Πανσέληνος, έκλειψη & ορθόδρομος Ουρανός: Τι φέρουν για κάθε ζώδιο-Αναλυτικές προβλέψεις

Και ο μήνας έχει 8 αύριο κι ελπίζουμε όλοι σήμερα να γιορτάζετε τις Ιωάννες και τους Γιάννηδές σας. Ή τους εαυτούς σας! Ή όλα μαζί. Μια χαλαρή ημέρα αυτή που διανύουμε, δεν προβλέπεται όμως το ίδιο για το επταήμερο. Εξάλλου, στις 10/1 έχουμε την πρώτη Πανσέληνο του χρόνου. Στο «σπίτι» της κιόλας. Στο ζώδιο του Καρκίνου. Πλην όμως, «πακέτο» με έκλειψη Ακολουθούν οι σημαντικές ημερομηνίες του 7 ήμερου, πέραν της προηγούμενης και βέβαια αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο. 8/1 Ερμής στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς

Ένα προφητικό όνειρο και δώρα για κυριαρχικά και μεταβλητά, ιδίως του 2ου δεκαήμερου φέρνει η πολύ αβανταδόρικη αυτή θέση.

10/1 Σύνοδος Ήλιου-Ερμή στον Αιγόκερω

Αυξημένες μετακινήσεις και επικοινωνιακά αβάντα θα έχουν ξανά τα κυριαρχικά, αυτή τη φορά οι γεννημένοι στα τέλη του 2ου δεκαήμερου.

12/1 Σύνοδο Ερμή-Κρόνου στον Αιγόκερω

Τακτοποιούν όλες τους τις εκκρεμότητες τα κυριαρχικά του 2ου, ακόμα μια φορά μέσα στο 7ήμερο. Έχουν την τιμητική τους, όπως είναι ηλίου φαεινότερο.

13/1 Σύνοδος Ηλίου-Πλούτωνα-Κρόνου στον Αιγόκερω

Κυριαρχικά, τώρα τα γεννημένα στις αρχές του 3ου δεκαήμερου, θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την ημέρα για να επιβληθούν σε επαγγελματικά, οικογενειακά και όποια άλλα ζητήματα χρειάζεται. Το μυαλό τους λειτουργεί στο έπακρο σήμερα, ενώ είναι μια καλή ευκαιρία για οριστικό «κλείσιμο» και αδιέξοδων καταστάσεων σε κάθε τομέα.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στις 10/1 στον 4ο οίκο σου, σε κάνει ν' ασχολείσαι περαιτέρω με οικογενειακά θέματα. Την ίδια μέρα, δε, ο Ουρανός, ορθόδρομος στον Ταύρο, σε βάζει στην τσίτα. Ησυχία δεν προβλέπεται για σένα Κριαράκι αυτή την εβδομάδα. Αυτό όμως δεν σε απασχολεί, αφού δεν είσαι της ήσυχης λίμνης. Για να συμβιβαστείς, δε, με το ο,τιδήποτε, ούτε λόγος. Καλά λοιπόν θα κάνεις να αξιοποιήσεις τις μέρες που ευνοούν τα κυριαρχικά για να προωθήσεις τις δουλειές σου και για να καλοπεράσεις εντός, εκτός ή/και επί τα αυτά!

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ορθόδρομο Ουρανό πάνω σου εννοείται πως έχεις κάθε λόγο να νιώθεις τρισευτυχισμένος. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, βέβαια, παρότι θα μπορούσε να σε ευνοεί τρελά, συνοδεύεται και από έκλειψη. Όπερ σημαίνει ότι άλυτα θέματα και συναισθήματα που έχουν τις ρίζες τους στο κοντινό παρελθόν είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια και να πυροδοτήσουν συναισθηματικά ξεσπάσματα. Προσοχή, λοιπόν, τη συγκεκριμένη μέρα και χαλάρωσε με το ταίρι σου ή... υποψήφιο εραστή/ερωμένη το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχεις έννοιες, συναισθηματικές κυρίως το συγκεκριμένο 7ήμερο και η Πανσέληνος, αλά μπρατσέτα με τη σεληνιακή έκλειψη, δεν σε διευκολύνουν. Το καλό, ωστόσο, είναι πως φέρνουν ισορροπία στα τα οικονομικά σου και ότι σου δίνουν την ευκαιρία να τα ρυθμίσεις αποτελεσματικά για την... τσέπη σου. Αφετέρου, μπορείς να ενεργοποιηθείς παραπάνω στα επαγγελματικά. Όσο για τα ερωτικά σου που σε «καίνε», αν δεν είσαι σόλο, η σχέση σου ή θ' ανανεωθεί ή θα επέλθει οριστική κι αμετάκλητη ρήξη. Ειδάλλως, θα είσαι σ' ένταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη, όλα πάνω σου, την Πέμπτη και ρόλο-καταλύτη για να λειτουργήσεις σωστά θα παίξει το ένστικτο, η διαίσθησή σου που σπάνια λαθεύει. Μια ροπή για αισθηματική ανεξαρτησία, από την άλλη, είναι πιθανό να σε... κυριεύσει και μη σε πιάσει ο γνωστός κυκλοθυμισμός σου γιατί εσύ θα χάσεις. Διατήρησε την αυτοκυριαρχία, ακόμα και την ουδετερότητά σου στα επαγγελματικά, μη δίνεις συμβουλές σε κανένα και αξιοποίησε πέραν των ημερομηνιών που αναφέραμε στο lead πως ευνοούν τα κυριαρχικά και το Σ.Κ.

 ΛΕΩΝ

Ήλιο κι Ερμής στον έκτο οίκο σου σε αβαντάρουν, με αποτέλεσμα η αυτοπεποίθησή σου -τώρα τελευταία δεν ήταν στα... πάνω της- να απογειώνεται. Νιώθεις μεγαλύτερη ευεξία και έχεις διάθεση να κάνεις πράγματα που θα βοηθήσουν στην προσωπική σου ανάπτυξη. Για σένα, η Πανσέληνος και η έκλειψη της Πέμπτης συνοδεύονται απ' τη «βαριά», όπως κι αν το δεις, λέξη ενδοσκόπηση.  Το Σαββατοκύριακο, φυσικά, μπορείς να κοινωνικοποιηθείς, να βγεις, να διασκεδάσεις, αλλά τις υπόλοιπες μέρες σε περιμένει σκληρή δουλειά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ρομαντισμός κι εξωτερίκευση συναισθημάτων είναι η... μετάφραση της Πανσελήνου/σεληνιακής έκλειψης στις 10 του μήνα. Εκφράζεσαι με σαφήνεια και ειλικρίνεια και κυρίως στο ταίρι σου, κάτι που, εδώ που τα λέμε, δεν κάνεις και συχνά. Μη νομίζεις, όμως, ότι κάτι τέτοιο θ' αποτελέσει ντεφό. Ίσα-ίσα, οι «γενναίες δόσεις» ειλικρίνειας απ' τις οποίες συνοδεύεται η συμπεριφορά σου θα γίνουν αφορμή για να συζητήσεις καινούριες συνεργασίες ή/και για να κάνεις νέες, ενδιαφέρουσες άμεσα, γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Με την όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη στις 8 του μήνα και την Πανσέληνο και τη σεληνιακή έκλειψη στις 10/1, βγαίνεις απ' τα «κουτάκια» που έχεις φτιάξει για τον εαυτό σου και γίνεσαι πάλι παιδί. Αυτό έχει ως συνέπεια να μεταδίδεις τη χαρά της ζωής και στους συναδέλφους/προϊσταμένους σου. Παρά τη σχετική ασυνεννοησία που ενδεχομένως προκύψει, όλα θα πάνε πρίμα στα εργασιακά. Βέβαια, θέλεις μια σταθερά στη ζωή σου και αν δεν υπάρχει, στο χέρι σου είναι να δημιουργήσεις τις προοπτικές. Τώρα όμως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Πανσέληνο σε συνδυασμό με την έκλειψη Σελήνης, γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Θες να βγεις έξω, να εκφραστείς, να γλεντήσεις, να δείξεις πόσο έχεις βελτιωθεί τους τελευταίους μήνες, με την έλευση του Ουρανού στον Ταύρο - απέναντί σου. Σημασία, ό,τι κι αν αποφασίσεις, έχει να δείξεις πως η μεταμόρφωσή σου είχε σκοπό να εξελιχθείς και εσύ και οι οικείοι σου και οι συνεργάτες του. Ότι πρόκειται για κάτι που σας αφορά όλους. Ωστόσο, χρειάζεται να τακτοποιήσεις ένα οικονομικό ζήτημα που εκκρεμεί εδώ και καιρό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το γεγονός ότι αυτό το φεγγάρι θα σε χαρακτηρίζει ο ρεαλισμός μπορεί κάποιους να τους ξενίζει. Όχι όμως αυτούς που σε ξέρουν καλά. Η σύνοδος μεταξύ Ήλιου και Ερμή, στον οίκο των οικονομικών σου, σε ενθαρρύνει να μοιραστείς τις ιδέες σου, με σκοπό να αυξήσεις το εισόδημά σου. Στα ερωτικά,  το θέμα είναι να ικανοποιείσαι από τις επιλογές σου. Διαφορετικά, αντί για το ανέμελο παιδί που ξέρει το... σύμπαν όλο, θα είσαι τόσο σκληρός/ή και ψυχρός/ή απέναντι στα πάντα, που ο Θεός να φυλάει όποιον σου πάει κόντρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος και η έκλειψη Σελήνης απέναντί σου, στον Καρκίνο, φέρνουν ένταση κι αλλαγές. Από την άλλη, η σύνοδος Κρόνου-Πλούτωνα πάνω σου στις 12/1 σε δεσμεύουν να εξελιχθείς προσωπικά και ν' απαλλαγείς οριστικά απ' ο,τιδήποτε τοξικό. Είτε μιλάμε για κατάσταση, είτε για φίλο/η, είτε ακόμα και για τον/τη σύντροφό σου. Με άλλα λόγια, έπονται αλλαγές -και μάλιστα ριζικές- Αιγοκεράκι και όσο κι αν δεν είναι το καλύτερό σου, ήρθε η ώρα να πάρεις αποφάσεις. Οριστικές και αμετάκλητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλλιτεχνία, ζωτικότητα, κοινωνικότητα είναι τα χαρακτηριστικά του 7ήμερου για σένα και η Πανσέληνος σε συνδυασμό με την έκλειψη στον πολύ φιλικό αυτή τη φορά απέναντί σου Καρκίνο, σε αβαντάρουν. Κι αν σε... ξεβολεύουν ένα -ή και παραπάνω- τσακ, δεν σε πειράζει στο ελάχιστο. Εξάλλου και στα συναισθηματικά, όλα καλά φαίνεται πως θα είναι. Έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, μ' έναν/μια ίσως αγαπημένο/η απ' το παρελθόν. Εν πάση περιπτώσει, μ' ένα πρόσωπο που είχατε εκκρεμότητες και όλα λήγουν αίσια για σένα.

ΙΧΘΥΕΣ 

Η συναισθηματική σου νοημοσύνη «χτυπάει κόκκινο» μέχρι την Πανσέληνο. Η οποία όμως Πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη σε «προτρέπουν» -και το κάνεις- να λειτουργήσεις μεθοδικά και προνοητικά στα επαγγελματικά. Ωστόσο, πρέπει να κοιτάζεις το μέλλον γιατί όσα «χτίζεις» αυτές τις μέρες στα επαγγελματικά είναι με προοπτικές. Και το Σαββατοκύριακο προμηνύεται ευχάριστο, χωρίς το τρέξιμο των προηγούμενων ημερών. Όχι ίσως απαραιτήτως με γλέντια μέχρι πρωίας εκτός, αλλά με την καλύτερη παρέα στο σπίτι σου.

Κυριαρχικά/παρορμητικά: Κριός, Καρκίνος, Ζυγός, Αιγόκερως  Σταθερά: Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος Μεταβλητά/Ασταθή: Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ 2020: Σε ποια ζώδια κλείνει το μάτι ο έρωτας; 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM