Πανσέληνος over, στις 12/11: Τι προμηνύει για την εβδομάδα - και για κάθε ζώδιο

Η Πανσέληνος στον Ταύρο έρχεται φορτσάτη, στις 12 του μήνα και φέρνει πάθη -  ευτυχώς, όχι μοιραία λάθη. Πάμε να δούμε τι να περιμένει το κάθε ζώδιο την εβδομάδα που ξεκινάει άμεσα; Πάμε λοιπόν! 

 

KΡΙΟΣ Το «ζην επικινδύνως» σού ταιριάζει γάντι. Ειδικά από την ερχόμενη εβδομάδα και πιο πολύ απ' τις 19/11, οπότε κάνει "ντου" ο Άρης στον Σκορπιό. Μέχρι τότε, ο Άρης στον Ζυγό υψώνει απαγορευτικό για συνεργασίες. Ο ανάδρομος Ερμής πάλι, που μας έχει "κατσικωθεί" ως τις 21/11 θα σου μειώσει κι άλλες σίγουρες πηγές εσόδων. Θα τρέχεις Κριαράκι μου για ρύθμιση οικονομικών υποθέσεων, αλλά κοίταξε να εκμεταλλευτείς τη σύνοδο Δήμητρας-Δία ως τις 15/11. Ο λόγος; Ενδέχεται να σου φέρει γούρι σε σπουδές ή νομικές υποθέσεις. Αντίστοιχα και χρήματα.

ΤΑΥΡΟΣ Η Πανσέληνος στις 12/11, στο σπίτι σου φέρνει ανακατατάξεις και στο συγγενικό-γειτονικό σου περιβάλλον, με κάποιον ν' αποχωρεί ανεπιστρεπτί. Επιπλέον, ως τις 22, καλύτερα να κάτσεις στα... αβγά σου. Το διάστημα δεν προσφέρεται για ταξίδια, αφού σε μπλοκάρουν Άρης-Ουρανός κι αναμένεται να πέσεις θύμα πολυάριθμων ανατροπών. Με τον δε Άρη στον Σκορπιό οσονούπω (στις 19/11) επικρατεί ανισορροπία σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Ψυχραιμία Ταυράκι. Στο κάτω-κάτω Δήμητρα, Δίας και Αφροδίτη βρίσκονται στον 8ο οίκο σου, άρα, τουλάχιστον αν επιλέξεις να ρισκάρεις τώρα σε δουλειά, θα κερδίσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ Οι οικείοι σου χρειάζονται ανυπερθέτως τη στήριξή σου αυτό το διάστημα και καλά θα κάνεις να παραμερίσεις ταξίδια και διασκεδάσεις για να τους φροντίσεις. Κατά τα άλλα, ανήκεις στους τυχερούς του 7ήμερου, με τις ευλογίες της Πανσελήνου. Οι αλλαγές στα επαγγελματικά, για να στο συγκεκριμενοποιήσω, φαίνεται να είναι υπέρ σου. Ακόμα κι αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, θα είσαι με τους νικητές. Κι αν θες ν' αλλάξεις πόστο, μεγειά σου. Προσοχή, όμως, στην υγεία σου. Ένα παλιό θέμα ίσως σε απασχολήσει εκ νέου ή προκύψει "θέμα" έτσι, ξαφνικά, που ωστόσο χρήζει προσοχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Μέχρι τις 18/11, με τον Άρη στον Ζυγό, παλινδρομήσεις και σκαμπανεβάσματα θα χαρακτηρίζουν τη σχέση σου με τα άλλα μέλη της οικογένειάς σου. Έχει να κάνει με τις αντοχές σου, δε, το κατά πόσον θα υφίστασαι αλλόκοτες συμπεριφορές. Όπως και να 'χει, θα βρεις τη δύναμη να τους αντιμετωπίσεις. Ένας λόγος παραπάνω, ότι τα οικονομικά/επαγγελματικά σου είναι αρκούντως ανθηρά - και θα είναι πιο πολύ στη συνέχεια. Στα ερωτικά τώρα, γκρινιάζεις μεν, αλλά η Πανσέληνος "συνεπικουρεί" στο να περάσεις θεσπέσια. Ποιος τη χάρη σου "καβουράκι".

ΛΕΩΝ Γκρινιάζεις και πολύ περισσότερο απ' τους "κάβουρες", "λιονταράκι" μου, αλλά εσύ έχεις τους λόγους σου. Ο Άρης ο εριστικός φταίει για όλα και δεν θα σου διευκολύνει τη ζωή ούτε με την έλευσή του στον Σκορπιό στις 19/11. Επιχείρησε να μετριάσεις τα νεύρα σου, να γίνεις λίγο αναίσθητος σε σχέση με επαγγελματικά ή όποια άλλα θέματα και όλα θα πάνε καλύτερα. Έχεις, άλλωστε, αβάντα στον έρωτα, οπότε γιατί να χαλάς τη ζαχαρένια σου; Να σου πω εδώ, μάλιστα, ότι αν δεν προσέξεις και σε φάει το άγχος λόγω καβγάδων, θα την πληρώσει η υγεία σου. Δεν "λέει", έτσι δεν είναι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Οικονομικοί μπελάδες στο προσκήνιο και, απ’ ότι φαίνεται, έχεις να διαχειριστείς καταστάσεις που δεν σηκώνουν ημίμετρα. Ή τα παίρνεις όλα λοιπόν επ' ώμου ή τα… χάνεις. Ας έχεις όμως εσύ την ευθύνη, μην περιμένεις καμία βοήθεια από τρίτους.  Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να «φρεσκάρεις» δεξιότητες που κάποτε απέκτησες και σήμερα φαίνεται πως σου χρειάζονται. Όσο για την Πανσέληνο, σου "προτείνει" να πας ένα ταξιδάκι αναψυχής. Για σκέψου το, μπας και επανέλθεις δριμύτερος. Τελματώνεις σιγά-σιγά.

ΖΥΓΟΣ Ο Άρης στο ζώδιό σου ως τις 18/11 σε κάνει δραστήριο και ultra σεξουαλικό. Παράλληλα, όμως «στόχο» συμφερόντων. Έχε, δε, στον νου σου ότι με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό, ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο και θα «τρέξεις» για την διεκπεραίωση του. Απ' την άλλη, καθυστερούν εισπράξεις που περίμενες, άλλα χρήματα όμως που πιθανόν σου χρωστάνε από παλιά θα τα πάρεις και θα είναι σαν όνειρο θερινής νυκτός. Η δε Πανσέληνος της 12ης του μήνα, στον Ταύρο, φέρνει εξελίξεις, αλλά καλό είναι -όπως υποδεικνύει- να κάνεις και συμβιβασμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Πρωταγωνιστής, ούτως ή άλλως (καθώς βρίσκεσαι στη γενέθλια περίοδό σου και με πολυαστρία πάνω απ' το "κεφάλι" σου) των ημερών, αλλά με την Πανσέληνο απέναντί σου τα πράγματα πόσο απλά και ωραία να είναι;!... Μην ανησυχείς καθόλου, Σκορπιέ μου: Θα είναι! Τώρα μπορείς να διορθώσεις κενά σε υποθέσεις του παρελθόντος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού τα πάντα όλα θα σου δοθούν στο πιάτο. Ερωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά. Μην ενθουσιάζεσαι βέβαια όλη την ώρα διότι έχουμε και έναν Ουρανό, που μπορεί να σου φέρει μια αλλαγή εκ βάθρων εκεί που δεν το πιστεύεις...

ΤΟΞΟΤΗΣ Ο Άρης στον Ζυγό σε ανανεώνει και ειδικά τον κοινωνικό σου κύκλο. Φαίνεται, δε, πως στη δουλειά σου έχεις τη στήριξη ισχυρών προσώπων. Σε κάθε περίπτωση όμως, μη λειτουργήσεις πολύ παρορμητικά γιατί δεν είναι να "παίζεις" με αδίστακτα συμφέροντα. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό ως τις 18/11 ίσως σού αποκαλυφθεί παρασκήνιο για τον ρόλο κάποιων προσώπων που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από την ζωή σου ή που αφορούσαν κάποια πτυχή της ζωής σου που σε απασχόλησε ιδιαίτερα στο κοντινό παρελθόν. Cool baby!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ο Άρης στον Ζυγό έως τις 18/11, ακόμα κι αν δεν είσαι workaholic, θα σε κάνει. Και αυτό όχι γιατί έτσι σού "καρφώθηκε", αλλά λόγω κακών χειρισμών των προκατόχων σου. Το έργο σου δεν το λες εύκολο, δεδομένου μάλιστα πως κάποιοι θεωρούν πως έχουν παραπάνω δικαιώματα και "λόγο" ένεκα.... παλαιότητας. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις παλιά σου φιλαράκια. Σχετικά με την Πανσέληνο, απέναντί σου "τρέφει"... ερωτικά αισθήματα· πρόσεχε όμως μην τυχόν μια νέα γνωριμία γίνει αφορμή να εμπλακείς σε σκάνδαλο - και δη βαρέων βαρών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Καταρχάς, προσοχή στις μετακινήσεις σου: υπάρχουν κίνδυνοι, ιδίως αν βρεθείς σε «αχαρτογράφητα νερά». Επιπλέον, μπορεί να πάθεις μια τεχνική ζημιά. Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό, καλείσαι να ολοκληρώσεις ημιτελείς καταστάσεις ή να διαπραγματευτείς εκ νέου τη θέση σου. Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και εμπόδια σε σχέση με νέες σου πρωτοβουλίες. Δεν έχεις όμως παρά να αξιοποιήσεις την ευρηματικότητά σου και θα βρεθεί η καλύτερη λύση. Όσο για την Πανσέληνο, σε κάνει να νιώθεις πιεσμένος απ' τις υποχρεώσεις, αλλά θα περάσει, πού θα πάει;

ΙΧΘΥΕΣ Ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου φαίνεται πως απομακρύνεται. Όμως, ένα άλλο με το οποίο σάς συνδέουν πολλά, επανεμφανίζεται ξαφνικά αλλάζοντας εν μέρει τις προτεραιότητές σου. Ίσως, δε, μια περιπετειούλα, είτε είσαι σόλο, είτε σε σχέση και το παίζεις σε διπλό ταμπλό, εξελιχθεί σε κάτι σοβαρότερο απ' ό,τι υπολόγιζες. Το κακό είναι πως δεν θα γίνει με τον τρόπο που επεδίωκες. Επιπλέον, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό ίσως φέρει καθυστερήσεις σε δουλειές, μετακινήσεις, επαφές. Ρεζουμέ: Χαλάρωσε. Μπορείς.