Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις

Ζώδια: Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις των ζωδίων σας. Τι φέρνει η καινούρια εβδομάδα στο προσκήνιο;

Κριός

Αγαπημένοι μου Κριοί, σε επαγγελματικά θέματα δεν αποκλείεται να εφαρμόσετε νέες μεθόδους και μια άλλη είδους τακτική από αυτήν που συνηθίζατε ως τώρα. Σε θέματα οικονομικά προσοχή σε επιπολαιότητες, στις αγορές σας θα πρέπει να βάλετε όρια, καλό θα είναι να μην υποπέσετε σε διαθέσεις υπερκατανάλωσης. Ενδεχομένως οι αντιδράσεις σας να γίνουν πεισματικές και οξύθυμες. Βασική σας ανάγκη θα είναι να διατηρήσετε την ελευθερία σας, αν σας πιέσουν η στάση σας θα γίνει αυθόρμητα επιθετική. Σε θέματα αισθηματικά η εβδομάδα, σας φέρνει θετικές εξελίξεις, οι χωρισμένοι δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε.

Ταύρος

Ταυράκια, η διαίσθηση σας ναι μεν θα είναι σωστή και διεισδυτική, ωστόσο θα βγουν στην επιφάνεια υποσυνείδητες ανασφάλειες, προσπαθήστε να χειριστείτε τις αδυναμίες σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να κατασταλάξετε κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, οι ενέργειες σας στόχο θα έχουν να κατοχυρώσετε τη θέση που έχετε στον εργασιακό σας χώρο.τον αισθηματικό σας τομέα για εσάς τους ελεύθερους ένα καινούργιο πρόσωπο είναι πολύ πιθανόν θα κάνει την εμφάνιση του, το αν οι επαφές σας θα προχωρήσουν σε έναρξη σχέσης θα εξαρτηθεί από τις δικές σας διαθέσεις και κινήσεις.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, προσοχή στις επιπόλαιες αποφάσεις ή επιλογές, σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε. Ήρεμη θα είναι η ψυχολογία σας, στις επαφές σας η στάση σας θα είναι ειρηνική και συγκαταβατική δε θα έχετε σκοπό να αναλωθείτε σε συγκρούσεις. Ισορροπεί η προσωπική σας σχέση, με το ταίρι σας θα τα βρείτε θα περάσετε ανέμελα. Πρωτοποριακές θα είναι οι ιδέες σας, ευνοούνται τα καινούργια σχέδια και οι προγραμματισμοί. Αποφύγετε να κοντραριστείτε, χαλιναγωγείστε τις αντιδράσεις σας. Η εβδομάδα θα σας ενθαρρύνει και θα ενισχύσει τη διαίσθηση σας.

Καρκίνος

Καρκίνοι, εσείς οι αγχωμένοι θα προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε από τις δύσκολες καταστάσεις, σε εργασιακά θέματα θα υπάρξει ατονία, δε θα έχετε διάθεση για φόρτο εργασίας. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς που είστε σε σχέση θερμές στιγμές θα ζήσετε με το ταίρι σας, θα νιώσετε εμπιστοσύνη και αμοιβαιότητα. Θα δείξετε ενδιαφέρον για κοινωνικά θέματα, οι συζητήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, διάσταση θα έχει η πνευματικότητα σας. Επιθυμία σας θα είναι να ξεκαθαρίσετε υποθέσεις μπερδεμένες ή σκοτεινές, αναζητήστε ξεκαθαρίσματα και εξηγήσεις.

Λέων

Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές τόσο σε οικονομικά θέματα όσο και σε προσωπικά. Αποφύγετε τάσεις εκνευρισμού, οξύθυμη θα είναι η στάση σας. Δε θα έχετε διάθεση για συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, στον εργασιακό σας χώρο θα θελήσετε να κυριαρχήσετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, το ενδιαφέρον σας θα επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αν θέλετε να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή καλό θα είναι να χειριστείτε τις υποθέσεις συγκαταβατικά και με ειλικρινείς προθέσεις.

Παρθένος

Αγαπητοί μου Παρθένοι, συναισθηματισμός και διαίσθηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα αναλύσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, θα ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις αδυναμίες σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ξεμπλοκαριστείτε από ψυχολογικά συμπλέγματα και συναισθηματικές εξαρτήσεις. Τις αποφάσεις που θα πάρετε θα είστε σε θέση να τις τηρήσετε, δε θα παρεκκλίνετε από επιθυμίες και στόχους, διαίσθηση και αποφασιστικότητα θα σας οδηγήσουν στο σωστό αποτέλεσμα.

Ζυγός

Θα πρέπει να προσέξετε την έκταση που θα δώσετε στις ονειροπολήσεις σας, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να μείνετε εντός πραγματικότητας. Στον αισθηματικό σας τομέα, πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση θετικοί θα είστε σε ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, δεν θα απορρίψετε, η στάση σας θα είναι δοτική και προσιτή. Η εβδομάδα θα σας φέρει ενθουσιασμό και διάθεση για κινητοποίηση, δε αποκλείεται να ξεκινήσετε ένα καινούργιο σχέδιο ή να ταξιδέψετε.

Σκορπιός

Θα εστιάσετε στις προσωπικές σας σχέσεις και γενικότερα στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Δε θα υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια σε θέματα αλλαγών, ρίσκων ή μεταρρυθμίσεων. Προσοχή στον τρόπο που θα θελήσετε να επιβληθείτε και να διατηρήσετε τα ηνία, καλό θα είναι να μην εμφανιστείτε απόλυτοι και απαιτητικοί. Η εβδομάδα θα σας ενισχύσει με διαίσθηση και ενθουσιασμό, ασχοληθείτε με θέματα που σας χαλαρώνουν και σας ηρεμούν.

Τοξότης

Τοξοτάκια μου, πολύ καλά θα προχωρήσει μια καινούργια σας επαγγελματική συνεργασία, θα εξελιχτείτε, θα ανεβείτε ένα επίπεδο πιο πάνω. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι χωρισμένοι θα σκεφτείτε με σύνεση και με ωριμότητα, καταφθάνει πρόταση επανασύνδεσης. Βάζετε τάξη στα οικονομικά σας. Τόσο σε επαγγελματικά θέματα όσο και σε αισθηματικά θα είστε σε θέση να κινηθείτε δυναμικά, για τους ελεύθερους θα προκύψει γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

Αιγόκερως

Ενθαρρυντικές θα είναι οι συνθήκες για νέα επαγγελματικά εγχειρήματα και είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει βελτίωση στα οικονομικά σας. Στον αισθηματικό σας τομέα αλλαγές έρχονται στις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής. Οι δυναμικές σας ενέργειες θα τερματίσουν περιπτώσεις χωρισμού. Εσείς οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο, προμηνύεται έναρξη σχέσης και μάλιστα σοβαρών προδιαγραφών. Αποφύγετε συγκρούσεις και ρήξεις.

Υδροχόος

Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, ωστόσο σε επαγγελματικά ρίσκα καλό θα είναι να μην σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός και παραβλέψετε τους κινδύνους. Ίσως να χρειαστεί να ταξιδέψετε ή να μετακινηθείτε. Η συμπεριφορά σας θα φέρει ισορροπία σε εργασιακά θέματα που απαιτούν συναδελφικό ή ομαδικό πνεύμα. Δε θα παρασυρθείτε από υποσυνείδητες φοβίες ή από προκατειλημμένες απόψεις, θα είστε σε θέση να κυνηγήσετε και να επιδιώξετε.

Ιχθύς

Η εβδομάδα ίσως να φέρει μπερδέματα και αντιφάσεις στον εσωτερικό σας κόσμο, έρχονται συναισθηματικές αναστατώσεις ενδεχομένως η στάση σας να γίνει νευρική, αποφύγετε τις αντιδράσεις και τις επιθετικές διαθέσεις. Κλείνει ένα παλιό κεφάλαιο και ανοίγει ένα ολοκαίνουργιο, ίσως να αφορά νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, ίσως όμως να πρόκειται για ξεκίνημα σχέσης με πρόσωπο που θα σας δώσει τη δυνατότητα μακροχρόνιου δεσμού. Συγκρατείστε την παρορμητικότητα σας, οι βλέψεις σας επαγγελματικές ή προσωπικές θα πρέπει να είναι συνετές.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM