Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 3/3

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη 3/3;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις την Τετάρτη 3/3;

Κριός

Κριέ μου, η σημερινή μέρα σού προκαλεί έντονο εκνευρισμό, ο οποίος, αν αφήσεις να σε εξουσιάσει, θα σε παρασύρει σε εντάσεις και διάφορα άλλα μπλεξίματα σε χρόνο dt. Απόφυγε λοιπόν να παρασυρθείς και περιόρισε τις βαρύγδουπες δηλώσεις σου.

Ταύρος

Σήμερα, Ταυράκι μου, η επικοινωνιακή σου ικανότητα χτυπά «κόκκινο» και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν είναι πολλές. Γι' αυτό εκμεταλλεύσου την εύνοια που σου προσφέρει η μέρα και ωφελήσου από το πλανητικό σκηνικό, το οποίο σε θέτει στο επίκεντρο. Και μην ξεχνάς, οι θετικές εξελίξεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Δίδυμοι

Ήρθε η ώρα, αγαπητέ Δίδυμε, να θέσεις τα δικά σου όρια και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου, διεκδικώντας τα «θέλω» σου. Μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά και μόνος/η σου, ωστόσο η βοήθεια από οικεία πρόσωπα θα σου φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη, γι' αυτό δέξου τη δίχως δεύτερη σκέψη.

Καρκίνος

Καρκίνε μου, η σημερινή μέρα σε γεμίζει ζωντάνια, σιγουριά και μπόλικη αυτοπεποίθηση. Η μέρα θα λειτουργήσει προς όφελός σου και θα σε ανταμείψει για τις επιλογές σου. Εκμεταλλεύσου την καλή σου διάθεση και τη δυναμικότητά σου και δεν θα βγεις χαμένος/η. Είναι η ευκαιρία σου να δώσεις λύσεις σε θέματα που σε βασανίζουν εδώ και καιρό.

Λέων

Φίλε Λέοντα, η σημερινή μέρα πρόκειται να φέρει θετικές εξελίξεις στη ζωή σου και θα μπορέσεις να διευθετήσεις αρκετές από τις υποχρεώσεις σου, και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Άσε στην άκρη όμως την αναβλητικότητά σου.

Παρθένος

Παρθενάκι μου, αυτή η Τετάρτη θέλει ιδιαίτερη προσοχή, μιας και οι πειρασμοί μπορεί να σε παρασύρουν σε λάθος μονοπάτια. Προσπάθησε να αποφύγεις το περίσσιο άγχος και δώσε λύσεις σε προβλήματα που έχουν πραγματική αξία για σένα.

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, εκμεταλλεύσου τη σημερινή μέρα για να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά και να αποτινάξεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν τελευταία. Ήρθε η ώρα να κατανοήσεις ότι δεν είσαι σούπερ ήρωας και πρέπει να κάνεις όσα σου επιτρέπουν οι δικές σου αντοχές.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, ζητήματα από το παρελθόν σου επανέρχονται στο τώρα και εσύ πρέπει να πράξεις μεθοδικά και συγκροτημένα, προκειμένου να μπορέσεις να τα αφήσεις επιτέλους πίσω σου και να εξελιχθείς.

Τοξότης

Τα πάντα γύρω σου μπορεί να αλλάζουν, φίλε Τοξότη, και εσύ όντας στη μέση δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαχειριστείς. Ωστόσο, για όλα υπάρχουν λύσεις, αρκεί να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να αποφύγεις κάθε είδους εκνευρισμό. Κράτα τη θετικότητα που τόσο σε χαρακτηρίζει και δέξου με χαμόγελο τις θετικές εξελίξεις που έρχονται σε διάφορους τομείς της ζωής σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή μέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα και πρέπει να εκμεταλλευτείς σωστά τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Είναι η ευκαιρία σου να φτιάξεις έναν δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα και να υλοποιήσεις όλα σου τα σχέδια, είτε πρόκειται για επαγγελματικά είτε για αισθηματικά.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, αυτή η Τετάρτη σού επιφυλάσσει ευχάριστα γεγονότα, τα οποία θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Παρά το φορτωμένο από υποχρεώσεις πρόγραμμά σου, προσπάθησε να βρεις λίγο χρόνο και για τον εαυτό σου. Θα σου κάνει καλό.

Ιχθύες

Ψαράκι μου, βάλε τα δυνατά σου προκειμένου να καταφέρεις όσα έχεις στο μυαλό σου. Ωστόσο, προτού προχωρήσεις σε πράξεις, επικοινώνησε τα σχέδιά σου με τους γύρω σου, ώστε να μην τους φέρεις προ τετελεσμένων γεγονότων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM