Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 24/1: Πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο; Αναλυτικές προβλέψεις 7ήμερου

Νέα Σελήνη στις 24 Ιανουαρίου στον Υδροχόο, που πρακτικά σημαίνει εκ νέου έναρξη του 2020. Είναι εξάλλου η πρώτη μετά τις εκλείψεις και ημερολογιακά ταυτίζεται με την παραμονή της κινέζικης πρωτοχρονιάς. Πώς όμως θα επηρεάσει πριν και μετά το κάθε ζώδιο; Ποια μπορούν να περιμένουν ανανέωση και καινούρια ξεκινήματα σε κάθε τομέα της ζωής τους; Ας δούμε κάθε ζώδιο αναλυτικά.  ΚΡΙΟΣ 

Αλλαγές στα οικονομικά και «ψυχρολουσίες» όμως για εσάς του 1ου  δεκαήμερου, παράλληλα, όμως και άφθονο φλερτ. Εσείς του 2ου, κάνετε μια συζήτηση με όποιον χρειάζεται στις 25/1 γιατί έχετε μπερδέψει πρόσωπα με τη στάση σας. Τέλος, για εσάς, του 3ου δεκαήμερου, προμηνύονται ιδιαίτερα «ζωηρές» νύχτες με το ταίρι σας ή με κάτι νέο. Με κάτι νέο που όμως θα προκύψει πολύ ωραίο. Προσοχή στις 23/3 διότι παίζει δυνατά το ενδεχόμενο να εκνευριστείτε με κάποιον/α συνεργάτη/ιδα, ανώτερο/η.

ΤΑΥΡΟΣ 

Σύγκρουση συμφερόντων και όταν σας «αγγίζουν» στα οικονομικά, ειδικά καθώς έχετε ξεχωριστή σχέση με το χρήμα, και θα γίνετε κυριολεκτικά ταύροι σε υαλοπωλείο. Αναφέρομαι σε εσάς του 1ου δεκαήμερου, που επιχειρείτε να εξισορροπήσετε καταστάσεις αυτό το διάστημα. Καθόλου εύκολο, όπως και για εσάς του 2ου, που πάντως είστε σε καλή φάση. Γι' αυτό, άλλωστε και ξοδεύετε αβέρτα! Εσείς, για φινάλε, του 3ου, στις 23/1 μπορείτε να κάνετε μια διερευνητική κουβέντα ή συνάντηση που αφορά στα επαγγελματικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Πιθανό να χρειαστεί να ταξιδέψετε γύρω στις 23/1, όχι όμως για pleasure, αλλά για business. Για να τακτοποιήσετε μια υπόθεση που ενδεχομένως εκκρεμεί καιρό τώρα κι αναφέρομαι σε εσάς, του 1ου δεκαήμερου. Εσείς, του 2ου, αλλά και του 1ου, σε μικρότερο βαθμό όμως, με τη Νέα Σελήνη ίσως πάρετε μια απόφαση-σοκ για τον περίγυρό σας.  Ανοίγοντας κιόλας λίγο νωρίτερα ή την ίδια μέρα ή (το πιθανότερο) στις 25/1 «μέτωπο» με οικείο σας πρόσωπο. Προσοχή στις εξάρσεις (σας) λοιπόν. Για εσάς, του 3ου, όλα... cool.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Στις 24/1, με τη Νέα Σελήνη, για εσάς, του 1ου, το αίμα θ' αρχίσει να βράζει, με τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας να τρελαίνουν κόσμο! Για εσένα, του 2ου, άγρια τα πράγματα. Στις 23/1 θα έχετε εργασιακές εντάσεις, αλλά μη φοβάστε να μιλήσετε. Το ίδιο ισχύει και για τις 25/1: Αν διαπιστώσετε ότι κάποιοι/ες ξεπερνάνε τα όρια, πείτε τα πράγματα με τ' όνομά τους και μόνο χαμένοι δεν θα βγείτε. Εσείς, του 3ου, στις 23/1 θα βιώσετε έναν άλφα... κυκλοθυμισμό, γενικά, ωστόσο, θα είστε καλύτερα απ' τα άλλα 2 δεκαήμερα.

ΛΕΩΝ 

Με τη Νέα Σελήνη, πολλοί θα επιχειρήσουν να εντείνουν τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, ενώ δεν αποκλείεται να προκαλέσετε οι ίδιοι οριστικές ρήξεις μαζί τους. Για εσάς του 1ου βέβαια ο λόγος. Για εσάς του 2ου, με τον Άρη στον 5ο οίκο σας, τουλάχιστον στο ερωτικό κομμάτι δεν φαίνεται να σας αγγίζει τίποτα. Καλώς ή κακώς, εσείς του 3ου, θα τρελαθείτε στη δουλειά, ενώ ίσως προκύψει και τσακωμός με το ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

 Η Αφροδίτη απέναντί σας συντελεί στο ν' ακούγεστε όπου επιδιώκετε. Κυρίως, εσείς, του 1ου δεκαήμερου. Στις 23 είναι πιθανό να γίνει κάτι στη δουλειά που θα σας αγχώσει/αποσυντονίσει. Για εσάς, του 2ου, στις 24/1 η τύχη θα είναι με το μέρος σας, κυρίως στα ερωτικά. Στις 25/1 ίσως φιλοξενήσετε κόσμο χωρίς να το θέλετε ή μπείτε σε έξοδα άνευ λόγου. Για εσάς, του 3ου, στις 23/1 είναι πιθανό να τσακωθείτε με οικείο σας, αλλά με τη Νέα Σελήνη θα μονιάσετε. Στις 25, ίσως «ξεβολευτείτε» από κάτι, αλλά θα είναι για καλό.

 

ΖΥΓΟΣ 

Εσάς, του 1ου, η Νέα Σελήνη σάς βάζει στο τριπάκι να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό ή να σταματήσετε να κάνεις παραχωρήσεις, κάτι που προφανώς θα σας βγει σε καλό, αρκεί να μη φλυαρείτε άσκοπο. Εσείς, του 2ου, στις 25/1 προσέξτε μην τσακωθείτε άγρια με πρόσωπο που εκτιμάτε κιόλας ιδιαίτερα. Εσείς, τέλος, του 3ου, πιο τυχεροί απ' τους προηγούμενους, ειδικά στις 25/1  θα αισθανθείτε πιο χαλαροί κι ερωτικοί. Ξεχάστε κάθε σκοτούρα κι απολαύστε το.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη αφήνει στο πέρασμά της μια αίσθηση πληρότητας κι ευχαρίστησης. Φυσικά θα υπάρξουν και κάποια «υπερβολικά» αιτήματα για βοήθειες ή αγορές από πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος. Εσείς, του 2ου, κάνετε ένα… ψυχικό, αφού έτσι κι αλλιώς θα τους το «χτυπάτε» για χρόνια, αποκτώντας πλεονέκτημα στις οικονομικές διαπραγματεύσεις σας. Εσείς, του 3ου και με Ήλιο και με Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, να περιμένετε αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον, τις οποίες καλό θα ήταν να προκαλέσετε εσύ…

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Στις 24, με τη Νέα Σελήνη, καλό θα ήταν να γίνετε πιο ανοιχτόμυαλοι/ες και να βλέπετε πιο μακριά, ώστε να κάνετε μια ουσιαστική νέα αρχή. Για εσάς, του 2ου, στις 23/1-24/1 θα έχετε τρελή εύνοια στα αισθηματικά, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να αξιοποιήσετε δεόντως αυτό το διάστημα. Εσείς, τέλος, του 3ου, κρατάτε «μικρό καλάθι» σε επαγγελματικά, ερωτικά και οικογενειακά και να μην προτρέχει η γλώσσα της σκέψης. Με άλλα λόγια, κρατήστε και κάτι για τον εαυτό σας. Στις 25/1, όπως και να 'χει, θα περάσετε τέλεια.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  

Στις 23/1 μια δυσάρεστη έκπληξη που έχει να κάνει με οικονομικά ή ερωτικά, θα σας βγάλει απ' τα ρούχα σας, ενώ με τη Νέα Σελήνη θα νιώθετε ότι πατάτε σε φλεγόμενη Γη. Για εσάς του 3ου ο λόγος σαφώς. Για εσάς του 2ου, επιβάλλεται να ασχοληθείτε με το παρασκήνιο στα επαγγελματικά: «Βρίθει» κι αν δεν ξεκαθαρίσετε άμεσα καταστάσεις, μπορεί και να γίνετε «εξιλαστήριο θύμα»... καλοθελητών. Για εσάς, του 3ου δεκαήμερου, τα νέα είναι απρόσμενα καλά - στα ερωτικά. Κυρίως στις 25/1. Με τη Νέα Σελήνη, όμως, καθώς ο Υδροχόος σάς πάει και λίγο «κόντρα», θα δείτε αλλαγές που δεν θα σας αρέσουν.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Εσείς, του 1ου, «καλείστε» να βγείτε έξω, αφού σας περιμένουν νέες, πολλά υποσχόμενες γνωριμίες, τόσο φιλικές, όσο και ερωτικές. Από την άλλη, η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας, σας δίνει την ευκαιρία να κλείσετε «λογαριασμούς» με το παρελθόν. Εσείς, του 2ου, με τον Άρη πια στον 11ο οίκο σας, θα κάνετε επίσης γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Προσοχή, όμως, σε... τσακωμούς - ιδίως στα ερωτικά.  Στις 25/1, πάρτε ένα ρίσκο: Θα σας βγει σε καλό. Τέλος, εσείς, του 3ου, στις 23/1 και στις 24, με τη Νέα Σελήνη, θα έχετε τάσεις εσωστρέφειας. Στις 25/1, όμως, «πετάτε»: Θα είστε καλύτερα από ποτέ.

 

ΙΧΘΥΕΣ 

Περίεργα εξελίσσεται το 7ήμερο, ψαράκια μου. Για εσάς, του 1ου, η Νέα Σελήνη «προδιαγράφει» εντάσεις στα επαγγελματικά και εδώ σημασία έχει να διαφυλάξετε, πάση θυσία, τα κεκτημένα σας. Εσείς, του 2ου, με τον Άρη στον 10ο οίκο σας, με τη σειρά σας θα νιώθετε παντού «ηλεκτρισμένη» την ατμόσφαιρα και κυρίως στα επαγγελματικά. Επομένως, συγκρατηθείτε για να μη βγείτε χαμένοι. Στις 25/1, δε, ένα «εχθρός» απ' τα παλιά επανεμφανίζεται και ίσως σάς «απειλήσει» πολλαπλά. Εσείς, του 3ου, τέλος, στις 23/1 ίσως αποφασίσετε να απομακρυνθείτε οριστικά από έναν οικείο σας. Μετά τη Νέα Σελήνη, όμως, στις 25/1, θα επανέλθετε και θα επανεκτιμήσετε πρόσωπα που σας έχουν στηρίξει. Και συναντώντας τα, αν σας δοθεί η ευκαρία.

AΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM