Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς επηρεάζει η σύνοδος του Άρη με το Δία στον Αιγόκερω;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Ποια ζώδια επηρεάζονται άμεσα από τη σύνοδο του Άρη με το Δία στον Αιγόκερω; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός 

Κριέ, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις με καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε απασχολήσουν ή να της αντιμετώπισε το προηγούμενο διάστημα. Από τις 20.03 του ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και ανοίγει μία νέα περίοδος μπροστά σου έντονης δημιουργικότητας και εξωστρέφειας. Επιδιώκεις να έχεις την προσοχή του συντρόφου σου και αυτό γίνεται πιο έντονο από ποτέ, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν. Καλά θα κάνεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους ιδιαίτερα με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο για τις συγκρούσεις θα είναι σφοδρές.

Ταύρος

Ταύρε, η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους φίλους θα είναι διάχυτη και θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις πιθανή εσωστρέφεια και τάσεις μοναχικότητας που μπορεί να εκδηλωθούν άμεσα αυτή την εβδομάδα. . Παρ' όλη την εσωστρέφεια που μπορεί να σε διακατέχει κάποιες στιγμές, εκμεταλλεύσου τη συγκυρία, για να περάσεις το χρόνο σου με τον άνθρωπο που θέλεις να έχεις δίπλα σου απολαμβάνοντας το ρομαντισμό και την τρυφερότητα στη σχέση. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου θα νιώσουν ότι ξεκαθαρίζουν τα πράγματα σε ότι αφορά το επαγγελματικό περιβάλλον.

Δίδυμος

Οι πρωτοποριακές σκέψεις και οι ομαδικές προσπάθειες σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον και είναι αυτά που τελικά σε ικανοποιούν για να ασχοληθείς και να δημιουργήσεις. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις πιθανές σκηνές ζηλοτυπίας που μπορεί να εκδηλωθούν με ακραίο τρόπο καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να συγκρατήσεις την ανασφάλεια σου και την καχυποψία σου. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι χρειάζεται να είσαι ξεκάθαρος σε ότι εκφράζεις γιατί οι παρερμηνείες μπορεί να είναι σημαντικές και να παίξουν ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σου

Καρκίνος

Καρκίνε, η ευχάριστη διάθεση σου και η ανάγκη να επικοινωνήσεις με ανεμελιά, να κάνεις χιούμορ και να διασκεδάσεις χαρακτηρίζουν αυτήν την εβδομάδα και σου δίνουν την ευκαιρία για να κοινωνικοποιηθείς. Η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς η σύνοδος του Άρη με τον Δία στον Αιγόκερω προς το τέλος της εβδομάδας εκτοξεύει τις ανταγωνιστικές διαθέσεις. Παράλληλα τα οικονομικά σου δείχνουν να περιορίζονται ή να περνάνε σε μία περίοδο αναθεώρησης

Λέων

Η ανάγκη να αναπτύξεις τους πνευματικούς ορίζοντες σε οδηγεί σε νέα αντικείμενα σπουδών που μπορούν να σε απογειώσουν. Η θετική μάτια με την οποία αντιμετωπίζει τα πράγματα ευνοεί σημαντικά και την προσωπική σου ζωή καθώς δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να απογοητεύσει εσένα και το ταίρι σου. Σημαντικό είναι να βρείτε κοινά σημεία που θα σας βοηθήσουν να περάσετε μοναδικά μαζί και να ανανεώσετε την σχέση σας, κάτι που πιθανά χρειάζεται. Το άγχος πιθανόν να αυξάνεται και αυτό να είναι ανασταλτικός παράγοντας στην δράση σου. Φρόντισε να μην μπεις αντιπαραθέσεις στη δουλειά που θα σου χαλάσουν τη διάθεση καθώς θα γίνεις επικριτικός και αυτό θα ενοχλήσει σημαντικά.

Παρθένος

Η θετική σου διάθεση είναι εδώ για να ανακουφίσει τα κακώς κείμενα της περιόδου και η ανάγκη να λύσεις ζητήματα με τους γύρω σου κυριαρχεί και σε καθοδηγεί. Τα συναισθήματα απογειώνονται και νιώθεις τα πάντα στον απόλυτο βαθμό κάτι που λειτουργεί άκρως ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή. Ήρθε η στιγμή να νιώσεις την απόλυτη περιπέτεια με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και αυτό είναι αρκετό για να σε εξιτάρει. Οι συνεργασίες σου παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της επαγγελματικής του πορείας καθώς με τον Ερμή στους Ιχθύες σου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσεις συζητήσεις και συμφωνίες που θα είναι σημαντικές

Ζυγός

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η εβδομάδα σου δίνει τη δυνατότητα να νιώσεις καλύτερα με τον έαυτό σου και να επιδιώξεις να βρεθείς με πρόσωπα που μπορούν να σε επιβεβαιώσουν. Η εξωστρέφεια είναι εμφανής και παίζει ρόλο στις προσωπικές σου σχέσεις καθώς το περιβάλλον σου εισπράττει την καλή σου διάθεση. Η σχέση σου παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου καθώς η συντροφικότητα είναι κάτι σημαντικό και το εκδηλώνεις άμεσα χωρίς αναστολές. Οι αδέσμευτοι φλερτάρουν και είναι γεγονός ότι μπορεί να προκύψει πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει.

Σκορπιός

Νιώθεις ότι μπορείς να τραβήξεις τα βλέμματα σε όποιο περιβάλλον και αν κινηθείς, καθώς έχεις ανάγκη προσοχής και αυτό το κάνεις άμεσα εμφανές. Η ανάγκη να προβεί το ταίρι σου στην κάλυψη των αναγκών σου γίνεται άμεση καθώς δεν φαίνεται να έχεις δισταγμούς στο να εκφράσεις ότι νιώθεις και αποζητάς. Με τον Άρη και τον Δία σε σύνοδο στον Αιγόκερω φρόντισε να δώσεις ευκαιρία σε ότι αφορά το εμπόριο και συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσει σε σχέση με αυτό. Οι καθημερινές απαιτήσεις αυξάνονται και μπορεί να σου δημιουργούν ένταση που καλά θα κάνεις να μην εκτονώσεις τους γύρω σου και μπεις σε μπελάδες.

Τοξότης

Η δημιουργικότητα και η εξωστρέφεια σε χαρακτηρίζουν αυτήν την εβδομάδα κυρίως γιατί προς το τέλος της ο Ήλιος περνάει στον Κριό ανεβάζοντας κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου. Προσοχή σε συζητήσεις οικογενειακής φύσεως καθώς με τον Ερμή στους Ιχθύες δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρερμηνείες. Η προσωπική σου ζωή είναι αυτή που κυρίως σε ικανοποιεί και δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για να απολαύσεις αυτή την περίοδο με όλες τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν. Πιθανό είναι να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος καθώς φαίνεται να έρχονται στην επιφάνεια διαφωνίες που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία

Αιγόκερως

Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό και την επιθετικότητα και να δείξεις κινητικότητα, παίρνοντας πρωτοβουλίες που θα σε ικανοποιήσουν στον απόλυτο βαθμό. Η επιθυμία να επικεντρωθείς σε αυτά που εσένα καλύπτουν μπορεί τελικά να λειτουργήσει αρνητικά σε προσωπικό επίπεδο και να θορυβήσει το ταίρι σου. Μετουσίωσε αυτήν σου την ενέργεια σε πάθος δείχνοντας τα μοναδικά συναισθήματα που τρέφεις για τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και δεν θα χάσεις. Η ακίνητη περιουσία είναι κάτι που σε απασχολεί και μπορεί να εκμεταλλευτείς χώρους δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για συμφωνίες που θα είναι επωφελής για εσένα. Είναι δεδομένο ότι με καλούς χειρισμούς μπορείς να απογειωθείς.

Υδροχόος

Υδροχόε, το επικοινωνιακό σου ταμπεραμέντο εκδηλώνεται πιο έντονα από ποτέ αυτήν την εβδομάδα καθώς με τον Ήλιο να περνάει στον Κριό προς το τέλος της ανεβάζεις ταχύτητα και δείχνεις πραγματικά πόσο μετράει για εσένα το να έρχεσαι σε επαφή με τους γύρω σου. Βιώνεις μία ιδιαίτερα ευχάριστη στιγμή στην προσωπική σου ζωή καθώς φαίνεται να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με θετική διάθεση. Βέβαια από την Κυριακή ο Κρόνος περνάει στο ζώδιό σου και ανοίγει μία περίοδο όπου σηματοδοτεί ανακατατάξεις και ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο. Θα δεις με ρεαλιστικούς όρους ποιες είναι οι εργασίες ικανοποιούν πραγματικά τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες και ποιες όχι. Δεν αποκλείεται να οδηγηθείς στο να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που τελικά ανακαλύπτεις ότι δεν αντιλαμβάνονται αυτό που θέλεις.

Ιχθύς

Φρόντισε να μην γίνεις επιθετικός στον τρόπο που εκφράζεσαι στους γύρω σου, λόγω του έντονου προβληματισμού που σε διακατέχει. Η κοινωνική σου ζωή αυξάνεται σημαντικά. Η σταθερότητα και η ασφάλεια είναι αυτό που αναζητάς και φαίνεται ότι το ταίρι σου είναι διατεθειμένο να στο δώσει. Είναι απαραίτητο να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες του καθώς είναι αυτό που τελικά θα οδηγήσει στο να εξελιχθούν με ιδιαίτερα θετικό τρόπο. Αρκεί να καταφέρεις να συγκρατήσεις την ορμή που σε διακατέχει γιατί είναι αυτή που τελικά θα ενοχλήσει. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν έντονα και καλείσαι να βάλεις προτεραιότητες για να αποφύγεις περιττά έξοδα που δημιουργούν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM