Ζώδια: Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις – Πώς μας επηρεάζει η Αφροδίτη στο Λέοντα;

Ζώδια: Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται; Πώς μας επηρεάζει η Αφροδίτη στο Λέοντα; Διαβάστε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις.

Κριός

Κριέ, αυτές είναι οι μέρες που περίμενες διακαώς όλο το τελευταίο διάστημα. Το μόνο που επιθυμείς είναι λίγες στιγμές ξεκούρασης και ξεγνοιασιάς. Γιατί λοιπόν, να συμβιβαστείς με τα θέλω των άλλων και να μην κάνεις αυτό που θες εσύ; Η Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σου που αφορά τον έρωτα και γενικότερα την αισθηματική σου ζωή μπορεί να κάνει θαύματα. Αυτήν την περίοδο μπορεί να γίνει μια σημαντική γνωριμία.

Ταύρος

Ταύρε, η Αφροδίτη βρίσκεται στον τέταρτο οίκο σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Η εύνοιά της σε αυτούς τους τομείς θα έχει διάρκεια, οπότε αξιοποίησέ την. Έχεις αρχίσει να κουράζεσαι από τα πολλά λόγια και θες οι γύρω σου να αρχίσουν να κάνουν πράξεις. Αυτή η αλλαγή όμως, θα πρέπει να ξεκινήσει από εσένα τον ίδιο.

Δίδυμος

Δίδυμε, η επικοινωνία κάποιες φορές μπορεί να έχει προβλήματα, μπορεί και να βιώνεις καθυστερήσεις και αναβολές, για παράδειγμα, ή να γίνονται κάποιες παρερμηνείες στις σχέσεις σου. Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον σε έναν οίκο που σχετίζεται με την επικοινωνία και τις νέες γνωριμίες. Είναι πιθανό να δημιουργηθεί κάτι νέο αυτήν την περίοδο. Μπορεί να νιώθεις μια γενικότερη επιβράδυνση, σαν τίποτα να μην προχωράει. Είναι μια καλή ευκαιρία όμως να δεις σε ποιο σημείο βρίσκεσαι, να κάνεις την ανασκόπησή σου και να αξιολογήσεις τους στόχους σου.

Καρκίνος

Καρκίνε, φαίνεται να ευνοούνται οι ελεύθερες επαγγελματικές δραστηριότητες. Γενικότερα φαίνεται ότι διευρύνονται οι ορίζοντές σου και σε αυτό μπορεί να συμβάλλουν και νέοι άνθρωποι και συνεργάτες που ίσως γνωρίζεις, αλλά και νέα μέρη που επισκέπτεσαι και κάποιες εμπειρίες. Είναι πιθανό αυτή την περίοδο να επανέλθουν κάποια πρόσωπα από το παρελθόν ή γενικά να ασχοληθείς με τον τομέα των σχέσεων κάνοντας και μια ανασκόπηση – έχεις αυτά που θέλεις;

Λέων

Λέων, θυμήσου ότι όσο καλύτερα είναι οργανωμένη η καθημερινότητά σου, τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις, γενικά, καθώς και ότι όταν δίνεσαι με πάθος, αυτό από μόνο του είναι το καλύτερο “αποτέλεσμα”. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου πλέον και αυτό είναι ό, τι καλύτερο για την αισθηματική σου ζωή. Αυτή η περίοδος μπορεί να είναι πραγματικά ρομαντική.

Παρθένος

Παρθένε, το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται στον δωδέκατο οίκο σου είναι πολύ θετικό για τη διάθεση και την ψυχολογική σου κατάσταση. Η δράση της σε αυτό το σημείο είναι εντελώς ψυχοθεραπευτική. Είναι πολύ πιθανό να σε απασχολεί η αισθηματική σου ζωή αυτές τις μέρες και είναι επίσης πιθανό να σε απασχολήσει ευχάριστα: Σαν κάπου να καταλήγεις μέσα σου, να προσδιορίζεις καλύτερα τι θέλεις και τι δεν θέλεις.

Ζυγός

Ζυγέ, μην φοβάσαι να ρίξεις τις ασπίδες σου και να δείξεις και την πιο ευαίσθητη πλευρά σου. Καμιά φορά πρέπει απλά να αποδέχεσαι ότι θες απλά ένα διάλειμμα από όλα. Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στον οίκο της δικτύωσης και της κοινωνικής σου ζωής και η θέση της αυτή έχει σημασία και για την αισθηματική σου ζωή. Ίσως όμως τα όρια μεταξύ μια φιλίας και ενός έρωτα δεν είναι πολύ ξεκάθαρα.

Σκορπιός

Σκορπιέ, αρχίζεις και αφήνεις κάποιες από τις ανασφάλειές σου πίσω και αντιμετωπίζεις το μέλλον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Ανυπομονείς για τις μέρες που θα έρθουν και καλά κάνεις! Μην είσαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό σου. Κάνε μια προσπάθεια να έρθεις και πάλι σε επαφή με παλιούς φίλους και να θυμηθείτε όλα αυτά που έχετε περάσει μαζί.

Τοξότης

Τοξότη, η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τους στόχους, τη θετικότητα, την αισιοδοξία και τις σπουδές. Η θέση της αυτή είναι πολύ θετική και για να δεις με έναν διαφορετικό, περισσότερο ωφέλιμο για σένα τρόπο, μια κατάσταση. Έχεις αρχίσει και δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Οι διακοπές μπορεί μεν να σε ξεκούρασαν, σε έκαναν όμως, να αναθεωρήσεις και πολλά πράγματα για την ζωή και τον χαρακτήρα σου, αλλά και για τις σχέσεις σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, μην βάζεις όρια στα ίδια σου τα όνειρα. Κανείς δεν μπορεί να σου πει μέχρι που πρέπει να φτάνουν οι φιλοδοξίες σου. Μόνο εσύ ξέρεις μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Σου έρχονται κάποια ανάμεικτα μηνύματα από διαφορετικές πηγές. Πρόσεχε όμως, γιατί αν προσπαθήσεις πιο πολύ απ’ όσο πρέπει να τα αποκρυπτογραφήσεις, ίσως καταλήξεις σε λάθος συμπεράσματα.

Υδροχόος

Υδροχόε, αρχίζεις και κάνεις σχέδια για το Φθινόπωρο. Θες πολλά να αλλάξουν στην ζωή σου, αλλά δεν ξέρεις ακόμα πως να το κάνεις. Ίσως όμως οι απαντήσεις έρθουν αυτές τις μέρες. Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στο απέναντί σου ζώδιο και η θέση της αυτή είναι εξαιρετικά ευνοϊκή και για τις συνεργασίες, αλλά και για την αισθηματική σου ζωή και κυρίως για τις μακροχρόνιες σχέσεις. Ίσως προετοιμάζεται μια νέα γνωριμία.

Ιχθύς

Ιχθύ, με όλη την κατάσταση που βιώσαμε τους προηγούμενους μήνες, οι προτεραιότητές σου πήγαν λίγο πίσω, αλλά τώρα είναι μια καλή εποχή για να ξεκινήσεις και πάλι να δουλεύεις για να πετύχεις τους στόχους σου. Σου δίνεται μια δεύτερη να επανορθώσεις κάτι που είχες κάνει λάθος στο παρελθόν. προσπάθησε αυτή τη φορά να σκεφτείς πιο καθαρά και να μην κάνεις τα ίδια λάθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM