Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς σας επηρεάζει η πανσέληνος;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Ποια ζώδια επηρεάζονται άμεσα από την πανσέληνο; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Είναι πιθανό να ολοκληρώσεις μια επαγγελματική αποστολή ή ένα έργο και να απαλλαγείς πλέον από αυτό. Έχε υπόψη σου ότι αν πρόκειται για ελεύθερη συνεργασία, έχεις πολλά περιθώρια να ζητήσεις και να κερδίσεις αρκετά χρήματα. Παρ’ όλα αυτά, ίσως υπάρχει κάποια μορφή πίεσης ή μπερδέματος. Υ.Γ. Πρέπει πάντως να κάνεις κάτι με την συναισθηματική σου ζωή (να αποκτήσεις δηλαδή συναισθηματική ζωή) και τώρα μπορείς.

Ταύρος

Μπορείς να ασχοληθείς με οτιδήποτε δημιουργικό και να το απολαύσεις, η δημιουργικότητα είναι ένας τομέας που επειδή σε απορροφάει η δουλειά σου υπερβολικά δεν ασχολείσαι μαζί του και πολύ τελευταία. Μια δημιουργική ενασχόληση ή κάτι δημιουργικό στη δουλειά σου μπορούν να σε κάνουν να συγκεντρωθείς περισσότερο σε αυτό που συμβαίνει μέσα σου. Επίσης, αυτές τις μέρες μπορεί να αποφασίσεις να αποκτήσεις παιδί ή να ασχοληθείς περισσότερο με το παιδί σου.

Δίδυμος

Η πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαρτίου αφορά το σπίτι και την οικογένεια. Συγκεκριμένα, προετοιμάζει αλλαγές στο σπίτι σου, ή φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακά θέματα με τα οποία πρέπει να ασχοληθείς λίγο. Ή, φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου να ασχοληθείς με τους δικούς σου ανθρώπους, πολύ απλά γιατί νιώθεις ότι αυτό χρειάζεται να κάνεις αυτή τη στιγμή για να νιώσεις καλύτερα. Και είναι αλήθεια, ότι χρειάζεσαι υποστήριξη, ασφάλεια, αίσθηση οικειότητας, οικογένεια δηλαδή, με την ευρύτερη έννοια του όρου.

Καρκίνος

Ο μεγαλύτερος εχθρός σου αυτή την περίοδο θα ήταν η απαισιοδοξία και η ηττοπάθεια. Πολλές φορές δεν τολμάς ούτε καν να προσπαθήσεις για κάτι, επειδή μέσα στο μυαλό σου βλέπεις μόνο εμπόδια στο να κάνεις αυτό που θέλεις. Οι σκέψεις αυτές προκύπτουν από δικές σου εικασίες και από «φήμες» που κυκλοφορεί ο κάθε ένας που γνωρίζεις. Αδιαφόρησε για ό,τι ακούς, και στόχευσε στο καλύτερο.

Λέων

Η πανσέληνος που έχει πραγματοποιηθεί αφορά τα οικονομικά και τις υλικές σου κτήσεις. Δεν θα έπρεπε να σε τρομάζει, όμως, εντάξει, δεν είναι απίθανο να πρέπει να κάνεις μια πληρωμή τις τελευταίες μέρες του μήνα η οποία δεν σου αρέσει καθόλου, αλλά δεν πρόκειται μόνο για μέρες εξόδων. Αντίθετα, οι καλές της όψεις δείχνουν ότι θα έχεις οικονομική υποστήριξη, ή ότι αν κυνηγήσεις κάποια ευκαιρία θα μπορέσεις να βελτιώσεις το εισόδημά σου.

Παρθένος

Για ένα μικρό χρονικό διάστημα θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος-η στα έξοδα και να αναζητάς τρόπους να βελτιώσεις το εισόδημά σου. Πάντως τα χρήματα και η εξασφάλισή τους δεν πρέπει να σου γίνουν έμμονη ιδέα, απλός προγραμματισμός χρειάζεται. Αυτό που έχεις περισσότερο ανάγκη αυτή την περίοδο είναι να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά σου, τον – τη σύντροφό σου και τους φίλους σου, γιατί εκεί θα βρεις τη στήριξη που χρειάζεσαι και όχι στην ψευδοασφάλεια που μπορεί να σου προσφέρει η εργασιομανία ή τα χρήματα.

Ζυγός

Γενικά βρίσκεσαι σε μια περίοδο αβεβαιότητας, είναι κατανοητό αν το δει κανείς με τα μάτια σου, οι ανασφάλειές σου σε κουράζουν με σκέψεις «τίποτα δεν είναι σίγουρο» και «δύσκολο να εμπιστευτώ τους γύρω», ίσως γιατί τα μάτια σου έχουν δει πολλά τελευταία, ίσως γιατί όντως υπάρχει μια αρνητική ατμόσφαιρα. Στην πραγματικότητα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.

Σκορπιός

Ο Πλούτωνας, που είναι και κυβερνήτης σου, βρίσκεται σε πολύ καλή γωνία με αυτή την πανσέληνο: κάτι που θέλεις πολύ, μπορείς να το κυνηγήσεις, μια περίοδος τελειώνει και ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου, ίσως επαγγελματικά, ίσως συναισθηματικά. Ενδεχομένως να μπεις σε μια φάση διαπραγματεύσεων. Δώσε τους τον χρόνο που χρειάζονται, έτσι κι αλλιώς θέλει αρκετή σκέψη προτού κλείσεις συμφωνίες.

Τοξότης

Πρέπει να έχεις καλά στο μυαλό σου την έννοια του επαγγελματισμού. Δεν έχει να κάνει με τυπικότητες, έχει να κάνει με συνέπεια και με το –να δείχνεις τουλάχιστον- πραγματικό ενδιαφέρον για αυτό που κάνεις. Επίσης, έχει να κάνει με το να έχεις αυτοπεποίθηση: ακόμη κι αν από μέσα σου νιώθεις ότι πνίγεσαι, εσύ πρέπει να δείχνεις ότι ξέρεις κολύμπι. Σε κανέναν πελάτη ή εργοδότη δεν αρέσει η αβεβαιότητα, αντίθετα τους τρομάζει.

Αιγόκερως

Δεν πρέπει να ανησυχείς αν δέχεσαι αυτές τις μέρες συχνά “κριτική” από τους γύρω, είναι μια καλή ευκαιρία για να γίνεις ανθεκτικός στην επιρροή των άλλων. Όποιος θέλει, ως γνωστών, μπορεί να λέει ό,τι θέλει και να επιχειρεί να σε χειριστεί με ποικίλους τρόπους. Χωρίς να γίνεσαι αντιδραστικός, μπορείς να φιλτράρεις την κριτική των άλλων, να την αμφισβητείς και να κρατάς μόνο ό,τι μπορεί να σε βοηθήσει.

Υδροχόος

Μήπως το άγχος που έρχεται μαζεμένο περιστασιακά οφείλεται στο ότι κατά τη διάρκεια της μέρας δουλεύεις τόσο πολύ και δεν έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τα συναισθηματικά σου θέματα; Και μήπως δουλεύεις τόσο πολύ ακριβώς για να κρυφτείς από σκέψεις που σε δυσκολεύουν; Δυστυχώς, η αποφυγή δεν είναι λύση, η κατά μέτωπο αντιμετώπιση των θεμάτων σου μπορεί να μην είναι ευχάριστη, αλλά είναι σίγουρα πιο αποτελεσματική.

Ιχθύς

Η πανσέληνος που πραγματοποιήθηκε 9 Μαρτίου σηματοδοτεί ότι μια κατάσταση ολοκληρώνεται, ή τελειώνει, και το πιο πιθανό είναι ότι με αυτήν τελειώνουν τα βάσανά σου, ή απλώς αποδέχεσαι ότι κάποιοι άνθρωποι δεν αλλάζουν και συνεχίζεις κανονικά τη ζωή σου. Πρέπει επειγόντως πάντως να μπεις σε διαδικασία φροντίδας του εαυτού σου. Τι είναι αυτό που χρειάζεσαι για να νιώσεις καλύτερα αυτήν την περίοδο; Μερικές φορές η πιο δύσκολη αποστολή που μπορεί να σου αναθέσει κάποιος είναι να ευχαριστήσεις τον εαυτό σου.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM