Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για 7/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια; Τι μας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα (7/2);

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή όψη σε επηρεάζει θετικά και σε παροτρύνει να ασχοληθείς με όσα σε ευχαριστούν και σου χαρίζουν ένα πλατύ χαμόγελο. Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη, γι' αυτό εκμεταλλεύσου την και φτάσε ένα βήμα πιο κοντά στα όνειρα σου.

Ταύρος

Η Κυριακή αυτή είναι η μέρα που περίμενες Ταυράκι μου: Η μέρα των αλλαγών. Αρκεί βέβαια, να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και για να καταφέρεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Το «κλειδί» για σήμερα είναι οι συμβουλές από τα δικά σου άτομα. Άκουσε τα προσεκτικά και δεν θα χάσεις.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, μπορεί η σημερινή μέρα να σε κάνει να νιώσεις υπερβολικά καλά με όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα, ωστόσο, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επαναπαυτείς, γιατί αυτό θα σε «τραβήξει» αρκετά πίσω. Και είμαι βεβαία, πως δεν το θες αυτό. Μην υποκύψεις, μην αναβάλλεις τις υποχρεώσεις σου και κινήσου μεθοδικά.

Καρκίνος

Σήμερα είναι η μέρα να πάρεις ορισμένες αποφάσεις αγαπητέ Καρκίνε και να αποτινάξεις από πάνω σου πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να σε έχουν κουράσει το τελευταίο διάστημα. Η σημερινή όψη θα φέρει καθυστερήσεις και λάθη για αυτό σε θέλω υπέρμετρα προσεκτικό και ψύχραιμο, ειδικά όσον αφορά κάποια οικογενειακά ζητήματα.

Λέων

Η αρνητική όψη που πραγματοποιείται σήμερα αλλάζει ορισμένες ισορροπίες και θα κληθείς να προσαρμοστείς φίλε Λέοντα, για το δικό σου καλό. Αυτό που χρειάζεσαι για να τα βγάλεις πέρα είναι να γίνεις πιο ανοιχτός αλλά και διπλωμάτης.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι πιθανό να σε γεμίσει αμφιβολίες και «μαύρες» σκέψεις για διάφορες καταστάσεις αλλά και αποφάσεις και κατ' επέκταση να σου «ρίξει» τη διάθεση στα τάρταρα. Καλό είναι όμως να μείνεις ανεπηρέαστος και σταθερός στις απόψεις σου Παρθενάκι μου.

Ζυγός

Σήμερα είναι η μέρα να επικεντρωθείς στα σημαντικά και να αναζητήσεις λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν φίλτατε Ζυγέ. Γι' αυτό εκμεταλλεύσου τον δυναμισμό που σου προσφέρει η σημερινή όψη και αναστοχάσου. Μην αφήσεις κάποιες καταστάσεις στην τύχη τους και μη επαναπαύεσαι.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, σήμερα η διάθεση σου δε θα είναι στα «χάι» της λόγω διάφορων καθυστερήσεων ή ακόμα και παρεξηγήσεων. Κράτα την ψυχραιμία σου όμως και μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό ακόμα και αν σε βγάζουν από το πρόγραμμα σου.

Τοξότης

Αχ τοξοτάκι μου! Ιδιαίτερα απαιτητική η σημερινή μέρα με υποχρεώσεις να «σκάνε» από παντού, και μάλιστα, από το πουθενά. Ακόμα και αν έρθεις αντιμέτωπος με εκπλήξεις που σε φέρνουν σε δύσκολη θέση, προσπάθησε να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου στα ύψη. Επίσης, κράτα δυνάμεις και βρε χρόνο για λίγη ξεκούρση γιατί μυαλό και σώμα αρχίζουν να σε εγκαταλείπουν.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, ήρθε η ώρα να αδράξεις τη μέρα και να πετύχεις πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεσαι. Δώσε ιδιαίτερη βάση όμως στην κυκλοθυμία σου, γιατί μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα από το πουθενά. Γι' αυτό συγκεντρώσου και μην χάνεις την ψυχραιμία σου με το παραμικρό.

Υδροχόος

Υδροχόε μου. η σημερινή όψη δεν ευνοεί στο έπακρον την επικοινωνία σου με τους άλλους και είναι πιθανό να βρεθείς αντιμέτωπος με αποκαλύψεις ή μυστικά που δεν περίμενες. Ωστόσο, για το δικό σου καλό, προτίμησε να μην πάρεις θέση, κρατώντας ουδέτερη θέση σε κάθε περίπτωση.

Ιχθύς

Ψαράκι μου, η σημερινή μέρα δεν θα είναι όπως την φανταζόσουν και οι αλλαγές στο πρόγραμμα σου είναι πιθανό να σε καταβάλουν ψυχικά, ωστόσο, μην παρεκκλίνεις από τους στόχους σου, οτιδήποτε και αν προκύψει. Κάνε υπομονή και μην απογοητεύεσαι γιατί, πίστεψε με, τα καλύτερα έρχονται. Είσαι τόσο μα τόσο κοντά στην επιτυχία που επιθυμείς, μην τα παρατήσεις τώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM