To 2020 έρχεται και μαζί του ριζικές αλλαγές για πέντε ζώδια: Είναι το δικό σου σε αυτά;

Το 2020 βρίσκεται προ των πυλών και φέρνει τεράστιες αλλαγές για πέντε ζώδια. Ποια, αναλύουμε αμέσως. Ταύρος Ριζικές αλλαγές παντού 

Ο Ουρανός ήδη σού έχει ζητήσει ν' αποχαιρετήσεις συνήθειες που δεν οδήγησαν πουθενά. Σου έδειξε ήδη ότι επιβάλλεται να γίνεις πιο ευέλικτος και ευπροσάρμοστος στις τωρινές συνθήκες. Από το νέο έτος, όμως -ειδικά σε περίπτωση που ακόμα δεν το έχεις πάρει... χαμπάρι- θα σου δείξει τα«δόντια» του. Είναι επιτακτική η ανάγκη να βγάλεις προς τα έξω νέα ταλέντα σου, για να ορθοποδήσεις και αυτό αφορά τόσο τα επαγγελματικά όσο και τα προσωπικά σου.

Ξέχνα τον τεμπέλικο εαυτό σου, ζήσε με πάθος την κάθε στιγμή. Ξεχείλισε από ενέργεια, άρχισε να κινείσαι -σοβαρά-, ειδάλλως τα πράγματα θα δυσκολέψουν για σένα και πολύ. Το γεγονός πως η νέα στάση που θα υιοθετήσεις στην καθημερινότητά σου μπορεί να μην ικανοποιήσει τους πάντες γύρω σου ασφαλώς και δεν χρειάζεται να σε... νοιάξει. 

Λέων Επίτευξη στόχων 

Έχεις δρομολογήσει κάποια πράγματα στο μυαλό σου και πλέον ήρθε η ώρα να τα κάνεις πράξη. Θα έχεις πολλή δουλειά όλο το έτος και ο δρόμος σου δεν θα είναι στρωμένος πάντα με ροδοπέταλα. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχεις πλείστες όσες ευκαιρίες για ν' αναδείξεις τα προσόντα σου και να αποδείξεις (εφόσον χρειαστεί) ποιος είσαι. Εξάλλου, ένας «βασιλιάς του ζωδιακού» όπως εσύ, χαρακτηρίζεται από τόλμη και... γοητεία, για να διασκεδάσω και λίγο την κόπωση που θα περάσεις.

Προσοχή, επομένως, μεγαλύτερη καθ' όλη τη διάρκεια του 2020 θα πρέπει να δείξεις και στην υγεία σου, καθώς η υπερκόπωση θα καραδοκεί.  Σε κάθε περίπτωση, οι αλλαγές που θα προκύψουν -όπως έχεις ήδη αντιληφθεί, αναφέρομαι στην καριέρα σου- θα είναι μόνο για καλό. Το νέο, το πρωτοποριακό, να σου επισημάνω για φινάλε, σου κλείνει το μάτι, άρα αν έχεις καινούριες ιδέες, θέσε τες και αυτές σε εφαρμογή. Οι πιθανότητες αποτυχίας είναι ελάχιστες και επί της ουσίας αν συμβεί κάτι τέτοιο (που το απεύχομαι) δεν θα ευθύνεσαι εσύ.

Σκορπιός Ανασύνταξη και αναμόρφωση 

Το 2020 κρίνεται κομβικό και για σένα, αφού, εκ των πραγμάτων, θα χρειαστεί ν' αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου και ν' αλλάξεις νοοτροπία. Kαι όταν λέμε νοοτροπία, εννοούμε σε όλο το φάσμα των σχέσεών σου. Από επαγγελματικές και φιλικές μέχρι ερωτικές και οικογενειακές.

Η αναμόρφωση πεποιθήσεων είναι προ των πυλών, πλην όμως κάποιοι, με την προβοκατόρικη -ενίοτε- συμπεριφορά τους, το λιγότερο, θα σε εκνευρίσουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όμως, επιβάλλεται να δείξεις ψήγματα διαλλακτικότητας, αφού κι εσύ, με την απολυτότητα που σε διακρίνει, στην τελική τι έχεις κερδίσει; Σημασία έχει να διατηρήσεις τον αυτοέλεγχό σου και να ανακαλύψεις -αν δεν έχεις ήδη- γρήγορα αντανακλαστικά, που θα εξυπηρετήσουν εσένα.

Αιγόκερως  Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν; Σόρι, δεν ισχύει για σένα. Το πρώτο, ναι και αφορά τα ερωτικά σου κυρίως. Το αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν κι όπου πάνε είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση, αλλά μην περιμένεις έτσι κι αλλιώς πως τα πάντα θα γίνουν όπως τα έχεις στον νου σου. Αν έχεις μια υγιή σχέση, το έτερόν σου ήμισυ θα πρέπει να κατανοήσει πως έχεις βιώσει επαγγελματικές ανατροπές και θα χρειαστεί να ρίξεις εκεί το βάρος σου. Διαφορετικά, σε βλέπω να παίρνεις το καπελάκι σου και να φεύγεις.

Το γεγονός ότι απ' τις 2/12 και για ένα χρόνο θα έχεις τον Δία στο «σπίτι» σου, αφενός σε αβαντάρει τρελά στα επαγγελματικά, περισσότερο απ' τον οποιονδήποτε, αφετέρου, όμως να σκέφτεσαι ότι «ουδέν μονιμότερον του προσωρινού».

Υδροχόος Eίμαστε στον αέρα 

Το ότι ήδη βιώνεις αλλαγές και στην εργασία και στον προσωπικό σου χώρο, ίσως και στη σχέση σου εσένα δεν σε φοβίζει. Τους άλλους, βέβαια, ουδείς γνωρίζει. Οι αντιλήψεις και στην περίπτωσή σου φαίνεται πως θ' αλλάξουν και ίσως γίνεις πιο σκληρός -για δικό τους και δικό σου καλό, όμως- απέναντι σε φίλους και συνεργάτες. Ακόμα και απέναντι σε συγγενείς ή στο ταίρι σου.

Τα παραπάνω βέβαια εγκυμονούν  και τον κίνδυνο να επέλθει ρήξη στις σχέσεις σου και να νιώσεις μετέωρος, πως βρίσκεσαι στον αέρα. Η εκδοχή αυτή, ωστόσο, δεν σε φοβίζει και αν χρειαστεί ν' αλλάξεις, καθ' οδόν, ακόμα μια φορά ροή πλεύσης, κανένα πρόβλημα. Το 2020 σε θέλει πρόθυμο να κάνεις ριζικές τομές στη ζωή σου. Κι αν χρειαστεί ακόμα και να μετακομίσεις στο εξωτερικό, για σένα, κανένα πρόβλημα. Για τους άλλους, πάλι δεν ορκιζόμαστε.