2020: Σε ποια ζώδια κλείνει το μάτι ο έρωτας;

Εν όψει του νέου έτους, αστρολόγοι, μελλοντολόγοι, (...μπούρου μπούρου) μάς δίνουν τα φώτα τους για το τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο αναλυτικά.Εμείς, πάλι, σε αυτό μας το εγχείρημα, εξειδικεύουμε το «πρότζεκτ-ζώδια» και κάνουμε focus στον «φτερωτό Θεό» - πες τον έρωτα. Σε ποια, λοιπόν, ζώδια κλείνει το μάτι το 2020; Ποιοι θα γευτούν τις χάρες του (έρωτα) και θα τα περάσουν ζάχαρη, σαν παραμύθι στο κρεβάτι με τα ταίρια τους; Για διαβάστε! Δίδυμοι 

Απ' τους πιο τυχερούς, επίσης, του επόμενου χρόνου, με τον Δία στον 8ο οίκο σου, η ερωτική σου ζωή εκτοξεύεται. Σε όσα ταμπλό κι αν «χτυπήσεις», είναι απίθανο να μη ζήσεις ό,τι ονειρεύεσαι. Εσύ μάλιστα που έχεις και πριμ και στα οικονομικά, θα νιώσεις πέρα για πέρα ικανοποίηση.

Καρκίνος 

Ο Δίας στον 7ο οίκο -των σχέσεών σου- σχεδόν όλη την επόμενη χρονιά όχι απλώς σε αβαντάρει, αλλά σου φέρνει και τεράστια καλοτυχία. Μπορείς να βγεις τώρα απ' το καβούκι σου, τ' άστρα το απαιτούν και αν είσαι σόλο, να κάνεις τη σχέση της ζωής σου. Οι υπόλοιποι, που δεν είστε παντρεμένοι, ετοιμαστείτε. Γάμος ή, έστω, συμβίωση εν όψει.

Toξότης

«Είμαι ερωτευμένος, στα σύννεφα πετάω»! Η παραπάνω στροφή απ' το κλασικό κομμάτι του Αντύπα «Είμαι στα χάι μου», σου ταιριάζει τέλεια. Σεξ, περιπετειούλες, καλοπέραση, με τον Δία στον 2ο οίκο σου, προμηνύουν ότι όχι μόνο θα τα περάσεις μούρλια, αλλά και ότι, αν δεν είσαι σε μόνιμη σχέση, θα κατασταλάξεις στο σωστό ταίρι. Τέλεια;

Αnd the winner is...  Αιγόκερως 

Με τον Δία για όλο τον χρόνο στο... κεφάλι σου, αλλά και τον Ουρανό στον 5ο οίκο - αυτόν των ερώτων σου- η ερωτική σου ζωή θα απογειωθεί. Αν είσαι σε σχέση, θα περάσετε μούρλια, αν είσαι μόνος/η σου, έχεις όλες τις προδιαγραφές να δημιουργήσεις κάτι μοναδικό και σταθερό!