Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις- Πώς μας επηρεάζει η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα - Υδροχόου

Ζώδια: Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου θα επηρεάσει πολλά ζώδια όσον αφορά στη σχέση τους με άλλους.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις...

ΚΡΙΟΣ: 

Είναι ευκαιρία να κάνεις πράγματα που θα σε βγάλουν από τη στασιμότητά σου. Καλό θα ήταν να μην ανοίγεις όλα τα χαρτιά σου και να κρατήσεις πράγματα για σένα. Στη προσωπική σου ζωή οι παρεξηγήσεις θα έχουν την τιμητική τους γι' αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Στα οικονομικά σου τα πράγματα θα πάνε καλά, αλλά αν θες να κάνεις κάποια επένδυση θα πρέπει να το σκεφτείς, καθώς στο σπίτι εμφανίζονται αλλαγές και θα πρέπει να τις χειριστείς ανάλογα.

ΤΑΥΡΟΣ:

Άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σου, αρχίζουν και θέλουν περισσότερο την προσοχή και τον χρόνο σου. Έχε μάτια και αυτιά ανοιχτά, γιατί μπορεί να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν τις περίμενες. Σε προσωπικό επίπεδο αρχίζεις να ξεκλέβεις λίγο χρόνο για να κάνεις δραστηριότητες που σε γεμίζουν και σου παρέχουν ενέργεια και ευεξία. Να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα προκύψει μια νέα γνωριμία. Επειδή ενδέχεται να μπεις σε πειρασμό για να κάνεις αγορές, καλό θα ήταν πριν βγάλεις λεφτά από το πορτοφόλι σου να σκεφτείς εάν  όντως χρειάζεσαι να αγοράσεις κάτι. Τέλος, προσπάθησε να αποφύγεις έντονες συζητήσεις και διαπληκτισμούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: 

Θ' αρχίζεις να αισθάνεσαι μια κούραση σωματική και ψυχολογική γι' αυτό καλό είναι να  ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου. Στον αισθηματικό τομέα θα τα πας καλά είτε είσαι σε σχέση είτε όχι. Αρχίζεις  να γίνεσαι πιο κοινωνικός και ανοιχτός σε νέες εμπειρίες. Όσον αφορά στα οικονομικά σου, φαίνεται πως δεν έχεις πάρει και τις πιο κατάλληλες αποφάσεις, δεν είναι αργά όμως, να διορθώσεις πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: 

Πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην υγεία και στην ευεξία σου, προκειμένου να υλοποιήσεις τα σχέδια που κάνεις. Προσπάθησε να δείχνεις κατανόηση στα όσα σου εκμυστηρεύονται οι άλλοι και να αντιμετωπίζεις με κατανόηση τα προβλήματά τους. Στα αισθηματικά σου θα τα πας καλά , καθώς η δουλειά που έχεις κάνει στη σχέση σου αποδίδει και τα αισθήματά που έχετε ο ένας για τον άλλο μοιάζουν να είναι πιο δυνατά. Στα οικονομικά σου μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Τέλος, στη δουλειά ίσως υπάρξουν κάποιες εντάσεις με συναδέλφους που δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν ότι η συμπεριφορά τους ενοχλεί.

 ΛΕΩΝ: 

Σιγά-σιγά αρχίζεις και κλείνεις υποθέσεις του παρελθόντος. Δείχνεις να μπορείς να διορθώνεις πολλά από τα λάθη τα οποία προκύπτουν, ακόμα και εκείνα που είναι φαινόντουσαν δύσκολο να διορθωθούν. Αν βρίσκεσαι σε μακροχρόνια σχέση, θα κάνεις κάποιες κινήσεις που θα την κάνουν πιο δυνατή και θα της βάλουν πιο γερά θεμέλια. Μερικοί από τους πιο κοντινούς σου φίλους, θα σε γεμίσουν ευτυχία και ζεστασιά. Στα επαγγελματικά σου φτιάξε ένα σχέδιο που θα σε κάνει ευτυχισμένο και ακολούθησέ το. Πες ναι σε προσκλήσεις και δες τι ευκαιρίες μπορείς να δημιουργήσεις εσύ για τον εαυτό σου. Ψάξε να βρεις έμπνευση σε νέα πρόσωπα και καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: 

Μην αναλάβεις νέες ευθύνες και μην γεμίζεις το πρόγραμμά σου με καινούρια πράγματα. Πρώτα τελείωσε όσα έχεις αρχίσει. Δεν είναι κακό να ζητάς βοήθεια από άλλους ανθρώπους ή να πεις όχι όταν σου ζητήσουν να κάνεις κάτι. Στα αισθηματικά σου ήρθε η στιγμή να αφήσεις να σε φροντίσουν και εσένα για λίγο οι άλλοι. Τέλος, στα επαγγελματικά σου για να μπορέσεις να αποδώσεις στη δουλειά, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, το τί είναι αυτό που φιλοδοξείς να πετύχεις. Μην συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σε βοηθούν να εξελιχθείς σαν άνθρωπος. Η ζώνη ασφαλείας, καμιά φορά είναι μεγάλη παγίδα.

ΖΥΓΟΣ:

Επειδή εντοπίζεις τα λάθη των άλλων, δεν σημαίνει πως μπορείς να τους κάνεις και να τα διορθώσουν. Χρειάζεται υπομονή και κατανόηση με τους άλλους. Γνωριμίες με νέα άτομα θα σε βοηθήσουν, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. Στον αισθηματικό τομέα, ίσως ήρθε η στιγμή για ένα διάλειμμα. Φαίνεται πως πράγματα που σε έκαναν ευτυχισμένο στο παρελθόν, δεν σε ικανοποιούν πια με τον ίδιο τρόπο. Τέλος, δουλεύεις πιο σκληρά από ποτέ , αλλά φαίνεται πως η ανταμοιβή είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζεις. Κάτι νέο φαίνεται στον ορίζοντα. Ετοιμάσου να το υποδεχτείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: 

Πρέπει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τί είναι ακριβώς αυτό που θες για να μπορέσεις να πετύχεις πολλά και σε προσωπικό, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αισθάνεσαι ότι η πίεση είναι κάπως λιγότερη και βρίσκεις επιτέλους λίγο παραπάνω χρόνο για να χαλαρώσεις. Αισθηματικά έχει έρθει η ώρα να βάλεις προτεραιότητα εσένα και την ευτυχία σου. Δεν είναι εγωιστικό το να βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου. Ίσως είναι ώρα και για έναν απολογισμό. Να δεις τι έγινε τους τελευταίους έξι μήνες, τί πήγε καλά και τι όχι. Στα επαγγελματικά σου ήρθε η ώρα να βάλεις πάνω από τους άλλους τον εαυτό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ: 

Ήρθε η στιγμή να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και ασχολήσου με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Κάνε ένα ξεσκαρτάρισμα στο πρόγραμμά σου. Δες αν όντως αξίζουν όλα αυτά στα οποία έχεις δεσμευθεί. Μπορεί να έχεις μια ξαφνική ιδέα - ενόραση σχετικά με ένα θέμα που σε απασχολεί και να βρεις επιτέλους την λύση που αναζητούσες όλον αυτόν τον καιρό. Δώσε παραπάνω προσοχή στα οικονομικά σου αυτές τις μέρες και προσπάθησε να μην ξοδεύεις αλόγιστα. Είναι πολύ σημαντικό να είσαι ομαδικός παίκτης στην δουλειά και να προσπαθείς να βελτιώνεται όλη η ομάδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Βρες χρόνο για να κάνεις κάτι μόνο για σένα, χωρίς να χρειάζεται να είσαι περιτριγυρισμένος από άλλους. Μόνο εσύ και οι σκέψεις σου. Μην σπαταλάς την ενέργειά σου σε άσκοπες διαφωνίες προσπαθώντας να πείσεις τον άλλο πως έχεις δίκιο, σε κρατά πίσω και δεν σε αφήνει να δεις τον κόσμο που κρύβεται μπροστά στα μάτια σου. Μην παίρνεις συμβουλές από δέκα διαφορετικές μεριές, αντιθέτως αναζήτησε τις συμβουλές των ανθρώπων που ξέρεις ότι όντως νοιάζονται για σένα και ενδιαφέρονται για την προσωπική σου εξέλιξη και πρόοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Αν νιώσεις ότι πρέπει να οριοθετήσεις και πάλι τα προσωπικά σου όρια με τους γύρω σου, μην διστάσεις να το κάνεις. Κάτι τέτοιο θα αποδειχτεί πολύ σημαντικό για την ψυχολογική σου κατάσταση. Η προσωπική σου εξέλιξη, τόσο σε αισθηματικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, είναι αυτό που φαίνεται να έχει την περισσότερη σημασία για εσένα αυτήν την περίοδο. Στα επαγγελματικά σου ήρθε η ώρα για νέα σχέδια και στόχους. Όλα δείχνουν πως πρέπει να βάλεις νέους σκοπούς στο μυαλό σου και να αρχίσει να κατευθύνεσαι προς αυτούς.

ΙΧΘΥΣ: 

Ο εαυτός σου πρέπει να έρχεται πρώτος και πάνω από κάθε άλλον, αν θες να έχεις τη δύναμη να σταθείς και σε όσους αγαπάς. Στα αισθηματικά σου αρχίζεις να διαπιστώνεις ότι η ευτυχία σου είναι άρρηκτα δεμένη με εκείνη των δικών σου ανθρώπων και αυτό αντί να σε αγχώνει σε γεμίζει με περισσότερη αισιοδοξία. Επαγγελματικά, ήρθε ο καιρός να αφήσεις στο παρελθόν όλα αυτά που σε φοβίζουν και να ατενίσεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις μέρες που έρχονται.