Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 22/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια τη Δευτέρα 22/2;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τη Σελήνη στον Καρκίνο τη Δευτέρα 22/2;

Κριός

Η υπερβολική ανασφάλειά σου δεν σε αφήνει να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις και τα άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για ξεκαθάρισμα, ενώ στα αισθηματικά προσπάθησε να μιλήσεις στο ταίρι σου γι' αυτά που σε απασχολούν.

Ταύρος

Αρκετές ευκαιρίες έρχονται στα επαγγελματικά σου, γι' αυτό θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά ώστε να τις αρπάξεις. Σε αρκετά ζητήματα που είχαν παραμείνει στάσιμα, ήρθε η ώρα να διευθετηθούν. Στα προσωπικά σου προσπάθησε να είσαι πιο διαλλακτικός/η.

Δίδυμοι

Εκκρεμότητες του παρελθόντος κάνουν την εμφάνισή τους και εσύ δεν ξέρεις πού να... πρωτοτρέξεις. Προσπάθησε να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, καθώς δεν θα σου βγει σε καλό. Στα αισθηματικά σου υπάρχει μια ισορροπία και τα προβλήματα με τη σχέση σου αποτελούν πια παρελθόν.

Καρκίνος

Το άγχος σου σε καταβάλλει, και αυτό φαίνεται και στο περιβάλλον σου, καθώς ο εκνευρισμός σου είναι διάχυτος. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και να βρεις πρακτικές λύσεις στα προβλήματά σου. Στα προσωπικά σου, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου.

Λέων

Ήρθε η ώρα να ζητήσεις βοήθεια από κοντινά σου πρόσωπα και να σταματήσεις να είσαι τόσο περήφανος/η. Στα επαγγελματικά σου θα πρέπει να αξιοποιήσεις κατάλληλα τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Στα αισθηματικά, η επικοινωνία με το ταίρι σου βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο.

Παρθένος

Προσπάθησε να μη δώσεις σημασία σε ενδεχόμενα σχόλια που μπορεί να γίνουν πίσω από την πλάτη σου. Κάνε focus στα θετικά και μην αφήσεις τη διάθεσή σου να χαλάσει. Οι πλανήτες σε ευνοούν να βρεις λύση στα προβλήματα που έχεις με τον/τη σύντροφό σου.

Ζυγός

Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για σένα, καθώς η διάθεσή σου θα είναι αρκετά ευχάριστη. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, όπως πολύ καλά ξέρεις να κάνεις, και να μην προβείς σε σπασμωδικές κινήσεις.

Σκορπιός

Τα σχέδιά σου ευνοούνται και η αποφασιστικότητά σου βρίσκεται στα ύψη. Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που σου δίνονται και διεκδίκησε αυτά που πιστεύεις ότι σου αξίζουν. Ιδανική μέρα για μια ερωτική βραδιά με το ταίρι σου.

Τοξότης

Σήμερα λάθη και ατοπήματα κάνουν την εμφάνισή τους σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Προσπάθησε να τα αντιμετωπίσεις με λογική και να μην πανικοβληθείς. Στα αισθηματικά, πρόκειται να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις και η ένταση θα είναι διάχυτη.

Αιγόκερως

Μερικά σχέδιά σου δεν πάνε όπως θα ήθελες, και αυτό σε προβληματίζει αρκετά. Μη σκας, γιατί στο τέλος θα γίνουν όλα όπως πρέπει για τα δικά σου δεδομένα. Στα αισθηματικά, θα χρειαστεί να είσαι ξεκάθαρος/η με το ταίρι σου.

Υδροχόος

Η συναισθηματική σου κάλυψη έρχεται στην κορυφή των επιθυμιών σου και γίνεται η απόλυτη προτεραιότητά σου. Στα αισθηματικά σου, προβλέπεται μια νέα γνωριμία που θα είναι πολλά υποσχόμενη.

Ιχθύες

Σήμερα θα είναι μια ήρεμη μέρα χωρίς σοβαρά προβλήματα, ωστόσο θα είσαι στο τρέξιμο για να διευθετήσεις υποχρεώσεις. Στα αισθηματικά σου, είναι πιθανό να γίνεις δέκτης παραπόνων από το ταίρι σου και αυτό να σε ρίξει ψυχολογικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM