Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 16/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021 (16/2);

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τη Σελήνη, που παραμένει στον Κριό, την Τρίτη 16/2;

Κριός

Αν και έχεις πολλή ενέργεια, όλα συνωμοτούν για να ξεκουραστείς όσο γίνεται. Προσπάθησε να θέσεις τη σχέση σου σε νέα βάση και να βάλεις τα όριά σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, θα πρέπει να είσαι πιο ανοιχτός σε προτάσεις.

Ταύρος

Τα οικογενειακά μαζί με τα επαγγελματικά σου φαίνεται πως σε προβληματίζουν αρκετά, γι' αυτό δεν έχεις μυαλό για κάτι άλλο. Μπορεί να έχεις παράπονα από τον/τη σύντροφό σου λόγω της απόμακρης στάσης σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, πέφτεις στον φαύλο κύκλο και σκέφτεσαι το παρελθόν.

Δίδυμοι

Ασχολείσαι αρκετά με τη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων και ψάχνεσαι γενικώς για κάτι που θα σου κινήσει το ενδιαφέρον, είτε είναι άνθρωπος είτε κάποια δραστηριότητα. Είναι μια μέρα που σε πιάνει η εγωιστική σου τάση και σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου.

Καρκίνος

Απαιτητική μέρα φαίνεται πως θα είναι η σημερινή, καθώς θα σου ζητηθεί από τη δουλειά να κάνεις παραπάνω πράγματα. Μην ανησυχείς, καθώς από το απόγευμα και μετά θα χαλαρώσεις, είτε με παρέα είτε με το ταίρι σου.

Λέων

Λάμπεις, και αυτό βγαίνει και στους γύρω σου. Έχεις πολύ καλή διάθεση και τίποτα δεν φαίνεται πως μπορεί να σε ρίξει ψυχολογικά. Είναι μια καλή περίοδος και για τα προσωπικά σου, καθώς είναι πιθανή μια νέα γνωριμία.

Παρθένος

Κάτι σε έχει πιάσει και όλα σού φταίνε, γεγονός που σε οδηγεί να ξεσπάς σε άτομα που δεν φταίνε σε κάτι. Δούλεψε τον εκνευρισμό που σε διακατέχει, για να μην αρχίσουν τα κοντινά σου πρόσωπα να απομακρύνονται.

Ζυγός

Σε έχει πιάσει μια νωθρότητα και γίνεσαι λίγο τεμπέλης/α αυτές τις μέρες. Προσπάθησε να βρεις κάτι που να σε κάνει να σηκωθείς από τον καναπέ σου. Βρες τρόπους να ανανεώσεις και τη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου.

Σκορπιός

Γίνεσαι ακαταμάχητος/η στο εργασιακό περιβάλλον, μάλλον επειδή έχεις βάλει κάποια/ον στο μάτι. Πάρε το ρίσκο και δείξε τα αισθήματά σου, αν πιστεύεις πως αξίζει τον κόπο.

Τοξότης

Ο νους σου ταξιδεύει, αλλά θα πρέπει να σκεφτείς και λίγο το επαγγελματικό σου μέλλον. Πρέπει να οργανωθείς τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σου. Είσαι σίγουρος/η σε μια σχέση που σε κάνει να νιώθεις όμορφα; Αν είσαι αδέσμευτος/η, έχεις σκεφτεί τον λόγο;

Αιγόκερως

Νιώθεις σωματικά εξαντλημένος/η, αλλά η ψυχολογία σου παραδόξως είναι μια χαρά. Οι οικογενειακές στιγμές θα σε αποφορτίσουν από το άγχος της ημέρας και πιθανόν να ακούσεις ένα ευχάριστο νέο.

Υδροχόος

Σχεδιάζεις το επαγγελματικό σου μέλλον, το οποίο είναι πολύ πιθανό να επιτευχθεί με ευκολία, όπως ακριβώς το έχεις στο μυαλό σου. Με λίγη στοχοπροσήλωση παραπάνω θα πετύχεις αυτά που θες.

Ιχθύες

Θες να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου, κάτι το οποίο θα κάνει καλό στη διάθεσή σου, καθώς θα ξεχαστείς από τις υποχρεώσεις που σου δημιουργούν άγχος. Με το ταίρι σου είναι λίγο περίεργο διάστημα, καθώς είναι πιθανό να έχει προκύψει κάποια απόσταση μεταξύ σας, που δυσχεραίνει την κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM