Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 7/3

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

την Κυριακή 7/3;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις την Κυριακή 7/3;

Κριός

Φίλε Κριέ, όλα σιγά σιγά βρίσκουν το δρόμο τους και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα και σου προφέρει ικανοποίηση. Η αισιοδοξία που θα σε διακατέχει από σήμερα και στο εξής θα σε βοηθήσεις να κάνεις πράξεις πολλές σκέψεις σου.

Ταύρος

Ταυράκι μου, σήμερα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η για όλα, καθώς ο εκνευρισμός και η ασυνεννοησία θα κυριαρχήσουν και με το παραπάνω. Ήρθε η στιγμή να «οπλιστείς» με διπλωματία για να αποφύγεις δυσάρεστες καταστάσεις και περίσσιο άγχος.

Δίδυμοι

Η σταθερότητα έρχεται για να μείνει στη ζωή σου αγαπητέ Δίδυμε, μιας και οι πλανητικές όψεις είναι με το μέρος σου. Φρόντισε να ασχοληθείς με πράγματα που σε εξελίξουν και θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις επερχόμενα ζητήματα.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και βάλε τέλος σε άγχη και προβληματισμούς που σου προκαλούν ζητήματα του παρελθόντος. Κάνε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να παραμείνεις ανεπηρέαστος/η και απερίσπαστος/ στους στόχους σου και κάνε αυτό που πρέπει για το δικό σου καλό.

Λέων

Λιονταράκι μου, η σημερινή μέρα θα σου κρούσει το κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με ζητήματα του χθες, τα οποία επανέρχονται στο επίκεντρο και πιθανόν θα σου δημιουργήσουν σωρεία προβληματισμών. Αξιοποίησε την ενεργητικότητα σου και βρες λύσεις, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που θα προκύψουν εντός της ημέρας.

Παρθένος

Η μέρα θα έχει μπόλικο εκνευρισμό και θα σε φέρει σε αντιπαράθεση με άτομα από το περιβάλλον σου φίλε Παρθένε. Γι' αυτό προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος/η και να μην δημιουργήσεις με τη στάση σου περισσότερες εντάσεις.

Ζυγός

Ζυγέ μου, ήρθε η στιγμή να επιλύσεις τα κακώς κείμενα στη ζωή σου, ώστε να καταφέρεις να βάλεις μπρος τα νέα σου σχέδια. Δέξου όσα έχουν να σου πουν άτομα τόσο από το οικογενειακό, όσο και από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθώς θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σταδιακά επανέρχεσαι στους κανονικούς σου ρυθμούς και αυτό θα σε βοηθήσει, εφόσον κάτσεις και σκεφτείς ορισμένα πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα. Μπες σε ένα συνετό πρόγραμμα και φρόντισε να παραμείνεις ψύχραιμος/η όταν βρεθείς αντιμέτωπος/η με καθυστερήσεις ή/και απρόοπτα.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, οι πλανητικές όψεις αυτής της Κυριακής σε ωθούν σε νέες αναζητήσεις που θα σε κάνουν να θελήσεις να διευρύνεις λιγάκι τους ορίζοντες σου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα γίνουν ορισμένες συζητήσεις, όπου εσύ δεν πρέπει να φανείς αδιάλλακτος/η, διότι έτσι θα χάσεις πόντους στο ζήτημα της επικοινωνίας με τα άτομα που σε περιβάλλουν.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, είναι επιτέλους ο καιρός να κάνεις μερικές αλλαγές στη ζωή σου και να μάθεις να χαίρεσαι την κάθε στιγμή. Διάφορες συγκυρίες και ευχάριστες εξελίξεις καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας θα σου ανεβάσουν τη διάθεση.

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, πολλοί είναι εκείνοι που σε πλαισιώνουν και σου λένε διάφορα, ωστόσο, πρέπει να μάθεις να διαχωρίζεις τι είναι αλήθεια και τι όχι, και αυτό γιατί τα πολλά λόγια θα σου φέρουν απρόοπτες δυσκολίες. Όπως και να έχει, μείνε ψύχραιμος/η και έτοιμος/η για όλα.

Ιχθύες

Αγαπημένο μου Ψαράκι, η σημερινή μέρα δεν σε ευνοεί όσο θα ήθελες και οι γύρω σου, έστω και άθελα τους, κάνουν τα πάντα για να σε βγάλουν εκτός εαυτού. Το «κλειδί» για σήμερα είναι να βρεις την «χρυσή τομή» και να διατηρήσεις ανέγγιχτες τις ισορροπίες της καθημερινότητας σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM