Εβδομαδιαίες προβλέψεις: Πώς επηρεάζει τα ζώδια η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό πραγματοποιείται στις 15 Νοεμβρίου και αναμένεται να φέρει στα ζώδια μεγάλες αλλαγές στα οικονομικά τους. Παράλληλα, οι προβλέψεις για τα επαγγελματικά είναι ιδιαίτερα ευοίωνες για κάποιους.

Τι αλλαγές θα έρθουν στην καθημερινότητα των ζωδίων;

Κριός

Κριέ, εκτός από δουλειά αυτήν την περίοδο θα βλέπεις και ανθρώπους, θα γνωρίζεις νέους και θα έρθεις περισσότερο κοντά με κάποιους ήδη υπάρχοντες στη ζωή σου. Όλα λένε ότι αξίζει να ασχοληθείς και να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς. Μπορεί να γίνουν νέες γνωριμίες, αλλά και να διευθετηθούν κάποιες σχέσεις. Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 πραγματοποιείται στον όγδοο οίκο σου και μπορεί να φέρει μια νέα οικονομική συμφωνία μέχρι το τέλος του μήνα.

Ταύρος

Ταύρε, μια κατάσταση που σε άγχωνε πολύ έρχεται επιτέλους στο τέλος της. Καιρός να αδράξεις την ευκαιρία αυτή για να αφοσιωθείς λίγο παραπάνω στον εαυτό σου. Η εκπληκτική νέα Σελήνη στις 15/11 είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορούν να γίνουν νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα, στις σχέσεις γενικότερα και στις συνεργασίες. Έρχονται ευκαιρίες που αξίζει να αξιοποιήσεις. Σύμφωνα με τις προβλέψεις, ο τομέας αυτός θα ευνοείται ακόμη περισσότερο λίγο αργότερα, που η Αφροδίτη θα βρεθεί στο ίδιο σημείο.

Δίδυμος

Δίδυμε, μάθε να μπορείς να στηρίζεσαι στους άλλους. Η ζωή είναι ομαδικό παιχνίδι και δεν μπορείς να είσαι πάντα μόνος. Είσαι πολύ ικανός, αλλά εκεί έξω υπάρχουν και άλλοι περισσότερο έμπειροι σε κάποια πράγματα. Αυτήν την περίοδο καλείσαι να φερθείς σαν ενήλικος και να μην αφήσεις τις όποιες μικροπαρεξηγήσεις να σε κάνουν να αποκλίνεις από τον στόχο σου. Η νέα Σελήνη στις 15/11 είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να αναλάβεις κάτι νέο στην εργασία.

Καρκίνος

Καρκίνε, αυτήν την περίοδο καλείσαι να ασχοληθείς με πιο μακροπρόθεσμα σχέδια. Οργάνωσε ένα ταξίδι, ξεκίνα να αποταμιεύεις λεφτά ή να εξετάζεις τι προοπτικές υπάρχουν στη δουλειά σου. Η νέα Σελήνη στις 15/11 είναι μια πολύ θετική ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στον αισθηματικό τομέα. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 21/11, κάτι που λέει ότι το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου ίσως είναι μια από τις πιο ρομαντικές στιγμές της χρονιάς.

Λέων

Λέων, η νέα Σελήνη στις 15/11 είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα μπορεί να γίνει κάτι νέο, ένα ξεκίνημα ίσως που αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Μια ανανέωση σε αυτούς τους τομείς μπορεί να σε ανανεώσει ψυχικά. Πολλές φορές είναι καλύτερο να είσαι μόνος σου και να κάνεις πράγματα που σε ικανοποιούν, παρά να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που σε θεωρούν δεδομένο. Δεν είναι ανάγκη να φτάνεις πάντα στα όριά σου.

Παρθένος

Παρθένε, η περίοδος αυτή είναι μια καλή ευκαιρία για μια επανεκκίνηση. Πάτα ένα pause σε όλα και ξεκίνα και πάλι από την αρχή με πιο φρέσκια ματιά και όσο το δυνατόν λιγότερο άγχος. Η νέα Σελήνη στις 15/11 φέρνει μέχρι το τέλος του μήνα ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και για συμφωνίες. Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Αφροδίτη στις 21/11 και ίσως το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου να είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος για τα αισθηματικά σου.

Ζυγός

Ζυγέ, αυτές τις μέρες επικεντρώσου λίγο λιγότερο στον εαυτό σου και προσπάθησε να δεις πως επηρεάζουν τους γύρω σου οι πράξεις σου. Με ποιον τρόπο θα μπορούσαν οι πράξεις και τα λόγια σου, να επηρεάσουν θετικά τους γύρω σου; Η νέα Σελήνη στις 15/11 είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα είναι πιθανό να γίνει ένα νέο ξεκίνημα στα οικονομικά σου.

Σκορπιός

Σκορπιέ, η νέα Σελήνη στις 15/11 στο ζώδιό σου είναι κάτι που χρειαζόσουν. Μέχρι το τέλος του μήνα φέρνει ευκαιρίες, νέα ξεκινήματα και μια αίσθηση ανανέωσης σε όλους τους τομείς. Μαζί σου θα είναι και η Αφροδίτη από τις 21/11! Το δεύτερο μισό του Νοεμβρίου φαίνεται μια από τις πιο ενδιαφέρουσες περιόδους της χρονιάς. Φαίνεται πως βλέπεις πια την αγάπη με άλλο μάτι και είσαι έτοιμος να δώσεις μια ευκαιρία στον έρωτα. Πριν ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες, θα πρέπει να δεις τι έκανες λάθος στις προηγούμενες.

Τοξότης

Τοξότη, η νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 βελτιώνει την ψυχολογική κατάσταση στα ζώδια. Κάποιες φορές, πρέπει να ακολουθείς τον δικό σου δρόμο, ακόμα κι αν οι γύρω σου δεν συμφωνούν πάντα με τις αποφάσεις σου. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι πρέπει να απομακρύνεις τους ανθρώπους από δίπλα σου, το αντίθετο. Ετοιμάσου να χρησιμοποιήσεις την αγάπη σου για την τελειότητα, σε ένα κοινό πρότζεκτ στη δουλειά.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η εβδομάδα συνοδεύεται από μεγάλη ανυπομονησία, αλλά και μεγάλη φιλοδοξία. Σκέφτεσαι πάντα τη μεγάλη εικόνα, αλλά αποσπάται εύκολα η προσοχή σου. Η νέα Σελήνη στις 15/11 είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα η κοινωνική σου ζωή θα βελτιωθεί και είναι πιθανό να γνωρίσεις νέα άτομα.

Υδροχόος

Υδροχόε, προσπάθησε να βρεις μια μέση οδό, ώστε να είσαι ειλικρινής με τα θέλω σου, αλλά να μην ακυρώσεις και προηγούμενες συμφωνίες σου. Καμιά φορά το να επιλέγεις τον πιο δύσκολο δρόμο, είναι ένα ρίσκο που σε ανταμείβει. Μην αφήσεις την όποια τυχόν σύγχυση νιώθεις, να καθορίσει τις πράξεις σου. Η νέα Σελήνη στις 15/11 πραγματοποιείται στον δέκατο οίκο σου που αφορά τα επαγγελματικά και είναι μια ένδειξη ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα γίνουν ανανεωτικές κινήσεις σε αυτόν τον τομέα και ίσως ένα νέο ξεκίνημα.

Ιχθύς

Ιχθύ, η νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 15/11 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου και μέχρι το τέλος του μήνα φαίνεται πως είσαι από τα ζώδια, που θα έρθεις περισσότερο κοντά σε έναν στόχο σου. Προτού αναζητήσεις λύσεις στα προβλήματά σου, προσπάθησε να καταλάβεις από που προέρχονται, ποια είναι η ρίζα τους δηλαδή. Αυτό μπορεί να μοιάζει χρονοβόρο, αλλά μακροπρόθεσμα θα σε κάνεις να κατανοήσεις πολλές από τις πτυχές του χαρακτήρα σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM