Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια έως και τις 8.1: Ποιοι αβαντάρονται και ποιοι πρέπει να προσέχουν

Φώτα εν όψει και η νέα δεκαετία μπήκε με χαμόγελα για κάποιους, για άλλους με θυμό, εντάσεις, ίσως και αδιαφορία. Ίσως και πικρία. Για να δούμε πώς μαγειρεύουν τα πράγματα τ' άστρα, τι λένε για τα ζώδια. Τι έχουμε να περιμένουμε και ποιοι πρέπει να προσέχουν έως και τις 8.1 και ειδικά από τις 3, με τη μετάβαση του εκρηκτικού Άρη στον Τοξότη. 

Για αρχή, ας πάμε στις σημαντικές ημερομηνίες της εβδομάδας

  •  2.1 Σύνοδο Ερμή με Δία στον Αιγόκερω

Μια θέση που φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και ταξίδια σε Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 1ου δεκαήμερου.

  • 7.1 Ήλιος στον Αιγόκερω σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς

Χαλάρωση κι ονειροπόληση για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους και επίσης για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς. Αυτή τη φορά του 2ου δεκαήμερου.

  • 8.1 Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα

Αναβολή μιας συνάντησης που θα ζημίωνε. Αφορά ακριβώς τα παραπάνω ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Εσύ του 1ου δεκαήμερου, στις 3.1, με τον Άρη 9ο οίκο σου, ξεφεύγεις απ' τα συνηθισμένα ενώ στις 4.1 θα έχεις μια ευχάριστη είδηση-έκπληξη στα ερωτικά και οικονομικά. Εσύ, του 2ου, καθώς αβαντάρεσαι περισσότερο με την Αφροδίτη στον 11ο οίκο σου, χαλαρώνεις. Δώσε όμως βάση γιατί με τον Ήλιο στον 10ο οίκο σου, οι ευθύνες στη δουλειά πλεονάζουν και πρέπει ν' ανταποκριθείς τάχιστα. Τέλος, για εσένα του 3ου, με την αποχώρηση στις 3.1. του Άρη από τον 8ο οίκο σου, «ξαστερώνεις» στα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ 

Γεια σου Ταυράκι, που, να το ξέρεις, μαζί με Αιγόκερους και Παρθένους είσαι ο πιο τυχερός του 2020. Για εσένα, λοιπόν, του 1ου δεκαήμερου, έπονται χρήματα που θα παίρνεις, αλλά θα δίνεις... αμέσως με τον Άρη από αύριο, 3.1, στον 8ο οίκο σου. Για εσένα, του 2ου, ισχύει το ότι έχεις αμφιβολίες για πρόσωπα και πράγματα, κοίταξε όμως να εκμεταλλευτείς το Σαββατοκύριακο -αν δεν τα κατάφερες νωρίτερα- για μια μίνι απόδραση, έστω. Για εσένα, τέλος, του 3ου, ισχύει το «εύνοια παντού», εκτός απ' τις 4.1: τότε, προσοχή στ' ατυχήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δύσκολη εβδομάδα Διδυμάκι. Για εσένα, του 1ου δεκαήμερου, η αδιαφορία του συντρόφου ή ενός συνεργάτη σου για το πώς θα πορευτείτε ή θα επιλύσετε τα θέματά σας σε τρελαίνει. Εσύ, του 2ου, μπορεί να παρεξηγηθείς στις 3.1, στις 4.1. μάλλον θα βγεις έξω και θα το «κάψεις». Εσύ, του 3ου, τη βγάζεις λίγο πιο... καθαρή. Και του 2ου φυσικά, στις ημερομηνίες που αναφέρουμε στο lead. Για να συγκεκριμενοποιήσω, για εσένα, του 3ου, θα έχεις την ευκαιρία για νέες γνωριμίες σε αισθηματικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Μια χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Άγχος και τρέξιμο για εσένα, του 1ου δεκαήμερου, στα εργασιακά, απ' τις 3.1 όμως είναι μια καλή περίοδος να ξεκινήσεις δίαιτα ή/και διατροφή - αν είσαι φουλ στις καταχρήσεις και το θέλεις όντως. Εσύ, του 2ου, γενικά αβαντάρεσαι απ' τ' άστρα, όμως, στις 3.1 πρόσεχε μην τυχόν γίνει κάποια παρανόηση με συναδέλφους/ανωτέρους. Και εσύ του 3ου, τέλους, είσαι στρεσαρισμένος με τα επαγγελματικά σου και μέχρι τις 4.1 ίσως να μην έχεις ξεμπερδέψει με υποχρεώσεις. Όμως, από 'κει κι έπειτα, θα χαλαρώσεις και θα το χαρείς. Στο μάξιμουμ.

ΛΕΩΝ 

Καταρχάς, προσοχή όλοι οι Λέοντες σήμερα και μέχρι αύριο που περνάει ο Άρης στον Τοξότη. Μια μέρα έμεινε, δε χρειάζεται να τσακωθείτε με το σύμπαν. Δεύτερον: Προσοχή, όλοι, στην υγεία σας με τον Ήλιο στον 6ο ηλιακό οίκο σας: Μπορεί να φέρει «ανεξήγητες» αδιαθεσίες. Στα επιμέρους τώρα, για σένα του 1ου δεκαήμερου, με τον Άρη απ' τις 3.1 στον Τοξότη ένα νέο πρόσωπο φαίνεται πως θα σου αλλάξει την ερωτική σου ζωή. Εσύ, του 2ου, είσαι στα καλύτερά σου! Εσύ, τέλος, του 3ου, θα κάνεις μια σημαντική γνωριμία στις 4.1.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Εντάσεις προμηνύονται, ειδικά για σένα του 1ου δεκαήμερου στις 3.1, με τον Άρη στον 4ο οίκο σου. Και οικογενειακή αναμπουμπούλα. Εσύ, του 2ου, πιο τυχερός σαφώς, στις 3 είναι πιθανό να ενθουσιαστείς μ' ένα νέο φλερτ. «Κράτα μικρό καλάθι», όμως και ειδικά αν ακούς πολλά λόγια - είναι φτώχεια ως γνωστόν και ισχύει και στην προκειμένη. Εσύ, του 3ου δεκαήμερου, τέλος, Παρθένε μου, στις 4.1 είναι πιθανό να δεχθείς μια πρόταση για περισσότερα χρήματα. Ωστόσο, σκέψου την καλά γιατί οι απαιτήσεις «πλεονάζουν».

ΖΥΓΟΣ 

Ηλεκτρισμένο και για σένα Ζυγέ, το κλίμα, ιδίως για σένα του 1ου δεκαήμερου. Πριν προλάβεις να χαρείς, ο Άρης περνά στον 3ο οίκο σου, φέρνοντας εντάσεις... βαρέων βαρών. Για σένα, του 2ου, προφανώς καλύτερα τα πράγματα, κυρίως με την Αφροδίτη, απ' τον 5ο οίκο σου, που «φροντίζει» για τη διασκέδασή σου. Τέλος, για σένα του 3ου, οι σημαντικές ημέρες της εβδομάδας είναι στις 3 και 4.1. Θα είσαι πρωταγωνιστής στις εξελίξεις στα εργασιακά και θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τα πάντα με δυναμισμό κι ετοιμότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Χαράς ευαγγέλια με τον Άρη που φεύγει απ' το «σπίτι» σου, αύριο. Μάλιστα, στις 3.1 μπαίνει στον 2ο οίκο σου, κάνοντάς σε αχόρταγο/η και για υλικά αγαθά και για σεξουαλικές «περιπέτειες». Οπότε, εφόσον δεν είσαι σόλο, προσοχή μην παραστρατήσεις. Για εσένα του 1ου δεκαήμερου, ειδικότερα, προσπάθησε να μειώσεις σπατάλες γιατί σε βλέπω να τρέχεις και να μη φτάνεις για να καλύψεις τα έξοδά σου. Εσύ, του 2ου, μην είσαι ξεροκέφαλος, θα υπάρξουν εντάσεις κι εσύ, του 3ου, ξεκουράσου. «Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στο «σπίτι» σου από τις 3.1, κυρίως εσένα του 1ου, σου δίνει όλη την ενέργεια που χρειάζεσαι για ν' αντεπεξέλθεις καταπληκτικά σε κάθε σου καθήκον/υποχρέωση. Εσύ, του 2ου, πάλι, θα γλεντάς αδιαλείπτως με το ταίρι σου χωρίς να λείπουν και τα... λοξοκοιτάσματα. Προσοχή, μην «παραπατήσεις» γιατί τ' αποτελέσματα μπορεί να μη σ' αρέσουν - τελικά. Εσύ, για φινάλε, του 3ου, δεν αποκλείεται να προγραμματίσεις ή να σου κάτσει από το πουθενά ταξίδι για το 3ήμερο των Φώτων. Προσοχή, όμως, στο μπάτζετ σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Όλοι για σένα δουλεύουν Αιγόκερε. Και στη γενέθλια περίοδό σου και με τον Δία για ένα χρόνο πάνω σου, τι άλλο να ζητήσεις... Ειδικότερα, εσύ, του 1ου δεκαήμερου όμως, με Με τον Άρη από τις 3, στον 12ο ηλιακό σου οίκο, καλό είναι να είσαι απίκο! Ετοιμοπόλεμος/η για ό,τι προκύψει. Εσύ, του 2ου, με την Αφροδίτη στον 2ο οίκο σου να σε «προσέχει» επιμελώς, και μόνος/η να είσαι στι 4.1 κι έκτοτε θα σου βρει... παρέα. Για σένα, του 3ου, τέλος, προσοχή την ίδια μέρα μην δημιουργήσεις -απ' το πουθενά- ένταση με οικείο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  

Ο Άρης, από τον 11ο οίκο σου, σε προικίζει με διάθεση να ζήσεις περισσότερες συγκινήσεις. Ειδικά εσύ, του 1ου δεκαήμερου. Εξάλλου, για όλους τους Υδροχόους ισχύει το ότι αυτή τη χρονιά έχουν τρελές πιθανότητες αν ερωτευθούν να είναι για πάντα κι αν βρίσκονται σε σχέση, να την επισημοποιήσουν. Για σένα, τώρα, του 2ου, ειδικότερα, με την Αφροδίτη ακριβώς «πάνω» σου, αβαντάρεσαι περισσότερο απ' όλα τα ζώδια ερωτικά - και απ' όλα τα δεκαήμερα. Εσύ, του 3ου, προσοχή στις 4.1: Πιθανό να προκύψει επαγγελματική έριδα.

ΙΧΘΥΕΣ 

Αυτές οι «ενοχλητικές» λεπτομέρειες που σε προσγειώνουν στην πραγματικότητα θα ήθελες να εξαφανιστούν. Ιδίως στα ερωτικά, που θες να ζήσεις το όνειρο. Το ζήσεις, δεν το ζήσεις, εσύ, του 1ου, με τον Άρη στον 10ο οίκο σου, ετοιμάσου για νέες φουρτούνες στα επαγγελματικά. Εσύ, του 2ου, στις 3.1 ετοιμάζεσαι να ζήσεις μια ερωτική περιπέτεια. Είναι πιθανό, καλύτερα όμως όλα για σένα που έχεις σχέση: Αυτή τη μέρα θ' «απογειωθεί». Εσύ, του 3ου, στις 4.1 ίσως στεναχωρηθείς στα ερωτικά σου. Μπόρα είναι όμως, θα περάσει...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ Ζώδια: Ετήσιες προβλέψεις 2020

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM