Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 20/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο 20/2;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις σήμερα Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021;

Κριός

Η σημερινή μέρα απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή Κριέ μου, καθώς ο κίνδυνος για παρανοήσεις και λανθασμένα συμπεράσματα καραδοκεί στη γωνία. Γι' αυτό συγκρατήσου και απέφυγε τις εικασίες για πράγματα και καταστάσεις. Και αύριο μέρα είναι, μην παίζεις με τη τύχη σου.

Ταύρος

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί λέει ο λαός και γι' αυτόν ακριβώς το λόγο κρίνεται απαραίτητο να εκμεταλλευτείς στο έπακρον την δυναμικότητα σου και να προχωρήσεις σχέδια αποβάλλοντας κάθε συντηρητισμό ή δισταγμό. Ετοιμάσου να υποδεχθείς την ανταμοιβή που έρχεται Ταυράκι μου.

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή μέρα θα σου προσφέρει αναπάντεχα θετικές εξελίξεις σε πολλά πράγματα που σε ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα. Μην αψηφήσεις λοιπόν τις ευκαιρίες που θα εμφανιστούν στο διάβα σου και προπάντων, σταμάτα να τα αμφισβητείς όλα.

Καρκίνος

Για κάποιον, μάλλον ανεξήγητο λόγο, η σημερινή μέρα Καρκινάκι μου είναι γεμάτη άγχος, καθυστερήσεις και μπόλικο εκνευρισμό. Προτού τρελαθείς όμως, δες τα πράγματα ως έχουν, με πλήρη ρεαλισμό –και ψυχραιμία– και προσπάθησε να μην χάσεις τον έλεγχο. Δεν θα σε οδηγήσει πουθενά αυτή η παράνοια και το ξέρεις πολύ καλά.

Λέων

Λατρεμένο Λιονταράκι, είναι πιθανό καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας να νιώσεις «έξω απ' τα νερά σου», δίχως να μπορείς να διαχειριστείς πράγματα ή/και καταστάσεις. Όπως και να έχει όμως δεν ευθύνεσαι εσύ για αυτό, το επιβάλλει το πλανητικό σκηνικό και αυτό που έχεις να κάνεις εσύ είναι να βάλεις τα δυνατά σου ώστε να παραμείνεις εντός προγράμματος χωρίς να αναβάλλεις άνευ λόγου τις υποχρεώσεις σου.

Παρθένος

Και για σένα αγαπητέ Παρθένε η μέρα προβλέπεται λιγάκι δύσκολη και πολλά είναι αυτά που μπορούν να προκύψουν από το πουθενά και να σε αποσυντονίσουν. Αντιλαμβάνομαι ότι είσαι «control freak» και θες πάντοτε τάξη σε ό,τι και αν κάνεις, γι' αυτό σήμερα φρόντισε να κάνεις τις κινήσεις που πρέπει και να επιδείξεις τις θετικές σου προθέσεις, χωρίς να επηρεάζεσαι.

Ζυγός

Μιας και για σένα θα' ναι μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα Ζυγέ μου, φρόντισε να μείνεις ήρεμος/η, να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν ή/και σε χαλαρώνουν. Μην πάρεις εν θερμώ αποφάσεις για τις οποίες πιθανόν μέχρι αύριο θα έχεις μετανιώσει.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα αγαπητέ Σκορπιέ θα φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα σου και γι' αυτό ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις ορισμένες σκέψεις ή σχέδια και να προσαρμοστείς στη νέα αυτή πραγματικότητα. Μείνε ανοιχτός/ή και χρησιμοποίησε την διπλωματία που σε διακατέχει προς όφελος σου.

Τοξότης

Για σένα Τοξοτάκι μου είναι μια μέρα αποφάσεων και αλλαγών η σημερινή. Ήρθε η ώρα να αποτινάξεις από πάνω σου πράγματα ή/και καταστάσεις που σε έχουν κουράσει το τελευταίο διάστημα. Μην βιαστείς όμως και υποπέσεις σε σφάλματα που δεν θα έχουν γυρισμό.

Αιγόκερως

Ζητήματα που έχουν μείνει στην άκρη αγαπητέ Αιγόκερε επανέρχονται στο επίκεντρο και πλέον είσαι σε θέση να τα διαχειριστείς όπως τους αρμόζει. Κινήσου έξυπνα και μεθοδικά και μόνο κερδισμένος/η θα βγεις.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για ένα καλό «ξεσκαρτάρισμα», γι' αυτό μην διστάσεις να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν «έξω από τα δόντια». Στην τελική πρέπει να σε θέσεις ως προτεραιότητα και να ξαλαφρώσεις την καρδιά και το μυαλό σου. Μην εμμένεις σε συναισθηματισμούς και ανθρώπους που σε οδηγούν σε αδιέξοδο, και κράτα κοντά σου όσους σου κάνουν καλό.

Ιχθύς

Πολυαγαπημένο μου Ψαράκι, πρέπει να αντιληφθείς επιτέλους πως ναι μεν είσαι κοντά στην υλοποίηση των στόχων σου, το άγχος σου δε, μπορεί να σε κατατροπώσει. Μην καταβάλλεσαι από το παραμικρό και μείνε πιστός/ή στο πρόγραμμα σου δίχως να αποφεύγεις ευθύνες και υποχρεώσεις. Πάντοτε όμως με ψυχραιμία και πνευματική διαύγεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM