Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 9/3

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

την Τρίτη 9/3;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις την Τρίτη 9/3;

Κριός

Κριέ μου, τα προβλήματα που σε βασανίζουν το τελευταίο διάστημα σταδιακά βρίσκουν λύσεις και έτσι θα μπορέσεις να υλοποιήσεις μελλοντικά σου πλάνα. Φρόντισε να αναγνωρίσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, οι οποίες θα κάνουν ακόμη πιο δύσκολη τη θέση σου.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, πολλές φορές το μυαλό σου «κολλάει» σε ορισμένες ιδέες και είσαι πραγματικά αδιάλλακτος/η. Ωστόσο, όλο αυτό, όπως πιθανότατα έχεις αντιληφθεί, δεν οδηγεί πουθενά και γι' αυτό ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα.

Δίδυμοι

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, η επικοινωνία και οι συζητήσεις, ενώ δεν θα λείψει και ο προβληματισμός. Φρόντισε να κλείσεις τα θέματα του παρελθόντος και μετά να βάλεις πλώρη για νέα.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, ορισμένες καταστάσεις που θα προκύψουν σήμερα θα σε φέρουν αντιμέτωπο με τον ίδιο σου τον εαυτό και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς και μείνε σε ετοιμότητα για τις επερχόμενες εξελίξεις.

Λέων

Λιονταράκι μου, ενδεχόμενες καθυστερήσεις θα σε προβληματίσουν και θα σε βγάλουν εκτός πλάνου, ωστόσο καλό θα ήταν να αφήσεις στην άκρη κάθε δεύτερη σκέψη και να κινηθείς αποφασιστικά, προκειμένου να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα πρόκειται να σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες, οπότε πρέπει να κινηθείς μεθοδικά, ώστε να μπορέσεις να φτάσεις πιο γρήγορα στην επιτυχία. Φέρσου έξυπνα.

Ζυγός

Ζυγέ μου, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα, γι' αυτό εκμεταλλεύσου τη θετική σου αύρα και την αισιοδοξία σου. Επιπλέον, η μέρα ενδείκνυται και για όμορφες οικογενειακές στιγμές.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα κληθείς να πάρεις μερικές σημαντικές αποφάσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σου. Σε αυτή την πορεία πρόκειται να σε βοηθήσουν και μερικά άτομα, τα οποία πραγματικά σε νοιάζονται.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, συνέχισε να προωθείς με κάθε τρόπο όλα σου τα σχέδια και μη σταματάς τις προσπάθειές σου. Σύντομα θα δεις πως όλα είναι με το μέρος σου, ωστόσο πρέπει να διατηρήσεις την αισιοδοξία σου στα ύψη. Ήρθε η στιγμή να αποτινάξεις από πάνω σου όσα σε κρατούν στάσιμο/η.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά και να συνειδητοποιήσεις ότι δεν περιστρέφονται όλα γύρω από σένα. Σταμάτα να είσαι αδιάλλακτος/η και δέξου νέες απόψεις, ιδέες κ.ο.κ.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, φρόντισε να βάλεις κάποια ζητήματα σε μια σειρά και να ξεμπερδεύεις από εκκρεμότητες του παρελθόντος, οι οποίες σε γεμίζουν περισσότερο άγχος. Αν τα βρεις σκούρα, αναζήτησε βοήθεια από άτομα που εμπιστεύεσαι.

Ιχθύες

Ψαράκι μου, μην κινηθείς παρορμητικά σήμερα, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα εκεί που δεν τα περιμένεις. Σε συζητήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας οφείλεις να κρατήσεις διπλωματική στάση, προκειμένου να αποφύγεις διενέξεις και αντιπαραθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM