Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 13/3

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο 13/3;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις το Σάββατο 13/3;

Κριός

Κριέ μου, ήρθε η στιγμή να πάρεις ορισμένες καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις τις απαραίτητες λύσεις δίχως να περιμένεις τίποτα από τους άλλους. Μάλιστα, η σημερινή μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για σένα, επομένως πρέπει να το εκμεταλλευτείς έξυπνα.

Ταύρος

Ταυράκι μου, σήμερα μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και ζύγισε τα υπέρ και τα κατά της όποιας κατάστασης. Χρησιμοποίησε την φαντασία σου, προκειμένου να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη και ευχάριστη.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή μέρα θα σου φέρει ορισμένους έντονους προβληματισμούς και αναστάτωση που θα σε κάνουν να αγχωθείς σε χρόνο dt. Προσπάθησε να μείνεις ανεπηρέαστος/η και μην πέσεις θύμα της ίδιας σου της ευαισθησίας.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η μέρα αυτή θα σου φέρει μπόλικο εκνευρισμό και πολλά από αυτά που θα πεις θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Φρόντισε να μην είσαι τόσο δογματικός/ή και άκου προσεκτικά προτού βγάλεις συμπεράσματα.

Λέων

Λιονταράκι μου, σήμερα θα είσαι λιγάκι έξω από τα νερά σου και η κρίση σου θα είναι ιδιαίτερα θολωμένη. Κινήσου έξυπνα και βρες λύσεις σε φλέγοντα ζητήματα που σε ταλανίζουν το τελευταίο διάστημα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, οι σημερινές πλανητικές όψεις είναι πολύ ευνοϊκοί απέναντί σου και θα σε οδηγήσουν κατευθείαν στον δρόμο προς την επιτυχία, αρκεί να παραμείνεις συγκεντρωμένος/η. Δέξου τις συμβουλές και την υποστήριξη που τόσο έχεις ανάγκη από τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ζυγός

Ζυγέ μου, οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και πρέπει να βάλεις μια τάξη σε όλα αυτά, γιατί διαφορετικά θα χάσεις την μπάλα και θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Ο δυναμισμός που σε διακατέχει το τελευταίο διάστημα είναι το μοναδικό όπλο σου, μην το αμελήσεις.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή μέρα ευνοεί πολλά από τα μελλοντικά σου σχέδια και γι' αυτό πρέπει να κινηθείς σωστά για να βγεις κερδισμένος/η. Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου και μην παρασύρεσαι από τον εφήμερο ενθουσιασμό σου.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, αυτό το Σάββατο σε βρίσκει αρκετά απογοητευμένο από πρόσωπα ή/και καταστάσεις, γεγονός που σου ρίχνει ακόμα περισσότερο την διάθεση. Προσπάθησε να επιστρέψεις άμεσα στον καλό, αισιόδοξο εαυτό σου και δεν θα χάσεις.

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, η μέρα αυτή είναι λιγάκι περίεργη για σένα, ενώ άτομα από το κοντινό σου περιβάλλον θα χρειαστούν την αμέριστη συμπαράσταση σου. Στάσου στο πλευρό τους και δώσε τις απαραίτητες συμβουλές.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε,  η σημερινή μέρα θα σου δείξει από το πρωί τα δόντια της και πολλά πράγματα δεν θα πάνε όπως τα περίμενες, γεγονός που θα σε αποσυντονίσει και θα σε αγχώσει αρκετά. Χρησιμοποίησε την εξυπνάδα και την ευελιξία σου για να τα φέρεις όλα εις πέρας σωστά.

Ιχθύες

Αγαπητό Ψαράκι, και για σένα αυτό το Σάββατο δε θα είναι το ιδανικό, ενώ καλό θα ήταν να αποφύγεις τις συναναστροφές με άτομα που σου χαλάνε τη διάθεση με την γκρίνια και την αρνητική τους ενέργεια. Μη χάνεις την αισιοδοξία σου και έχε πίστη στις ικανότητες σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM