Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 21/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή 21/2;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις σήμερα Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021;

Κριός

Κριέ μου, η σημερινή μέρα ξεκινά πολύ δυναμικά και αυτό το έχεις ήδη αντιληφθεί πιστεύω. Και γι' αυτό δεν πρέπει να χάσεις καμία από τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Ήρθε η ώρα να διορθώσεις τυχόν λάθη ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που ανήκουν στο χθες. Προσπάθησε να τα βάλεις σε μια σειρά και δεν θα χάσεις. Σύμμαχος σου; Η αποφασιστική σου διάθεση.

Ταύρος

Η μέρα απαιτεί εγρήγορση και συντονισμό Ταυράκι μου γι' αυτό μην επαναπαύεσαι λεπτό. Αξιοποίησε όσα μπορεί να σου φέρει η σημερινή μέρα με έξυπνο τρόπο και σύντομα χαρούμενα γεγονότα θα φτάσουν στα αυτιά σου, τα οποία θα σε γεμίσουν χαρά και αισιοδοξία. Και μια συμβουλή: Μην πτοείσαι από τυχόν προβλήματα ή καθυστερήσεις, γιατί δεν φταις εσύ.

Δίδυμος

Διδυμάκι μου, η σημερινή μέρα σε βοηθάει να πετύχεις οτιδήποτε περνάει από το μυαλό σου, μιας και χαρακτηρίζεται από καλή επικοινωνία και ανεβασμένη διάθεση. Κράτα ισορροπίες και μην παρασυρθείς σε επιπολαιότητες που δεν πρόκειται να σε ωφελήσουν. Σε θέλω προσηλωμένο/η στους στόχους σου, όχι με τα μυαλά πάνω από το κεφάλι όπως συνήθως.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για περισυλλογή και εσωτερική αναζήτηση. Όπως και να έχει όμως, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις τις πολλές μελαγχολίες και να μην αφήσεις να σε παρασύρει το συναίσθημα, το οποίο στην παρούσα φάση μπορεί να σε ρίξει στα Τάρταρα. Με γνώμονα τη λογική σου –ναι, πολύ καλά διάβασες– ήρθε η ώρα να πάρεις ρεαλιστικές αποφάσεις για διάφορους τομείς της ζωής σου.

Λέων

Προβληματισμένο/η σε βρίσκει η σημερινή μέρα και πολλές είναι οι καταστάσεις εκείνες που σου δημιουργούν ακόμα μεγαλύτερη ένταση και εκνευρισμό. Χωρίς αιτία όμως Λιονταράκι μου, μιας και εσύ μόνος/η σου τραγικοποιείς τις καταστάσεις και μετά πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Χαλάρωσε και δες τα πράγματα από μια άλλη οπτική, διότι μονάχα έτσι θα καταφέρεις να βρεις τις λύσεις που χρειάζεσαι.

Παρθένος

Από το ξεκίνημα κιόλας της μέρας, θα' σαι ιδιαίτερα ανεβασμένος/η Παρθενάκι μου. Γι' αυτό εκμεταλλεύσου το και βάλε σε μια σειρά όλα όσα σε απασχολούν, δίχως, ιδανικά, να προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις, μιας και είναι πολύ πιθανό να προκύψουν εμπόδια από το πουθενά. Σκέψου έξυπνα και μεθοδικά όπως μονάχα εσύ ξέρεις.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, σήμερα είναι μια μέρα που πρέπει να εκμεταλλευτείς με περίσσια μαεστρία προκειμένου να προωθήσεις σχέδια και να λύσεις ορισμένες εκκρεμότητες που πιθανόν σε ταλανίζουν τελευταία. Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα καλό πρόγραμμα, αφού πρώτα αποβάλλεις το άγχος. Σταμάτα να τρελαίνεσαι με το παραμικρό, δε σου κάνει καλό.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου, η σημερινή μέρα ευνοεί το να βρεθούν λύσεις σε πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε βασάνιζαν. Είναι σημαντικό λοιπόν να παραμείνεις ανοιχτός/ή και να υποδεχθείς όλες τις θετικές συγκυρίες της ημέρας χωρίς καχυποψία και πεσμένη διάθεση.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου καλό, σταμάτα επιτέλους να αρνείσαι την πραγματικότητα και μπες σε τροχιά αποδοχής των όσων συμβαίνουν γύρω σου. Ξέρω πόσο εύκολα το μυαλό σου χάνεται ώστό ήρθε η στιγμή να συγκεντρωθείς και να αποδεχθείς την αλήθεια (σου). Μείνε υπέρμετρα αισιόδοξος/η και αποφασιστικός/ή και αντιμετώπισε όσα έρχονται με ένα πλατύ χαμόγελο, αφού είναι για το καλό σου –αν κατά βάθος το ξέρεις.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι η μέρα να δώσεις λύσεις, τόσο σε δικά σου θέματα, όσο και σε ζητήματα που απασχολούν το κοντινό σου περιβάλλον. Η μέρα σε κάνει υπερδραστήριο αγαπητέ Αιγόκερε και νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, ωστόσο, προσοχή γιατί τυχόν παρορμητικές αποφάσεις μπορούν να φέρουν στο τραπέζι νέα προβλήματα αλλά και συγκρούσεις με τους οικείους σου.

Υδροχόος

Η σημερινή Κυριακή λατρεμένε Υδροχόε είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι εδώ και καιρό. Είναι μια μέρα πραγματικά «θείο δώρο», καθώς σου δίνεται επιτέλους η δυνατότητα να εκφράσεις ανοιχτά σκέψεις, ιδέες, ανησυχίες κ.ο.κ. και μάλιστα, όλο αυτό θα βρει ανταπόκριση από το περιβάλλον σου, το οποίο θα θελήσει να σε βοηθήσει και με το παραπάνω. Προσοχή όμως, επίλεξε τα σωστά άτομα για να μιλήσεις προκειμένου να μην βρεθείς προ εκπλήξεως.

Ιχθύς

Ψαράκι μου, κινήσου μεθοδικά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και φρόντισε να μην βιαστείς λεπτό. Τα πράγματα πάνε μεν από το καλό στο καλύτερο –το βλέπεις και μόνος/η σου εξάλλου– δεν μπορούν να εκλείπουν τα λάθη δε. Για αυτό μην απογοητεύεσαι και μην το βάζεις κάτω. Κράτα την διάθεση σου στα ύψη και πάρε τις αποφάσεις που πρέπει με σιγουριά και καθαρό μυαλό, χωρίς τους συναισθηματισμούς που σε χαρακτηρίζουν τόσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM