Πόσο αλλάζει η (happy) αυριανή Νέα Σελήνη τη ζωή μας: Αναλυτικές προβλέψεις εβδομάδας για κάθε ζώδιο

Νέα Σελήνη αύριο στον θερμόαιμο Τοξότη και μας επηρεάζει ως τις 12 Δεκεμβρίου, οπότε κι έρχεται η λαμπερή Πανσέληνος. Ο ενθουσιασμός δεν λείπει, ενώ αυτοί που αβαντάρονται σοβαρά είναι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι. Ας δούμε όμως τις επιμέρους προβλέψεις, για να προσέχουμε τι λέμε και -κυρίως- τι πράττουμε, πότε και απέναντι τίνων... KΡΙΟΣ

Όλα του γάμου δύσκολα Κριαράκι μου, ειδικά για σένα του 1ου και του 2ου δεκαήμερου. Φουρτούνες σε οικονομικά και ερωτικά, στραπάτσες στα οικονομικά αν δεν προσέξεις μην τυχόν ξεφύγεις απ' το μπάτζετ σου, τσακωμοί με συνεργάτες και στις 28.11 κυρίως αν είσαι του 2ου... ομερτά. Μη μιλάς για τίποτα στη δουλειά σου, θα βρεις και τον μπελά σου. Εσύ, του 3ου, πάλι, λες και είσαι σε άλλον πλανήτη. Ευχάριστες εξελίξεις για ταξίδια, συναντήσεις με σημαίνοντα πρόσωπα και στο εξωτερικό, πλην όμως λίγη γκρίνια δεν θα τη γλιτώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Συμπαθητική εβδομάδα για όλους τους Ταύρους, που ιδίως με τη Νέα Σελήνη στις 26.11 «φορτσάρουν» σε οικονομικά και ερωτικά. Άλλωστε, η Αφροδίτη στον 9ο οίκο τους τούς προσδίδει επιπλέον γοητεία. Οι τού 2ου, βέβαια, τις έριδες -με γείτονες- πρέπει να τις προσέξουν για να μην εκτεθούν. Οι τού 3ου, αν ενδιαφέρονται για κάποιο πρόσωπο, καλό είναι να κάνουν τώρα την κίνησή τους - θα τους βγει σε καλό και θα το χαρούν καθ' όλους τους τρόπους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίας απέναντί σου διαμορφώνει  θετικό κλίμα και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις για να πετύχεις τα πάντα. Αν, δε, σου γίνει μια πρόταση συνεργασίας, αποδέξου την. Ίσως μάλιστα διαπιστώσεις πως υποκρύπτει κι ένα πιο προσωπικό ενδιαφέρον, κάτι που, κυρίως αν είσαι σόλο, δεν σε «χαλάει». Επικερδείς συμφωνίες, κυρίως γι' αυτούς του 1ου δεκαήμερου, επιφυλάσσει το 7ήμερο, ενώ η Νέα Σελήνη απέναντι όλων σας, σε συνδυασμό με το πέρασμα της Αφροδίτης στον 8ο οίκο σας, φέρνει σούπερ εκπλήξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Δίας στον Τοξότη πριμοδοτεί τα εργασιακά σου, που σημαίνει όμως και ότι απλώς ίσως απαλλαγείς από άχαρες ευθύνες. Να θυμάσαι, ωστόσο, ότι σε θέματα υγείας και διατροφής, το διάστημα δεν συνιστάται για δίαιτες και περιορισμούς. Η Νέα Σελήνη, πάλι, θα σε βοηθήσει να εκφραστείς ελεύθερα, ενώ φέρνει ευχάριστες εξελίξεις στη δουλειά σου. Την ίδια μέρα έρχεται και η Αφροδίτη απέναντί σου, που σε καθιστά ακαταμάχητο. Προσοχή στις 30.11 μόνο μην τυχόν το οικογενειακό κλίμα «ηλεκτριστεί» παραπάνω απ' ό,τι... χρειάζεται.

ΛΕΩΝ

Να' σου ο μεγαλοπρεπής Δίας στον φιλικό σου Τοξότη, που σε καλεί να γίνεις πιο αλέγκρος κι αυθόρμητος. Προσοχή, όμως μην ξοδευτείς παραπάνω κι αρχίσεις μετά να μετράς... φραγκοδίφραγκα. Ακόμα κι αν είναι για να εντυπωσιάσεις ένα πρόσωπο, να είσαι μετρημένος. Η Νέα Σελήνη, πάλι, αύριο, θα σε «αποσυμπιέσει», φαίνεται όμως πως θα φέρει και αλλαγές στην ερωτική σου ζωή. Προσοχή στις 30.11, ιδίως εσύ του 2ου, να μην παρεξηγηθείς από πρόσωπο που «μετράει» για σένα, λόγω παρερμηνείας μιας κατάστασης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Φαίνεται πως θα λάμψεις με την παρουσία σου σε κάποια έξοδο, κυρίως από αύριο, με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη την ίδια μέρα να μπαίνει στον 5ο οίκο σου, οπότε οι ευκαιρίες στα ερωτικά σου - να το δεις- θ' αυξηθούν κατακόρυφα. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα κληροδότημα ή βοήθεια από την οικογένειά σου. Όμως, πρόσεξε -όπως και τα περισσότερα ζώδια του 2ου δεκαήμερου-, μη χαλάσεις το καλό κλίμα από μια απροσεξία/επιπολαιότητα. Εσύ τού 3ου, πόνταρε σε μια νέα γνωριμία στα εργασιακά: θα κερδίσεις!

ΖΥΓΟΣ

O Δίας στον Τοξότη κάνει την καθημερινότητά σου πιο χαλαρή, γι' αυτό μη γίνεσαι τόσο πλεονέκτης. Κυρίως στα επαγγελματικά. Μην άγχεσαι κιόλας. Ούτως ή άλλως, το επικοινωνιακό σου χάρισμα «χτυπάει κόκκινο» τώρα κι αν δεν το παρακάνεις με την (περιβόητη) φλυαρία σου, όλα θα πάνε μια χαρά. Εσύ, του 2ου, απλώς φρόντισε να κάνεις ορθό προγραμματισμό της δουλειάς σου, ειδικά στις 30.11 γιατί εγκυμονεί υπερκόπωση. Τέλος, η Νέα Σελήνη στις 26, θα σε βοηθήσει να δικτυωθείς περισσότερο παντού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

O Δίας στον Τοξότη συμβάλλει σε θεαματική βελτίωση των οικονομικών σου. Πλην όμως όλα είναι θέμα τύχης, δεν έχουν να κάνουν με (genius) στρατηγικές σου. Οπότε, απόφευγε  τις σπατάλες. Από 'κει και πέρα, όλα θα κυλήσουν ομαλά, ανεξαρτήτως του δεκαήμερου που έχεις γεννηθεί. Μάλιστα, εσύ του 2ου κυρίως στις 30.11 -και σε αντίθεση με τα περισσότερα ζώδια τους δεκαήμέρου σου-, κερδίζεις πολλά από μια συζήτηση με οικείο σου, ενώ σε πριμοδοτεί στον έρωτα και η αυριανή Νέα Σελήνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Ο Δίας στο ζώδιό σου φέρνει εκπλήξεις κι όμορφα νέα. Η τύχη είναι με το μέρος σου και δεν έχεις παρά να «μπουστάρεις» τον εαυτό σου σε κάθε τομέα.  Εσύ, βέβαια, του 2ου, πρόσεχε μην αγχωθείς παραπάνω απ' ό,τι πρέπει και σου κρούω τον κώδωνα διότι λογαριασμοί και πληρωμές, ακόμα και έξοδα που δεν υπολόγιζες, θα «σκάσουν» άμεσα και αν δεν βάλεις προτεραιότητες, θα την «πατήσεις». Τέλος, εσύ του 3ου δεκαήμερου, έχεις ανέλπιστες ευκαιρίες να πετύχεις πολλά στα επαγγελματικά, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

O Δίας στον Τοξότη σε προστατεύει από συμπτώσεις που σε ευνοούν στα επαγγελματικά, ενώ αναμένονται και αποκαλύψεις παρασκηνιακών κινήσεων, με κύριο «πιάτο» τις προσωπικές υποθέσεις σου και την ανάμιξη τρίτων σε αυτές. Αν βέβαια έχεις να κρύψεις εσύ κάτι, μάλλον… δεν θα τα καταφέρεις, με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Το καλό, ότι η η Νέα Σελήνη, σε βοηθά να δεις με άλλο μάτι ζητήματα της δουλειάς σου, αλλά και να προσέξεις περισσότερο την υγεία σου. Και στα προσωπικά σου, τέλος, όλα καλά, όλα ανθηρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Το παρασκήνιο βρίθει στα επαγγελματικά και -ανεξαρτήτως δεκαήμερου- καλείσαι να γίνεις ακόμα πιο... πονηρός, ειδικά αναφορικά με άτομα που σου τάζουν πολλά. Η Νέα Σελήνη, στις 26, σε κάνει πιο κοινωνικό κι ερωτικό. Φλερτάρεις, τζογάρεις και δεν χάνεις. Από την άλλη, η Αφροδίτη, με τη σειρά της, ευνοεί τα εργασιακά σου. Στις 28, βέβαια, άλλο περιμένεις κι άλλο θα σου έρθει, γι’ αυτό μην τρέφεις μεγάλες προσδοκίες. Ειδικά εσύ του 1ου δεκαήμερου. Όσο για τους υπόλοιπους και κυρίως για σένα, του 3ου, στις 30.11 θα στεναχωρηθείς μ' ένα κοντινό σου πρόσωπο, αλλά θα σου... περάσει. Και πολύ γρήγορα.

ΙΧΘΥΕΣ 

Ο Δίας στον Τοξότη σού δίνει την ευκαιρία να διακριθείς ή να πετύχεις έναν από τους βασικούς σου στόχους. Ίσως μάλιστα λάβεις και την στήριξη ενός ισχυρού προσώπου, γι’ αυτό αν έχεις κατά νου να ζητήσεις μια μεγάλη χάρη, μη διστάσεις. Κυρίως αν είσαι του 1ου δεκαήμερου, θα σου έρθουν όλα πιο εύκολα, με τη Νέα Σελήνη στον 10ο και την Αφροδίτη στον 11ο οίκο σου. Και για σένα, όμως, του 2ου, τα πράγματα είναι ευνοϊκά και ιδίως στις 30.11 που για πολλούς του 2ου δυσκολεύουν. Μεταφράζω: Αξιοποίησε τη μέρα εκείνη για νέο ντιλ στα επαγγελματικά ή για να πουλήσεις/αγοράσεις ο,τιδήποτε: θα σου προκύψει «διαμάντι».