Aυτοί είναι οι τέσσερις πιο γκρινιάρηδες άντρες του ζωδιακού!

Και οι τέσσερις ήταν γκρινιάρηδες. Ποιοι; Οι Καρκίνοι, οι Παρθένοι, οι Ζυγοί και οι Τοξότες. Ο καθένας βέβαια έχει το... στυλ του. 

Ας αναλύσουμε ξεχωριστά την περίπτωση των top γκρινιάρηδων του ζωδιακού κύκλου κι εδώ να επισημάνω ότι αναφέρομαι στα αρσενικά. Οι γυναίκες διαφέρουν - by far. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Οι Καρκίνοι γκρινιάζουν απ' το πρωί ως το βράδυ απλώς και μόνο για να γκρινιάξουν. Είναι στη φύση τους. Όμως, μ' ένα ταξίδι, μια αγκαλιά, ένα ωραίο γεύμα γίνονται οι πιο χιουμορίστες, οπότε τούς το συγχωρείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Τόσο ψείρες, λεπτολόγοι που είναι, δεν αναρωτιέται καμιά γιατί της γκρινιάζουν. Οι Παρθένοι θέλουν ντάντεμα, να γίνονται όλα όπως τα έχουν σχεδιάσει στο μυαλό τους, διαφορετικά θα σου βγάλουν την πίστη! Καλύτερα να τους λέτε, κορίτσια, σε όλα «ναι».

ΤΟΞΟΤΕΣ 

Οι άντρες Τοξότες, με τη σειρά τους, ανήκουν στους πιο γκρινιάρηδες του ζωδιακού. Και αυτοί, όμως, με μια βόλτα, ρομαντζάδα, ένα καλό... κρεβάτι, ξεχνιούνται και γίνονται τόσο αγαπησιάρηδες που την παραβλέπεις τη γκρίνια στο πι και φι.

ΖΥΓΟΣ

Τους αφήσαμε για το τέλος διότι είναι αυτοί που παίρνουν το χρυσό τρόπαιο. Μπορεί να πρόκειται για επιπόλαιους, όμως, καθότι κυριαρχικά/αρχηγικά ζώδια -εν προκειμένω του αέρα- δύσκολα θα παραδεχθούν το λάθος τους. Μ' αυτά και μ' αυτά και με σκοπό να σε πείσουν ότι κάνεις λάθος γιατί θέλουν οπωσδήποτε να κάνουν το μαύρο άσπρο, εφόσον τούς συμφέρει, μιλάνε ακατάσχετα. Non stop. Εξ ου και κερδίζουν το γκραν πρι των γκρινιάρηδων. Βέβαια, είναι τόσοι εύστροφοι και δημιουργικοί, που και αυτούς τούς συγχωρείς. Απ' την άλλη, ωστόσο, είναι και τόσο παρεξηγησιάρηδες που πρέπει να προσέχεις κάθε σου λέξη.

TIP

Καρκίνοι, Παρθένοι και Ζυγοί μπορεί να γκρινιάζουν επί 24ώρου βάσεως αν π.χ. εσύ καπνίζεις κι εκείνοι όχι, μέχρι να σε πείσουν να το κόψεις. Όπως καταλάβατε, οι Τοξότες είναι οι 4οι πιο γκρινιάρηδες, στο Νο 2 και 3, Καρκίνοι και Παρθένοι. Σμουτς.