Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 18/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από το σταδιακό πέρασμα του Ήλιου στους Ιχθύες την Πέμπτη 18/2;

Κριός

Αισθηματικά σκαμπανεβάσματα κάνουν την εμφάνισή τους και εσείς ψάχνετε μια σανίδα σωτηρίας. Νιώθετε έντονο άγχος από επαγγελματικά ζητήματα και η καθημερινότητα σας ζητά εμμέσως να διατηρήσετε την υπομονή σας στον μέγιστο βαθμό.

Ταύρος

Επαγγελματικές υποχρεώσεις ζητούν την προσοχή σας, αλλά εσείς σκέφτεστε τα προσωπικά σας. Ξέρουμε ότι σας αρέσει η σταθερότητα, αλλά προκειμένου να ζείτε μια ζωή μέσα σε συμβιβασμούς, πρέπει κάποια στιγμή να πάρετε το ρίσκο στα προσωπικά σας και ας μη βγει όπως θέλετε.

Δίδυμοι

Στο μυαλό σας έχετε μόνο τη δουλειά και προσπαθείτε να βρείτε τρόπους για να την κάνετε πιο διασκεδαστική, καθώς έχετε ρουτινιάσει. Στα προσωπικά σας βρίσκεστε σε ένα καλό στάδιο με το ταίρι σας, αρκεί η καλή σας διάθεση να κρατήσει.

Καρκίνος

Προκύπτουν κάποια θέματα υγείας και περνάτε μεγάλο μέρος της μέρας ψάχνοντας για γιατρούς. Στα προσωπικά σας φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνισή του ένα άτομο το οποίο έρχεται για να μείνει, οπότε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

Λέων

Τα αισθηματικά σας βρίσκονται σε μια πολύ καλή περίοδο, αλλά για τους αδέσμευτους είναι μια καλή ευκαιρία για να γνωρίσετε έναν άνθρωπο που θα αλλάξει την κοσμοθεωρία σας.

Παρθένος

Νιώθετε μια συναισθηματική απομάκρυνση από το ταίρι σας, αλλά θα είναι παροδική. Προσοχή μην κρατήσετε «μούτρα» σε κάποιους που δεν φταίνε τελικά όσο νομίζετε. Κάποια επαγγελματικά προβλήματα θα σας απασχολήσουν, αλλά θα τα καταφέρετε.

Ζυγός

Η σχέση στην οποία βρίσκεστε ενδεχομένως να έχει βαλτώσει. Έτσι, θα ήταν καλό να ψάξετε τι φταίει, για να λύσετε τα ζητήματα που έχουν προκύψει. Επαγγελματικά, βρίσκεστε σε μια μετέωρη φάση, ψάχνοντας πού θα πρέπει να αφιερωθείτε.

Σκορπιός

Ιδιαίτερα ερωτική θα είναι η σημερινή μέρα, αν αφήσετε το άγχος και την ένταση στην άκρη. Στη δουλειά θα προκύψει ένα ζήτημα που θα σας απασχολήσει ως προς τον τρόπο διαχείρισής του.

Τοξότης

Νιώθετε μια ανεξήγητη ανασφάλεια που σας προβληματίζει, καθώς δεν ξέρετε πού να στραφείτε για να τη διαχειριστείτε. Στα προσωπικά σας, είναι μια κάπως αδιάφορη περίοδος, καθώς κανείς δεν φαίνεται να σας συγκινεί συναισθηματικά.

Αιγόκερως

Σήμερα πιθανόν να κληθείτε να διαχειριστείτε ζητήματα που θα προκύψουν με τράπεζες. Ωστόσο, την υπόλοιπη μέρα θα αναλωθείτε στα προβλήματα της δουλειάς, κάτι πολύ αναμενόμενο για εσάς.

Υδροχόος

Δύσκολη περίοδος, με σπατάλες, αναμένεται για εσάς. Ωστόσο, δεν πτοείστε, καθώς μπορεί να προκύπτουν έξοδα από παντού, αλλά στα αισθηματικά σας έρχονται όμορφες αλλαγές.

Ιχθύες

Ένα πρόβλημα υγείας κάνει την εμφάνισή του σε εσάς ή σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο και η διάθεσή σας χαλάει. Έτσι απομακρύνεστε από τον έξω κόσμο για λίγο και προσπαθείτε να δείτε τις εναλλακτικές σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM