Ποια ζώδια φοβούνται περισσότερο τον έρωτα; (pics)

Ο έρωτας είναι ένα απ΄τα πιο όμορφα και δυνατά συναισθήματα που μπορεί να βιώσει κανείς. Ακόμα και βιολογικά, οι ορμόνες που εκκρίνονται όταν είμαστε ερωτευμένοι αρκούν για να μας κάνουν χαρούμενους και πιο παραγωγικούς.

Ωστόσο, υπάρχουν εκείνοι που τον αποφεύγουν και δυσκολεύονται να δεσμευτούν και να επενδύσουν ουσιαστικά σε έναν άλλον άνθρωπο. Συνήθως από φόβο!

Δεν ξέρω αν παίζει πάντοτε ρόλο το ζώδιο, αλλά σίγουρα, τα ζώδια που θα συναντήσεις παρακάτω είναι εκείνα που θα δεις πιο σπάνια σε μακροχρόνιες σχέσεις. Ενώ, κατά πολλούς, όσοι ανήκουν σ'αυτά τα ζώδια προτιμούν - και επιλέγουν - πιο περιστασιακές σχέσεις, αλλάζοντας διαρκώς συντρόφους.

Έτσι, είναι πιο πιθανό να τους δεις σε μικρότερες σχέσεις και φυσικά, να είναι πιο συγκρατημένοι συναισθηματικά.

Παρακάτω λοιπόν, δεν θα βρεις τον κανόνα, αλλά σίγουρα θα συναντήσεις ορισμένες ομοιότητες και θα ξέρεις ποια ζώδια φοβούνται περισσότερο να ερωτευτούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και ο Σκορπιός δίνει την εικόνα του αναίσθητου, κατά βάθος, είναι μια ευαίσθητη ψυχή που αντιμετωπίζει με βαθιά τον έρωτα και για εκείνον, κάθε χωρισμός είναι και ένας μικρός θάνατος. Αποτελεί το τρανό παράδειγμα  του ανθρώπου που καταπιέζει τα συναισθήματα του με το φόβο μη τον συνεπάρουν. Σταδιακά, τα παθήματα γίνονται μαθήματα για τον σκορπιό και καταλαβαίνει για ποιους τελικά αξίζει να πληγωθεί. Μέχρι τότε, απέχει όσο μπορεί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης ξέρει να παίζει πολύ καλά το παιχνίδι του έρωτα. Αποτελεί πηγαίο ταλέντο θα λέγαμε! Έχει το όνομα του «κακού παιδιού», το οποίο παίζει μπαλίτσα χωρίς να δένεται συναισθηματικά και φεύγει όποτε εκείνος θέλει χωρίς δεύτερη σκέψη. Έχεις αναλογιστεί όμως, πόσα βέλη μπορεί να έχει φάει για να υιοθετήσει μια τέτοια συμπεριφορά;

 

 

ΔΙΔΥΜΟΣ 

Ο Δίδυμος χειρίζεται τους μικρούς, ανούσιους χωρισμούς για πλάκα. Στα ουσιώδη όμως κάπου το χάνει, «κομπλάρει», «χάνει τη γη κάτω απ'τα πόδια του». Ο Δίδυμος όταν ερωτεύεται χάνει τον έλεγχο, για αυτό και επιλέγει, παρά την τρελή και έντονη φύση του, να παραμένει συγκρατημένος στα συναισθηματικά του, χωρίς πολλά λόγια. Προτιμάει τα μοναχικά ταξίδια με εφήμερους παρτενέρ παρά να «πέφτει στα πατώματα» με το παραμικρό.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έπαθε νωρίς και έμαθε. Και έκτοτε, κρατάει πολλές «πισινές». Ωστόσο, όσο ανεξάρτητος και να θέλει να δείχνει, είναι πέρα για πέρα συναισθηματικός και ρομαντικός και αποζητά με κάθε ευκαιρία κάτι δυνατό. Απλά, το σοκ απ΄το παρελθόν τον αναγκάζει να φοράει το προσωπείο του απόμακρου γιατί δεν θέλει να ξανά πληγωθεί.

 

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM