Πανσέληνος στις 12/12 στους Διδύμους: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο - και για όλη την εβδομάδα

Ανήμερα του Αγίου Σπυρίδωνα, μεθαύριο δηλαδή, 12/12 στις 7:11 π.μ. η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της. Η Πανσέληνος αρχίζει σιγά-σιγά να λάμπει στις 19° 51’ Διδύμων, επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς δηλαδή και κυρίως του 2ου δεκαήμερου, έχετε μάτια και αυτιά ανοικτά και όλες τις αισθήσεις σας οξυμένες -κατά το δυνατόν. Βέβαια, η συγκεκριμένη θέση επηρεάζει το ίδιο και όσους έχουν ωροσκόπο ή πολυαστρία σε ένα/ή/και περισσότερα απ' τα παραπάνω ζώδια. 

Ας εξετάσουμε, λοιπόν, την επιρροή της σε κάθε ζώδιο χωριστά. όπως μας τη «μετέφρασαν» τ' άστρα. Επιρροή που, ως γνωστόν, έχει διάρκεια μεγαλύτερη της μιας βδομάδας - στην καλύτερη. 

ΚΡΙΟΣ 

Eυελιξία μεν, λόγω Διδύμου, ασυνεννοησία, δε, προμηνύει για σένα η Πανσέληνος. Ο ενεργός Ποσειδώνας, μάλιστα, σε οδηγεί να ενισχύσεις το «ηλεκτρισμένο κλίμα» ανάμεσα σε σένα και ένα ή περισσότερα μέλη της οικογένειάς σου. Κάνε διάλογο, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και οργάνωσε νέα πλάνα για τα επαγγελματικά σου. Εσύ, του 1ου δεκαήμερου να περιμένεις σούπερ ευκαιρία για τη δουλειά σου. Εσύ, δε, του 3ου, να μην είσαι απόλυτος/η στα «θέλω» σου και μην πρεσάρεις τόσο ασφυκτικά το ταίρι σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Δίδυμοι δεν είναι το καλύτερό σου, πόσω μάλλον με full moon πάνω τους. Φουντώνουν για τα καλά οι ανασφάλειες σου ιδιαίτερα για τα οικονομικά στα οποία «στοχεύει» η  Πανσέληνος. Ωστόσο, ποντάροντας και εσύ στον διάλογο, ξεμπλοκάρεις και ψυχολογικά και οικονομικά, αφού πλέον σε διακατέχει το αναγκαίο πνεύμα προσαρμοστικότητας που σου ζητάει απ' όταν μπήκε στο ζώδιό σου ο Ουρανός. Με τη δε Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, καταλαγιάζεις πιο ώριμα σε αποφάσεις και σε σχέδια για την πορεία σου. Τέλος, το τρίγωνο Δία- Ουρανού προσφέρει αέρα ανανέωσης και στα αισθηματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Ο αδιαμφισβήτητος σταρ αυτής και της ερχόμενης εβδομάδας, με τη λαμπερή Πανσέληνο πάνω σου και ειδικά, όπως ανέφερα στο lead, αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο. Το ανήσυχο πνεύμα σου γίνεται εντονότερο κι αποφασίζεις να ξορκίσεις μια και καλή το παρελθόν, κυρίως όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή. Πρόσεχε μόνο γιατί είναι και ο... απατηλός Ποσειδώνα που θα σου δώσει μια θολή εικόνα για κάποιο πρόσωπο, ενδεχομένως και νέο. Μπορεί να πέσεις τελείως έξω στις εκτιμήσεις σου, άρα, γι' αρχή, πρόσεχε τι λες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Αυτό το φεγγάρι και με τη συμβολή της Πανσελήνου, ο περιβόητος κυκλοθυμισμός σου οργιάζει. Παράλληλα, όμως, οριοθετείς καλύτερα τις σχέσεις σου και κρατάς αποστάσεις ασφαλείας απ' ό,τι δεν σου αξίζει ή δεν σου ταιριάζει. Νέες γνωριμίες, φιλίες, δικτύωση και ευκαιρίες να καλωσορίσεις καινούριους ανθρώπους αναμένονται ακόμα, με το τρίγωνο Δία – Ουρανού. Κυρίως, δε, αν ανήκεις στο πρώτο δεκαήμερο, το κλίμα στα αισθηματικά είναι μυστήριο. Ήρθε, όμως, η ώρα να πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις, οπότε μην τις αναβάλεις.

ΛΕΩΝ

H Πανσέληνος στους Διδύμους είναι θετική για σένα και μάλιστα σού δίνει αβάντα να διακριθείς στο socializing. Βγες έξω, λάμψε με τη γοητεία σου και κέρδισε το σύμπαν, προμοτάροντας επαγγελματικά -και όχι μόνο- πλάνα σου. Παράλληλα, βέβαια, δέχεσαι και κάποιες «βολές» από άτομα που σε ζηλεύουν, ενώ υπεραγχώνεσαι για τα εργασιακά. Όμως, έχεις συμμάχους και εδώ, οπότε δεν έχεις να φοβάσαι απολύτως τίποτα και κανένα. Και στα αισθηματικά, με τον Ερμή από τον Τοξότη, βρίσκεις ανάλογη ανταπόκριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Τρέχεις και δεν φτάνεις, αλλά το δημιουργικό τρέξιμο φέρνει και άγχος. Σε αυτό το κλίμα, βέβαια, όπως κατάλαβες σε βάζει η Πανσέληνος. Τα επαγγελματικά είναι το πρώτο σου μέλημα τώρα κι αυτό για να ξεκουραστείς τα Χριστούγεννα πια, παρέα με την οικογένεια ή/και το ταίρι σου. Έτσι, φορτσάρεις. Η ανασφάλεια, βέβαια και λόγω του ενεργού Ποσειδώνα σε κυριεύει, αλλά με το στρες τι κερδίζεις; Τίποτα. Στον έρωτα διεκδικείς τα «θέλω» σου και τα κατακτάς. Απολαμβάνεις, δε, τα πάντα όπως τους (και σου) αξίζει.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στον Τοξότη σε πριμοδοτεί και σου θέτει νέο στόχο: Να διευρύνεις τους επικοινωνιακούς κι επαγγελματικούς σου ορίζοντες. Προσοχή, όμως, στην υγεία σου γιατί δεν σε βλέπω καλά με τις ιώσεις που κυκλοφορούν. Από την άλλη, η Πανσέληνος φέρνει εντάσεις κι αστάθεια στις σχέσεις με οικείους σου, οπότε, ακόμα μια φορά, πρώτα να σκέφτεσαι και μετά να μιλάς. Στα αισθηματικά τώρα, πόνταρε στην ανανέωση. Αυτό, ωστόσο, θα το πετύχεις μόνον αν αποβάλλεις ζήλειες, πάθη και πισωγυρίσματα σε ό,τι φάνηκε εκ του αποτελέσματος πως δεν σε ωφελεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Πανσέληνος στους Διδύμους -δεν είναι και το καλύτερό σου- φέρνει στην επιφάνεια έκτακτα έξοδα. Έξοδα, που, όπως εξάλλου είναι λογικό, σε αναστατώνουν. Σημασία όμως έχει ν' αντιμετωπίσεις τα πάντα με ψυχραιμία. Έτσι κι αλλιώς, το να λειτουργήσεις «σκληροπυρηνικά» δεν έχει κανένα νόημα. Άρα, βάλε κάτω τη λογική και κάνε αντίστοιχες κινήσεις. Αναφορικά με τα προσωπικά σου, πάντως, δεν πρέπει να έχεις παράπονο. Αν μειώσεις τις ζηλίτσες, το κλίμα ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου θα είναι σκέτη... πυρκαγιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Όπως σου έγραφα και την προηγούμενη εβδομάδα, δεν υπάρχει λόγος να τα βάφεις μαύρα που έφυγε ο Δίας απ' το σπίτι σου. Εσύ καλωσορίζεις, με δόξα και τιμές, τον Ερμή στο ζώδιο σου και βγαίνεις για τα καλά από το καβούκι σου, έχοντας την επιθυμία να εκφραστείς, να μοιραστείς τις σκέψεις σου, να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις κόσμο. Και guess what: Θα τα κάνεις όλα αν μετριάσεις τις σπατάλες! Η Πανσέληνος στους Διδύμους, βέβαια, φέρνει συγχύσεις στα οικονομικά, αλλά, πίστεψέ με: θα βελτιωθούν και πολύ σύντομα.

AIΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Πανσέληνο, σκέφτεσαι πως είτε θα κάνεις τώρα κάποια πράγματα, είτε ποτέ και έτσι είναι. «Σκληραίνεις», θέτεις τους όρους σου, παθιάζεσαι, αλλά, τελικά, βρίσκεις δικαίωση στις πρωτοβουλίες που παίρνεις από πρόσωπα που παίζουν ρόλο-καταλύτη στη δουλειά σου. Εννοείται, ακριβώς αυτό, σου δίνει ηθική ικανοποίηση. Αν μη τι άλλο. Στα προσωπικά σου τώρα, πάλι τα πράγματα αλλάζουν και κινείσαι σύμφωνα με ό,τι νιώθεις πως σου κάνει καλό. Αν αυτό σημαίνει «αντίο» σε κάποιο πρόσωπο, το εκφράζεις - με χαρακτηριστική ευκολία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Μετά τις αλλεπάλληλες αλλαγές που έζησες, νιώθεις ξανά δυνατός. Η Πανσέληνος μάλιστα κάνει αρκετά ερωτική την ατμόσφαιρα των ημερών, αν και τα αισθηματικά σου θα βελτιωθούν επί της ουσίας από τις 20/12. Ο τελευταίος μήνας του έτους σε θέλει να κλείνεις οριστικά κεφάλαια με πρόσωπα που δεν σου προσέφεραν τίποτα. Παράλληλα, έχεις εκλάμψεις κοινωνικότητας που σε αβαντάρουν σοβαρά όσον αφορά νέα σου επαγγελματικά πλάνα. Προσοχή, όμως, στο πώς λειτουργείς... παρασκηνιακά, μπορεί να σου βγει σε κακό.

ΙΧΘΥΕΣ 

Το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στα επαγγελματικά και σε οικογενειακά θέματα που χρήζουν ειδικών χειρισμών. Ο δε Ερμής στον Τοξότη «επικοινωνεί» τα επαγγελματικά σου  και είσαι συνεχώς σε επαφές και συμφωνίες, κάτι που σ' ευχαριστεί. Η Πανσέληνος στους Διδύμους, βέβαια, προκαλεί ασυμφωνίες με τα άτομα που συμβιώνεις, ενώ δεν λείπουν και κάποια συναισθηματικά μπλοκαρίσματα από την πλευρά σου. Μην ανησυχείς, όμως: στο τέλος θα το απολαύσεις στο μάξιμουμ - και εσύ και το ταίρι σου!