Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Κριό;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Ποια ζώδια επηρεάζονται άμεσα από τη Νέα Σελήνη στον Κριό; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 24.03 σου δίνει την ώθηση να κάνεις μία νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Είναι δεδομένο ότι οι προσπάθειες που θα καταβάλει σε αυτήν την περίοδο θα στεφθούν με επιτυχία εάν φροντίσεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και δείκτης ωριμότητας τις αποφάσεις σου. Θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη συμπεριφορά σου προς τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει καθώς φέρεται να υπάρχει ψυχολογική πίεση που πιθανά να εκτονώσεις εις βάρος του. Η σύνοδος του Άρη και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω στις 23.03 μπορεί να σε οδηγήσει σε έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου που καλείσαι να αποφύγεις με μαεστρία

Ταύρος

Ήρθε η ώρα να δεις κατάματα πληγές και απωθημένα που μπορεί να σε εμποδίζουν στο σήμερα να προχωρήσεις με δυναμισμό. Οι προσωπικές σου ανασφάλειες είναι αυτές που βάζουν εμπόδιο στην εξέλιξη σου. Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στη σχέση σου ζητώντας βέβαια και την κάλυψη των προσωπικών του αναγκών. Αυτό μπορεί να γίνει με ιδιαίτερα αισιόδοξο τρόπο χωρίς να ενοχλήσεις το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρχει.  Οι πρωτοβουλίες που θα πάρει σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα καθώς θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα δημιουργήσουν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για σημαντικές οικονομικές απολαβές.

Δίδυμος

Ανοίγεται ένας νέος κύκλος σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τώρα πραγματικότητα αυτό που ονειρευόσουν. Οι φίλοι θα είναι πρωταγωνιστές καθώς θα είναι δίπλα σου, αρωγοί στην κάθε σου προσπάθεια. Ο έντονος συναισθηματισμός σε χαρακτηρίζει και είναι βέβαιο ότι θέλεις να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο ταίρι σου καθώς γεννά μοναδικά συναισθήματα. Πάθος και συναισθηματική ένταση δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου.Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται να υπάρξουν και να δημιουργήσουν έντονα αισθησιακό σκηνικό καθώς φαίνεται να ξυπνούν συναισθήματα που είχες κρύψει καλά μέσα σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες ευκαιρίες αυτή την εβδομάδα σε επαγγελματικό επίπεδο.

Καρκίνος

Απολαμβάνεις την παρέα με τα φιλικά πρόσωπα και αυτό είναι κάτι που θα σε βοηθήσει το να χαλαρώσεις και να δεις την θετική πλευρά της ζωής, άλλωστε το έχεις ανάγκη καθώς οι δυσκολίες αυτό το διάστημα είναι αρκετές. Νιώθεις ότι μπορείς να απογειωθείς και επιδιώκεις να βρεις χρόνο για τον εαυτό σου και να βάλεις όρια θέλοντας τον προσωπικό σου χώρο στη σχέση. Το θετικό είναι ότι το ταίρι σου δεν θα το δει παράλογο από την πλευρά σου καθώς το επικοινωνείς με μοναδικό τρόπο και του δημιουργείς ασφάλεια και σταθερότητα. Νέες ευκαιρίες έρχονται σε επαγγελματικό επίπεδο που καλείσαι να τις εκμεταλλευτείς για να κλείσεις απωθημένα και πληγές που πιθανά έχουν δημιουργηθεί από πρότερες καταστάσεις.

Λέων

Όλα δείχνουν ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τα πράγματα με αισιοδοξία και να δώσεις στον εαυτό σου την ευκαιρία να δει την θετική πλευρά της ζωής. Η επικοινωνία με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος γίνεται περισσότερο ουσιαστική από ποτέ. Νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σου ζωή καθώς η ανάγκη να μπεις με αισιόδοξη ματιά τα αισθηματικά σου σε οδηγεί στο να πάρεις πρωτοβουλίες για να ανανεώσεις την σχέση σου. Οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει μπορεί να σε φορτίζουν σε ψυχολογικό επίπεδο όμως παράλληλα σου δίνουν την ευκαιρία να δείξεις τι μπορεί να καταφέρεις. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για να πάρεις πρωτοβουλίες.

Παρθένος

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις τις πληγές σου κατάματα και να προσπαθήσεις να ξεπεράσεις όλα αυτά που δεν σε αφήνουν να χαρείς τις στιγμές και να πιστέψεις πραγματικά στον εαυτό σου. Η ένταση που μπορεί να προκύψει θα δώσει την ανάγκη για να ξεφύγεις από καταστάσεις που σε βαλτώνουν. Το ταίρι σου μπορεί να δώσει ιδιαίτερη χαρά και αισιοδοξία στη ζωή σου και αυτό είναι κάτι που καλείσαι να καταλάβεις καθώς θα σου δώσει άλλη αίσθηση και ώθηση. Τα επιχειρηματικά σου σχέδια μπορεί να είναι ιδιαίτερα φιλόδοξα όμως θα πρέπει να ξέρει ότι για πετύχεις τους επιδιωκόμενους στόχους σου θα πρέπει να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια και να δείξεις υπευθυνότητα.

Ζυγός

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να διαχειριστείς με ωριμότητα την όλη κατάσταση καθώς οι προσωπικές σου ανασφάλειες μπορεί να σε οδηγήσουν στο να συμβιβαστείς με κάτι που δεν σε καλύπτει. Δείξε την απαιτούμενη σύνεση και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά η σχέση σου και αυτά που σου προσφέρει το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Νέες συνεργασίες έρχονται στη ζωή σου και καλείσαι να δεις πως θα κινηθείς καθώς μπορείς να ικανοποιήσεις στα πρόσωπα που θέλεις να εμπλακείς επαγγελματικά μαζί τους αλλά παράλληλα να καλύψεις και αυτά που θεωρείς ότι σου δίνουν σταθερότητα.

Σκορπιός

Η σωματική σου υγεία βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς ήρθε η στιγμή να προσέξεις τον εαυτό σου. Βιώνεις έντονα την ανάγκη για συντροφικότητα και αυτό είναι κάτι που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις προσωπικές σου σχέσεις. Γοητεύεις με την συμπεριφορά σου και την εξωστρέφεια που δείχνει και αυτό είναι αρκετό για να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την ανάγκη για να είναι δίπλα σου τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν.Δεν αποκλείεται να έρθουν προτάσεις σε εργασιακό επίπεδο που καλείσαι να τις σκεφτείς και να καταλήξεις αν είναι αυτές που θεωρείς ότι ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις που έχει σήμερα.

Τοξότης

Η χαρά και η παιδικότητα με τις οποίες αντιμετωπίζεις τη ζωή είναι αυτές που σε βοηθούν να ξεπεράσεις τυχόν δυσκολίες για να μην χάσεις το κέφι σου. Άλλωστε η αισιοδοξία σε χαρακτηρίζει και δεν γίνεται να μην πρωταγωνιστεί και αυτή την περίοδο. Νιώθεις ότι ήρθε η ώρα να απολαύσεις κάθε στιγμή με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Η καθημερινότητά σου δίνει την ικανοποίηση ότι δημιουργείς και μπορείς να προσφέρεις και αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν τόσο τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι όσο και οι άνθρωποι παίζουν σημαντικό ρόλο στην εργασιακή σου πορεία. Μην χάσεις την ευκαιρία να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι σου αξίζουν και σε οικονομικό επίπεδο.

Αιγόκερως

Σου δίνεται η ευκαιρία να αφήσεις πίσω ότι δημιουργεί ανασφάλεια και να νιώσεις ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να θέσει σταθερές βάσεις με πρόσωπα της οικογένειας όπου η σχέση σας αποτελούσε πιθανά μία πληγή που σε πονούσε. Το πάθος που σε διακρίνει είναι βέβαιο ότι δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και σου δίνει την ευκαιρία να δείξεις άμεσα και δυναμικά τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι ή για πρόσωπο που έρχεται τώρα στη ζωή σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέα δεδομένα σε επαγγελματικό επίπεδο που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία. Η ωριμότητα που σε διέπει σαν χαρακτήρα θα σε βοηθήσει να δεις λογικά πως πρέπει να κινηθείς.

Υδροχόος

Μην χάσεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις τα συναισθήματά σου και να δείξεις τι πραγματικά θέλεις από τους γύρω σου. Ο έντονος συναισθηματισμός και τρυφερότητα κυριαρχούν σε ό,τι αφορά την προσωπική σου ζωή και σου δίνουν την ευκαιρία να δώσεις το ταίρι σου ή σε πιθανή νέα γνωριμία αυτά που θεωρείς ότι μπορούν να απογειώσουν την εμπιστοσύνη. Το εμπόριο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν στη στεριά και θα σε ανακουφίσουν από παλαιότερες προσπάθειες που πιθανά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα.

Ιχθύς

Είναι σημαντικό για εσένα να δημιουργήσεις ένα πλαίσιο σταθερότητας όπου μπορείς να κινείσαι χωρίς να επικρατεί ο φόβος και η ανασφάλεια. Φρόντισε μόνο να μην γίνεσαι αδιάλλακτος και να αφήσεις το πείσμα μακριά από τις επαφές σου. Το γεγονός ότι θέλεις να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον πολλών καθώς η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι αυτή που εντυπωσιάζει και γοητεύει. Σου δίνεται η ευκαιρία για άκρως επιτυχημένες εμπορικές συμφωνίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στους επαγγελματικούς σου στόχους και καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς την συγκυρία που μπορεί να αποδώσει σημαντικά και σε οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM