Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 5/3

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

την Παρασκευή 5/3;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις την Παρασκευή 5/3;

Κριός

Κριέ μου, η σημερινή μέρα σε γεμίζει θετικότητα και αισιοδοξία, ενώ ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη. Ξεκίνα να κάνεις σχέδια για το μέλλον και σύντομα θα τα δεις να πραγματοποιούνται, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να επιλύσεις προβλήματα του παρελθόντος, τα οποία σε ταλανίζουν ακόμα. Γι' αυτό φρόντισε να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και μη δίνεις πολλή σημασία σε ασήμαντα προβλήματα. Μείνε προσηλωμένος/η.

Δίδυμοι

Διδυμάκι μου, σήμερα θα έχεις μια γεμάτη μέρα, οπότε προσπάθησε να μην παρασυρθείς, αλλά να καλύψεις μία μία τις υποχρεώσεις σου. Ακολούθα το δικό σου πλάνο και πρόσεχε μην μπλεχτείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, ήρθε η ώρα να διεκδικήσεις όσα σου ανήκουν και να πάρεις ορισμένες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου. Η επικοινωνία με τους γύρω σου σήμερα θα είναι πολύ καλή, γι' αυτό φρόντισε να το εκμεταλλευτείς.

Λέων

Λιονταράκι μου, η μέρα σου θα είναι αρκετά φορτισμένη, ενώ δεν θα λείπει και ο εκνευρισμός. Ψάξε να βρεις λύσεις, αλλά και τα άτομα εκείνα που σε φτάνουν στα άκρα και σε κάνουν να ξεσπάς χωρίς λόγο.

Παρθένος

Παρθένε μου, σήμερα θα κινείσαι με τεράστια ταχύτητα και θα ξεκαθαρίζεις, θα λύνεις και θα δημιουργείς με τρόπο τόσο γρήγορο και αποτελεσματικό, που ούτε εσύ ο ίδιος δεν θα το πιστεύεις. Η δυναμική σου προσωπικότητα παίρνει τα πάνω της και δεν μπορεί κανείς να σε σταματήσει. Ίσως όμως θα χρειαστεί να σκεφτείς στο τέλος αν πράττεις σωστά ή αν κάπου έχεις βιαστεί.

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά αλλά και να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε νέα από ένα άτομο που ανήκει στο ερωτικό σας παρελθόν και θα επανέλθει στο προσκήνιο, ζητώντας σας ένα νέο ξεκίνημα.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα σκεφτείς να επιχειρήσεις σημαντικές αλλαγές σε θέματα που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικά. Μπορείς να ξεκινήσεις και θα έχεις πολύ καλές επιρροές σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου.

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, οι καθυστερήσεις αλλά και τα προβλήματα δεν θα λείπουν σήμερα από τη ζωή σου και καλό είναι να είσαι έτοιμος/η για όλα. Μην αιφνιδιαστείς και αφήσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός/ή στις απόψεις αλλά και στις τακτικές σου, για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα έχεις πολλή γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις! Άφησε την γκρίνια λοιπόν και δες με σοβαρότητα τι δεν σου κάνει και άλλαξε το. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και μην περιμένεις να γίνουν όλα με μαγικό τρόπο.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα έχει δύο πλευρές. Απ’ τη μία σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν, απ’ την άλλη κινδυνεύεις να παρασυρθείς από έναν εκνευρισμό και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα από αυτά που ήδη έχεις.

Ιχθύες

Αγαπητέ Ιχθύ, η γενναιοδωρία και η εργατικότητα είναι από τα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου. Σήμερα θα σε περιβάλλει η αρμονία και θα πετυχαίνεις αυτά που θέλεις, καθώς οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη. Μην τις αφήσεις να περάσουν ανεκμετάλλευτες, γιατί μπορεί να λύσεις κάποια προβλήματα που έχεις μέχρι τώρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM