Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς επηρεάζει η πανσέληνος στο Ζυγό;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Ποια ζώδια επηρεάζονται άμεσα από την πανσέληνο στο Ζυγό στις 8 Απριλίου; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, μην βασίζεσαι μόνο στη δύναμή σου, αλλά να χρησιμοποιείς και την διπλωματία ως όπλο σου. Οι επιλογές των άλλων θα επηρεάσουν και τις δικές σου αποφάσεις. Η πανσέληνος στις 8 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που σχετίζεται με τα αισθηματικά και είναι μια ένδειξη ότι μια υπόθεση που σε απασχολεί θα έχει εξελίξεις. Μπορεί και να επισημοποιηθεί μια σχέση ή συνεργασία. Η κατάσταση στη δουλειά μπορεί κάποιες φορές να περιπλέκεται, αλλά τίποτα από αυτά που συμβαίνουν δεν εξαρτάται από εσένα. Το να περιμένεις, όμως, μια δουλειά ή μια σχέση να βελτιωθούν ξαφνικά από μόνες τους, δεν είναι ρεαλιστικό. Θέλει σπρώξιμο και από εσένα.

Ταύρος

Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε όσα συμβαίνουν στο σπίτι σου – μπορεί να χρειαστεί μια ισορροπία μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής. Επίσης, βρίσκεις επιτέλους την ενέργεια να κάνεις όλα αυτά τα πράγματα που ανέβαλλες καιρό. Προσπάθησε να μην υποκύψεις στα αισθήματά σου, για να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Όσο πιο αργά και προσεκτικά προχωράς, τόσο το καλύτερο. Η πανσέληνος στις 8 αφορά την εργασία και μπορεί να ολοκληρώνεις ένα έργο ή σύντομα να ξεκινάς κάτι νέο.

Δίδυμος

Δίδυμε, φαίνεται ότι έχεις ανακτήσει πολλή από την χαμένη σου ενέργεια και τώρα είσαι έτοιμος-η να κατακτήσεις τους στόχους σου. Ώρα να μοιραστείς με τον κόσμο τα ταλέντα σου και δεν χρειάζεται να το κάνεις μόνος-η σου. Η εκπληκτική πανσέληνος στις 8 σχετίζεται με την αισθηματική σου ζωή και μπορεί να φέρει εξελίξεις στη σχέση σου με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει. Στη δουλειά η κατάσταση μπορεί να μην είναι και η καλύτερη, γιατί όλοι μπορεί να νομίζουν ότι “ξέρουν” και στην πραγματικότητα να μην ξέρουν τι τους γίνεται. Έχε υπόψη σου ότι η αμοιβή δεν έρχεται πάντα με την μορφή χρημάτων.

Καρκίνος

Καρκίνε, η πανσέληνος στις 8 είναι πολύ θετική και αφορά ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Αυτοί είναι και οι τομείς με τις περισσότερες εξελίξεις αυτή τη βδομάδα. Επίσης, η παρούσα κατάσταση σε συνδυασμό με την Άνοιξη σε κάνουν να θες να καθαρίσεις τα πάντα και να πετάξεις ότι απλά σου πιάνει χώρο. Στα επαγγελματικά σου καλείσαι να πάρεις πρωτοβουλίες και να δείξεις πόσο πραγματικά αξίζεις. Ίσως σε απασχολήσουν κάποιες λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με οικονομικά ζητήματα.

Λέων

Η πανσέληνος είναι θετική και αφορά την επικοινωνία, τις νέες συμφωνίες και τη δικτύωση. Μπορεί να είσαι κλεισμένος-η, αλλά παρ' όλα αυτά φαίνεται ότι έχεις πολλές ευκαιρίες να δικτυωθείς. Φαίνεται πως όλη η προσοχή σου είναι στραμμένη στις σχέσεις. Αυτήν την περίοδο είναι μια καλή ευκαιρία να επεξεργαστείς τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Φαίνεται ότι ακόμα και από το σπίτι επικεντρώνεσαι στους στόχους σου και αυτό θα έχει σίγουρα αποτέλεσμα.

Παρθένος

Ακόμα και τώρα που βρίσκεσαι σπίτι σου, θα δεις τα πρώτα αποτελέσματα πράξεων και προσπαθειών που ξεκίνησες εδώ και μήνες. Θα βρεις στήριξη από άτομα που δεν το περίμενες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να θυσιάσεις την αυτονομία σου. Είναι εύκολο να γοητευτείς από το ανέφικτο, οπότε πρόσεχε τι στόχους θα βάλεις. Η θετική πανσέληνος στις 8/4 αφορά τα οικονομικά σου και μπορεί να φέρει μια εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα, αλλά και στον επαγγελματικό. Η προσωπική αλλά και επαγγελματική σου ζωή φαίνεται να βρίσκονται σε αρμονία, ακόμα κι όλα συμβαίνουν μέσα στο σαλόνι σου πια.

Ζυγός

Η πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο σου φέρνει την ολοκλήρωση μιας υπόθεσης που σε απασχολεί και πιθανώς το ξεκίνημα μιας νέας. Στον αέρα πλανάται μια αλλαγή και αισθάνεσαι πολύ έτοιμος να την υποδεχτείς. Πρόσεχε τι μηνύματα στέλνεις στους γύρω σου. Είναι πολύ εύκολο κάποιες από τις κινήσεις σου να παρεξηγηθούν. Η όρεξη για ζωή και η ενέργεια που έχεις, γίνονται οι κινητήριες δυνάμεις, που θα σε κάνουν να βγεις πιο δυνατός από την καραντίνα. Η καριέρα φαίνεται να είναι το μόνο που σε απασχολεί αυτή την στιγμή, ακόμα κι αν δουλεύεις πια από το σπίτι.

Σκορπιός

Είσαι έτοιμος να αναλάβεις και πάλι δράση, σε διάφορους τομείς. Από την προσωπική μέχρι και την επαγγελματική σου ζωή. Βγες από την ζώνη ασφαλείας σου και κάνε πράγματα που δεν είχες ξανακάνει στο παρελθόν. Μην φοβάσαι να δείξεις το πόσο δημιουργικός μπορείς να είσαι. Αυτή είναι η ώρα να δείξεις την μοναδικότητά σου. Αν θες έναν ρόλο με περισσότερες ευθύνες στη δουλειά, ήρθε η ώρα να τον διεκδικήσεις. Καθάρισε το μυαλό σου και προσπάθησε να σκεφτείς ποια θα είναι τα επόμενα βήματά σου.

Τοξότης

Προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με ανθρώπους που σε εμπνέουν, ακόμα κι αυτή η επαφή είναι διαδικτυακή. Είναι σημαντικό να μοιράζεις την προσοχή σου ισόποσα ανάμεσα στην δουλειά και την προσωπική σου ζωή.Όσο αφορά στην καριέρα σου, τώρα ίσως είναι μια καλή εποχή για να πάρεις κάποια μικρά ρίσκα. Τίποτα δεν συμβαίνει εν μια νυκτί. Κάθε πράγμα θέλει τον χρόνο του.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, μην φοβάσαι να παραδεχτείς στο ίδιο σου τον εαυτό, πως κάποιες από τις επιλογές σου, ίσως δεν λειτουργούν όπως τις είχες σχεδιάσει. Ρώτα τον εαυτό σου, τι είναι αυτό που σε γεμίζει πραγματικά και βρες τον χρόνο για να το κάνεις. Το σύμπαν φαίνεται να σε ωθεί να αφήσεις το παρελθόν εκεί που ανήκει και να αναζητήσεις νέες εμπειρίες. Ψάξε βαθιά μέσα σου και δες τι είναι αυτό που πραγματικά θα γέμιζε την καρδιά σου.

Υδροχόος

Ο χρόνος σου είναι πολύτιμος και θα ήταν καλό να μην τον σπαταλάς σε καταστάσεις που δεν σε γεμίζουν πραγματικά. Λαχταράς περιπέτειες και νέες εμπειρίες και δεν θα ησυχάσεις μέχρι να τις βιώσεις. Έχεις πολλές φιλοδοξίες και είσαι έτοιμος να αναλάβεις ακόμα περισσότερες ευθύνες στη δουλειά. Έχεις αρχίσει να βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι και να σκέφτεσαι αλλιώς τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

Ιχθύς

Ιχθύ, μην φοβάσαι να ανακαλύψεις ανεξερεύνητα μονοπάτια, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα βγεις από την πορεία σου. Ακόμα και σε κατάσταση καραντίνας, εσύ έχεις πολλή έμπνευση και ψάχνεις μέρη στα οποία μπορείς να την διοχετεύσεις, έστω και διαδικτυακά. Με ό, τι κι ασχολείσαι επαγγελματικά, θα σου δοθεί η ευκαιρία να εντυπωσιάσεις τους σωστούς ανθρώπους. Δεν είναι ανάγκη όμως να τα κάνεις όλα ταυτόχρονα. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εξαντληθείς. Συνειδητοποιείς σιγά-σιγά πως είσαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση, ακόμα και κάτω από αυτές τις τόσο ιδιαίτερες συνθήκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM