Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 2/3

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τρίτη 2/3;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις την Τρίτη 2/3;

Κριός

Κριέ μου, σήμερα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα μεθοδικός, ειδικά αν πρόκειται να προχωρήσεις σε κάποια επένδυση ή να τολμήσεις ένα νέο εγχείρημα. Κι αυτό σ' το λέω για να μη βγεις χαμένος/η, οπότε προσοχή.

Ταύρος

Η σημερινή μέρα, Ταυράκι μου, θα έχει ορισμένες καθυστερήσεις, ωστόσο μην το βάζεις κάτω, γιατί βρίσκεσαι στον σωστό δρόμο και σύντομα θα δεις πως ορισμένα σχέδιά σου θα πάρουν σάρκα και οστά. Δείξε τη δέουσα επιμονή και υπομονή, αποφεύγοντας εντάσεις ή κόντρες με άτομα από το φιλικό ή το εργασιακό σου περιβάλλον.

Δίδυμοι

Διδυμάκι μου, η σημερινή μέρα δεν σε βρίσκει πολύ ανεβασμένο/η κι αυτό σε ρίχνει ακόμη περισσότερο. Η συμβουλή μου είναι να μη σε πάρει από κάτω όλο αυτό και να μη χάσεις ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Φρόντισε να διαχειριστείς με ψυχραιμία και μεθοδικότητα όσα έρθουν σήμερα.

Καρκίνος

Σήμερα είναι η μέρα να δώσεις περισσότερη προσοχή και σημασία σε θέματα που το τελευταίο διάστημα είχες παραμελήσει, Καρκινάκι μου. Σου δίνεται η ευκαιρία να πραγματώσεις όσα έχεις μέσα στο κεφάλι σου, γι' αυτό δεν χωρούν δικαιολογίες, αλλά μόνο πράξεις. Φέρσου έξυπνα!

Λέων

Λιονταράκι μου, προσπάθησε σήμερα να μην απασχολήσεις το μυαλό σου με πράγματα δίχως ουσία και επικεντρώσου σε όσα μπορούν να σε ωφελήσουν. Πέρνα στη δράση και αποτίναξε από πάνω σου υποχρεώσεις που σε βαραίνουν καιρό, ειδικά σε ζητήματα που αφορούν την οικογένεια.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Παρθένε, σε βρίσκει άκρως ανανεωμένο/η, δημιουργικό/ή και υπέρ το δέον παραγωγικό/ή. Γι' αυτό εκμεταλλεύσου τις ριζοσπαστικές ιδέες σου προκειμένου να υλοποιήσεις όλα εκείνα που επιθυμείς. Στο πλευρό σου θα βρεις άτομα από το κοντινό σου περιβάλλον. Φρόντισε να μην αρνηθείς τη βοήθειά τους.

Ζυγός

Ζυγέ μου, η δυναμικότητά σου σήμερα είναι στα ύψη και έτσι μπορείς να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια, ακόμη και το πηγαίο άγχος σου, μετατρέποντάς το σε κάτι παραγωγικό. Δώσε βάση στις επόμενες κινήσεις σου και δεν θα χάσεις.

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ μου, η σημερινή μέρα σε βρίσκει λιγάκι ευάλωτο/η, γι' αυτό κατάβαλε κάθε δυνατή και αδύνατη προσπάθεια ώστε να μην εξιδανικεύεις ανθρώπους ή/και καταστάσεις και γίνεις θύμα εκμετάλλευσης από το πουθενά. Πέρνα χρόνο με την παρέα σου και ίσως μια νέα φιλική γνωριμία καταλήξει σε κάτι πιο ειδυλλιακό.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, από σήμερα και στο εξής όλα είναι με το μέρος σου και όσα θέλεις μπορούν να υλοποιηθούν, και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Προσοχή όμως μην αφήσεις τον έμφυτο ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, αυτή η Τρίτη είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου και η γοητεία σου καθηλώνει άνευ προηγουμένου. Ξέρεις ποιος/α πραγματικά είσαι και σου αρέσει να το δείχνεις. Ωστόσο, μην το παρακάνεις με την επίδειξη γνώσεων και τις συμπεριφορές υπεροψίας, γιατί θα προκαλέσεις σωρεία αρνητικών σχολίων. Μείνε προσγειωμένος/η.

Υδροχόος

Υδροχόε μου, οι κόποι σου σύντομα θα ανταμειφθούν, γι' αυτό μη σταματήσεις τώρα την καλή δουλειά και σε καμία περίπτωση μην κάθεσαι απαθής. Προσπάθησε να δώσεις οριστικές λύσεις σε καταστάσεις που σε βαραίνουν και σε κρατάνε πίσω.

Ιχθύες

Ψαράκι μου, η σημερινή μέρα μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο/η με ορισμένες αλλαγές, τις οποίες και θα πρέπει να αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία και «χειρουργικούς» χειρισμούς, έτσι ώστε να βγεις εσύ κερδισμένος/η. Βάλε τις υποχρεώσεις σου σε τάξη και βρες λύσεις σε όσα σε απασχολούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM