Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 12/2

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 (12/2);

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τη Σελήνη στους Ιχθύς την Παρασκευή 12/2;

Κριός 

Σήμερα είναι μια μέρα που οικονομικά προβλήματα έρχονται στην επιφάνεια. Προσοχή στις σπατάλες! Στα αισθηματικά, ο έρωτας μπορεί να σας «χτυπήσει την πόρτα», ενώ αν είστε δεσμευμένος/η, θα περάσετε όμορφες ερωτικές στιγμές με το ταίρι σας.

Ταύρος

Δώστε βάση στα οικογενειακά ζητήματα, καθώς είναι πολύ πιθανό να έρθετε σε ρήξη με ένα κοντινό συγγενικό σας πρόσωπο. Αυτές οι εντάσεις μπορούν να σας ακολουθήσουν και στα ερωτικά σας, οπότε προσέξτε και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά.

Δίδυμοι

Κάποια ψέματα του παρελθόντος θα έρθουν στην επιφάνεια και εσείς θα πρέπει να λογοδοτήσετε στο άτομο που έχετε κοροϊδέψει. Στα αισθηματικά σας, εξακολουθείτε να σκέφτεστε αν έχετε κάνει τη σωστή επιλογή. Οι αδέσμευτοι έχουν όλη την τύχη με το μέρος τους για να κάνουν μια ιδανική γνωριμία.

Καρκίνος

Νιώθετε πίεση και άγχος γιατί τα επαγγελματικά ζητήματα που είχατε αφήσει στην άκρη έρχονται ξανά στο προσκήνιο. Χρειάζεται υπομονή τόσο στον εργασιακό χώρο όσο και στα ερωτικά σας. Για όσους δεν βρίσκονται σε κάποια σχέση, είναι πολύ πιθανό να έρθει ένα ενδιαφέρον πρόσωπο στη ζωή σας.

Λέων

Η επαγγελματική σας ζωή γίνεται συνώνυμο της επιτυχίας, καθώς οι κόποι σας αναγνωρίζονται. Μην απαντήσετε χωρίς να έχετε σκεφτεί καλά μια επαγγελματική πρόταση. Στα αισθηματικά σας, επικρατεί επιτέλους ηρεμία.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα θα σας κάνει να ασχοληθείτε με το σπίτι ή κάποιον προσωπικό σας χώρο και να τον διακοσμήσετε όπως θέλετε. Παράλληλα, νιώθετε μια ανακούφιση στα ερωτικά σας, γιατί τα πράγματα πηγαίνουν ανέλπιστα καλά.

Ζυγός

Η πίεση και το άγχος της δουλειάς θα έχουν αντίκτυπο στη σχέση με τον/τη σύντροφό σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες, όπως πολύ καλά ξέρετε να κάνετε. Διαφορετικά υπάρχει το ενδεχόμενο να κλονιστεί τόσο πολύ η σχέση σας, που δεν θα υπάρχει επιστροφή.

Σκορπιός

Βρίσκεστε σε ένα ερωτικό δίλημμα, καθώς ένα πρόσωπο στη δουλειά σάς έχει κινήσει το ενδιαφέρον. Προσοχή μην πληγώσετε κάποιον/α που σας έχει σταθεί στα δύσκολα. Γενικά θα έχετε μια χαλαρή μέρα.

Τοξότης

Μπορεί σήμερα να πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιο κληρονομικό ζήτημα ή κάποια οικογενειακή υπόθεση. Στα αισθηματικά σας, φαίνεται πως έχετε ρουτινιάσει και γενικώς «ψάχνεστε».

Αιγόκερως

Προβληματίζεστε για τη σχέση που έχετε με ένα μέλος της οικογένειάς σας και ψάχνετε τρόπους να έρθετε πιο κοντά. Είναι πιθανό να απομακρυνθείτε λίγο από το ταίρι σας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ανωτέρας βίας.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να περάσετε λίγο χρόνο έξω από το σπίτι, καθώς το πολύ μέσα φαίνεται πως σας κάνει κακό. Κάντε πράγματα για τον εαυτό σας και σταματήστε να σκέφτεστε ανθρώπους που από επιλογή σάς έχουν βγάλει από τη ζωή τους.

Ιχθύες

Σήμερα είναι μια μέρα που θα σας κάνει να προβληματιστείτε αρκετά για το επαγγελματικό σας μέλλον και αν όντως κάνετε αυτό που αγαπάτε. Μην ανησυχείτε, γιατί η απάντηση θα σας δοθεί εκεί που δεν το περιμένετε. Τα αισθηματικά σας φαίνεται πως βλάπτονται από την απόσταση, αλλά με λίγη καλή θέληση όλα μπορούν να συμβούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM