα χρονιά;

Προβλέψεις: Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε για τα καλά το 2020, αναλύουμε τι θα φέρει στα ζώδια η αινιγματική χρονιά του 2021.

Μπορεί το 2020 να ήταν μια ολέθρια χρονιά για τους περισσότερους, ωστόσο το 2021 φαίνεται πως θα είναι ανατρεπτικό για αρκετά ζώδια.

Τι αλλαγές θα φέρει το 2021;

Κριός

Κριέ μου, η φετινή χρονιά φαίνεται πως θα είναι αρκετά δύσκολη για σένα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Η καριέρα σου θα αναστατωθεί και θα υπάρξει μια καμπή στη δουλειά σου. Παράλληλα, και στην προσωπική σου ζωή θα υπάρξει μια εκκαθάριση σχετικά με άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Ωστόσο, είσαι από τα ζώδια που το 2021 θα σας κάνει να μάθετε να αποδέχεστε τους άλλους όπως είναι.

Ταύρος

Ταύρε, η επαγγελματική σου ζωή φαίνεται πως θα καλπάσει μέσα στο 2021. Τα ταλέντα σου θα εκτιμηθούν, ωστόσο χρειάζεται σκληρή δουλειά από την πλευρά σου για να αναγνωριστείς. Στην προσωπική σου ζωή ενδεχομένως να υπάρξουν πισωγυρίσματα, ενώ μια επανασύνδεση με έναν/μία πρώην είναι πιθανό να συμβεί. Το 2021 φαίνεται πως θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τα θέλω σου και να ορίσεις τη ζωή σου όπως εσύ θέλεις.

Δίδυμος

Δίδυμε, η διαίσθησή σου παίρνει φωτιά μέσα στο 2021. Άφησε το ένστικτό σου να σε παρασύρει και μην κάνεις δεύτερες σκέψεις για το τι πρέπει και τι όχι. Αυτό ισχύει τόσο για την επαγγελματική όσο και για την προσωπική σου ζωή. Το 2021 είναι μια χρονιά αλλαγής για σένα και κάποια στιγμή θα πρέπει να αφήσεις πίσω μια και καλή ό,τι σε πόνεσε την προηγούμενη χρονιά.

Καρκίνος

Καρκίνε, το 2021 φαίνεται πως θα είναι γεμάτο ταξίδια και νέες περιπέτειες. Μπορεί το 2020 να σε κούρασε αρκετά, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά, ωστόσο ήρθε η ώρα να γυρίσει ο τροχός για σένα. Κάποιοι από εσάς θα προβληματιστείτε σχετικά με την προσωπική σας ζωή και κατά πόσο αυτή σας γεμίζει. Το 2021 φαίνεται πως είναι η χρονιά για να δείτε τι πραγματικά θέλετε από τη ζωή σας.

Λέων

Αγαπημένα μου Λιονταράκια, η ηγετική σας φύση φαίνεται πως θα γίνει ακόμη πιο έντονη μέσα στο 2021, καθώς είστε από τα ζώδια που θα προσπαθήσουν να εξελιχθούν με κάθε τρόπο. Η νέα χρονιά φαίνεται πως θα σας φέρει αντιμέτωπους με τους δαίμονες και τις φοβίες σας, καθώς ήρθε η ώρα η ζωή σας να μεταμορφωθεί. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξει ένα κομβικό σημείο, στο οποίο θα πρέπει να λάβετε υπόψη όλες τις παραμέτρους για να δείτε αν αξίζει να προχωρήσετε ή όχι.

Παρθένος

Παρθένε, ήρθε η ώρα να αποβάλεις το υπερβολικό άγχος από τη ζωή σου. Ξέρουμε ότι είσαι μετρ του προγράμματος και της τάξης, ωστόσο αυτό δεν είναι πάντα καλό, ιδιαίτερα όταν επηρεάζει την ψυχική σου υγεία. Το 2021 θα σε κάνει να ηρεμήσεις και να δεις πως κάποιες φορές είναι πολύ πιο όμορφο να αφήνουμε την ίδια τη ζωή να μας καθοδηγεί, χωρίς να πιέζουμε καταστάσεις.

Ζυγός

Ζυγέ, αυτό που φοβάσαι περισσότερο θα υπάρξει σε μεγάλο βαθμό το 2021. Τι είναι αυτό; Μα φυσικά οι συγκρούσεις. Γίνεται μια ανακατανομή στη ζωή σου και, όσο και αν σε δυσαρεστεί, θα πρέπει να αντιληφθείς πως πολλές φορές μια σύγκρουση μπορεί να είναι λυτρωτική και να φέρει τη λύση.

Σκορπιός

Πολυποίκιλη θα είναι η ζωή σου, Σκορπιέ μου, μέσα στο 2021. Θα υπάρξουν αρκετές αναταραχές στη ζωή σου και θα κληθείς να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα και να μην είσαι απόλυτος. Το 2021 σου γεννά την ανάγκη για μια βαθιά συναισθηματική σχέση, καθώς θέλεις να νιώσεις ασφάλεια. Δεν είναι απίθανο μέσα στη νέα χρονιά να γνωρίσεις το άλλο σου μισό.

Τοξότης

Λατρεμένε μου Τοξότη, το 2021 φαίνεται πως θα σε φέρει πιο κοντά με την οικογένειά σου. Μπορεί να είσαι από τα πιο «φευγάτα» ζώδια του ζωδιακού κύκλου, όμως το 2021 φαίνεται πως γίνεσαι περισσότερο συναισθηματικός. Παράλληλα, σου δημιουργείται η ανάγκη να φέρεις σε πρώτο πλάνο τον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, είσαι από τα ζώδια που μέσα στο 2021 θα κάνουν έναν ολικό επαναπροσδιορισμό της ζωής τους. Θα διώξεις από κοντά σου άτομα με τα οποία δεν νιώθεις ο εαυτός σου και θα προσελκύσεις ανθρώπους που ενδεχομένως σε καταλαβαίνουν περισσότερο. Θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη βαρύτητα στην υγεία σου και να προσέξεις τον οργανισμό σου, καθώς είσαι επιρρεπής στο να κλονιστούν η ψυχική και η σωματική σου υγεία.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, το 2021 θα φέρει αρκετές συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Μάλλον ήρθε η ώρα να πατήσεις πόδι και να κάνεις επιτέλους πράξη την επανάστασή σου. Προσπάθησε να μην αναλωθείς στο παρελθόν, γιατί μόνο πόνο θα σου φέρει. Το 2021 είναι μια χρονιά που πρέπει να πεις «μέχρι εδώ» σε πολλούς τομείς της ζωής σου.

Ιχθύς

Αγαπημένα μου ψαράκια, η αισιοδοξία φαίνεται πως είναι η λέξη «κλειδί» για τη φετινή χρονιά. Είστε από τα ζώδια που μέσα στο 2021 θα δείτε να πραγματοποιούνται σπουδαία επαγγελματικά βήματα. Στην προσωπική σας ζωή μπορεί να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, τόσο φιλικά όσο και ερωτικά.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM