Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις για 10/3

Τι λένε οι ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη 10/3;

Πώς θα επηρεαστούν τα ζώδια και οι ημερήσιες προβλέψεις από τις πλανητικές όψεις την Τετάρτη 10/3;

Κριός

Φίλε Κριέ, σήμερα είναι η μέρα να ασχοληθείς με προβλήματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να δώσεις τις κατάλληλες λύσεις. Δώσε προσοχή σε όσα σου λένε τα αγαπημένα σου πρόσωπα και φρόντισε να ακούσεις προσεκτικά και τους δικούς τους προβληματισμούς.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή μέρα μπορεί να σου φέρει ορισμένες αναποδιές, ωστόσο η δυναμικότητά σου μπορεί να σε βοηθήσει να βγεις αλώβητος/η. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και πάψε να είσαι τόσο αδιάλλακτος/η.

Δίδυμοι

Διδυμάκι μου, το τελευταίο διάστημα βάζεις κάτω από το χαλάκι πολλά από τα προβλήματά σου, όμως, όπως πολύ καλά ξέρεις, αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να ξεφύγεις από αυτά. Γι' αυτό χρησιμοποίησε τη λογική σου και ξεκίνα να δίνεις τις απαραίτητες λύσεις.

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις προκειμένου να βελτιώσεις ορισμένες προβληματικές καταστάσεις. Γι' αυτό βάλε τα δυνατά σου και μην πτοείσαι από όσα γίνονται γύρω σου.

Λέων

Λιονταράκι μου, η σημερινή μέρα έχει πολλά να σου προσφέρει και πιθανότατα σηματοδοτεί μια νέα αρχή για τη ζωή και την καθημερινότητά σου. Συνεπώς, εκμεταλλεύσου αυτή την ευχάριστη συγκυρία και τακτοποίησε όσο περισσότερα ζητήματα μπορείς.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, εδώ και καιρό προσπαθείς να κάνεις μια αλλαγή στην καθημερινότητά σου και τώρα οι πλανητικές αλλαγές σε ευνοούν και με το παραπάνω, κι αυτό είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ακολούθησε το ένστικτό σου και αυτό δεν θα σε απογοητεύσει.

Ζυγός

Ζυγέ μου, σύντομα θα δεις ορισμένες αλλαγές στη ζωή σου, ωστόσο μην πανικοβάλλεσαι, αφού είναι για το καλό σου. Κάνε υπομονή και οι επερχόμενες εξελίξεις θα σε ωφελήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, οπλίσου με αποφασιστικότητα και δυναμισμό και μην αφήσεις να σε παρασύρουν κάποια απρόοπτα. Δέξου τη βοήθεια από κοντινά σου πρόσωπα και θα δεις πως τίποτα δεν είναι άλυτο.

Τοξότης

Τοξοτάκι μου, η σημερινή μέρα θα είναι κάπως φορτωμένη και γι' αυτό προσπάθησε να μείνεις ψύχραιμος/η. Απόφυγε τις βιαστικές και υπό πίεση κινήσεις και μην εκνευρίζεσαι με το παραμικρό. Οργανώσου κατάλληλα και δεν θα χάσεις.

Αιγόκερως

Αιγοκεράκι μου, η μέρα θα σου φέρει αρκετά εμπόδια, τα οποία και πρέπει να ξεπεράσεις έξυπνα και μεθοδικά. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στα άτομα που σε περιβάλλουν και εντόπισε εκείνα που στην πραγματικότητα σε βλάπτουν, έστω και άθελά τους.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπαίνεις σε τροχιά περισυλλογής και γι' αυτό πρόκειται να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, μεταξύ των οποίων και η δική σου στάση απέναντι σε πράγματα ή/και καταστάσεις. Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα καταφέρεις να εντοπίσεις τα άτομα εκείνα που σε κάνουν χαρούμενο/η και θέλουν πράγματι το καλό σου.

Ιχθύες

Ψαράκι μου, σήμερα είναι πολύ πιθανό ορισμένα άτομα ή καταστάσεις να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και να μην ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Το «κλειδί» είναι να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να είσαι διπλωματικός/ή, προκειμένου να μη χάσεις το δίκιο σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM